arrow_drop_up arrow_drop_down

Kom je kinderfeestje vieren!

Coronaupdate: Kinderfeestjes vieren is weer mogelijk bij ons, zowel binnen als buiten! Ook is een arrangement weer mogelijk :) 

Dat is leuk! JARIG :) Een superleuk feestje waar nog lang over nagepraat wordt... Dat willen we tot in de puntjes voor elkaar hebben, toch? Laten we het thuis maar niet allemaal op stelten zetten. Kom bij ons! Inmiddels hebben we al dik 1.000 kinderfeestjes gevierd hier. Zon of regen? Koud of bloedheet? Bij ons kun je áltijd terecht. Binnen, buiten, met of zonder diertjes, met en zonder waterfestijn, glijdend, springend of even rustig zittend: voor jullie hebben we een eigen plek. Samen maken we er een supertof feestje van, waar de ouders ook van genieten.

Super-vrolijke-verjaardag!

Heeft je moeder geen zin in rommel? Of weet je vader niet hoe hij lekkere frietjes moet bakken? Haha... Kom dan bij ons. Wij maken er een super vrolijke verjaardag van. Jij bent het belangrijkst, dus jij mag ook weten hoe laat je wilt beginnen met je feestje en wanneer je frietjes wilt eten. En we zetten jou als jarige natuurlijk extra in 't zonnetje met het speciale verjaardagsijsje!

Wat krijgt de jarige?

De jarige krijgt bij aankomst een leuke feestmuts!

Om jouw dag helemaal speciaal te maken is er een verjaardagsijsje compleet met vuurwerk. 
En natuurlijk alleen maar spelen met je vriendjes en vriendinnetjes! 

Slecht weer?

Buiten is het hier suuuuper groot, maar binnen ook!! Beneden én boven op de speelzolder speel je de hele dag met je vriendjes en vriendinnetjes. En er is ook nog een gezellige, overdekte kinderboerderij. Kom maar eens knuffelen!

Buitenspeeltuin

Buiten kun je wel een hele week spelen met je vriendjes! Dat moet ook wel in de grootste speeltuin van Overijssel. Heb jij al op alle speeltoestellen gespeeld? En vergeet het waterpret niet, jullie mogen ook gewoon in het zwembad plonsen. :)   

Kinderboerderij

Even tot rust komen op de kinderboerderij. Lekker met de konijntjes knuffelen, geitjes aaien, lammetjes en kuikentjes kijken, en dan weer gauw door naar.......

Leuke uitnodigingen versturen?

Klik hieronder op de buttons om een leuke uitnodiging in Flierefluiter-stijl te downloaden, zowel voor jongens als voor meisjes. 

Veelgestelde vragen

Mag mijn hond ook mee als we naar jullie toe komen?

Zeker mag dat, we zijn gek op dieren! Zorg je er wel voor dat hij/zij aangelijnd blijft? Dat is voor de rest van onze gasten wel zo prettig.

Is reserveren verplicht?

Vanwege de corona-maatregelen is reserveren verplicht

Mag ik eigen eten en drinken meenemen?

Dit is geen probleem. Oma Toos heeft in haar keuken ook een heel assortiment aan eten en drinken, dus ook hier kun je gerust wat bestellen.
Alcoholische dranken zijn helaas niet toegestaan om mee te nemen. Je kunt hier wel een flesje bier of een glas wijn kopen.

Mag je op het terrein roken?

Vanaf heden is het niet meer toegestaan om op het speelterrein van De Flierefluiter te roken. Zowel binnen als buiten. Er mag nog op één aangewezen plek gerookt worden, buiten het terrein.

Vanaf wanneer betaal je entree?

Iedereen van 2 jaar en ouder betaalt bij ons entree. Wel is er verschil in het tarief voor volwassenen en kinderen. Vanaf 18 jaar rekenen we iemand als volwassene mee.

Kan ik een plekje reserveren?

We kunnen tafels en stoelen reserveren op een plek naar keuze voor € 1,- per stoel/persoon.

Wij gebruiken cookies