Wel een leuk Sinterklaasfeest voor de kinderen?
Sinterklaasfeest

Sinterklaas, wie kent hem niet? Op een aantal data komen Sinterklaas en zijn Zwarte Pieten naar De Flierefluiter.

Vaak wordt een Sinterklaasfeest gegeven waarbij de goedheiligman een krap kwartiertje aanwezig is. De chauffeur staat na 10 minuten al op z’n horloge te kijken en voor je het weet is het feest voorbij. Hoe commercieel er ook gedacht (moet) worden, een echt Sinterklaasfeest is het natuurlijk niet, vind je zelf wel? De kinderen zijn natuurlijk wel heel erg blij met de cadeau’s die zijn gegeven maar had het ook niet anders gekund?

U wilt toch ook een leuk Sinterklaasfeest voor de kinderen?

Om eens terug te komen op de essentie van het Sinterklaasfeest: Dat is toch gewoon een gezellig samenzijn van ouders en kinderen, waarbij de kinderen een cadeau krijgen van de goedheiligman? Je wilt toch in elk geval een avond of een middag samen zijn waarbij de kinderen genieten van de cadeau’s die ze al zo’n lange tijd op hun verlanglijstje hebben staan.

Bij De Flierefluiter is dit mogelijk! Wij bieden een middagvullend programma waarbij Sinterklaas en zijn Zwarte Pieten een aantal uren aanwezig zijn op het terrein. Daarbij kunnen de kinderen en volwassenen ook in kleine groepjes bij Sinterklaas en Zwarte Piet komen. Je hoeft niet eens een speciaal arrangement te kiezen. Want bij De Flierefluiter komt Sinterklaas gewoon even buurten. -helemaal gratis!-

Uiteraard zijn er ook een aantal andere activiteiten te doen in het kader van Sinterklaas. Zo kunnen kinderen (en ouders als ze zin hebben) meedoen aan het Pietenparcours. En de kinderboerderij, buitenspeeltuin en binnenspeeltuin zijn gewoon geopend. Dus de kinderen kunnen de hele dag lekker spelen, met de dieren bezig zijn en ondertussen genieten van de aanwezigheid van Sinterklaas en zijn Zwarte Pieten. Zo ben je gezellig met het gezin een dagje uit plus een Sinterklaasfeest plus geen gestresste kinderen. Wat zou je nog meer willen?

Kijk voor de verschillende data en verdere informatie waarop het feest wordt gehouden eens op Sinterklaasfeest.

Bij vragen zijn we natuurlijk bereikbaar via mail en telefoon. Graag tot ziens!

 

 

Over de schrijver
Reactie plaatsen