Kinderfeestje met Boerenfratsen in Raalte, Overijssel?

Kom je kinderfeestje vieren!

Coronaupdate: Kinderfeestjes vieren is weer mogelijk! Ook is een arrangement weer mogelijk :) 

Dat is leuk! JARIG :) Een superleuk feestje waar nog lang over nagepraat wordt... Dat willen we tot in de puntjes voor elkaar hebben, toch? Laten we het thuis maar niet allemaal op stelten zetten. Kom bij ons! Inmiddels hebben we al dik 1.000 kinderfeestjes gevierd hier. Zon of regen? Koud of bloedheet? Bij ons kun je áltijd terecht. Binnen, buiten, met of zonder diertjes, met en zonder waterfestijn, glijdend, springend of even rustig zittend: voor jullie hebben we een eigen plek. Samen maken we er een supertof feestje van, waar de ouders ook van genieten.

Super-vrolijke-verjaardag!

Heeft je moeder geen zin in rommel? Of weet je vader niet hoe hij lekkere frietjes moet bakken? Haha... Kom dan bij ons. Wij maken er een super vrolijke verjaardag van. Jij bent het belangrijkst, dus jij mag ook weten hoe laat je wilt beginnen met je feestje en wanneer je frietjes wilt eten. En we zetten jou als jarige natuurlijk extra in 't zonnetje met het speciale verjaardagsijsje!

Wat krijgt de jarige?

De jarige krijgt bij aankomst een leuke feestmuts!

Om jouw dag helemaal speciaal te maken is er een verjaardagsijsje compleet met vuurwerk. 
En natuurlijk alleen maar spelen met je vriendjes en vriendinnetjes! 

Kinderfeestje - De Flierefluiter

Slecht weer?

Buiten is het hier suuuuper groot, maar binnen ook!! Beneden én boven op de speelzolder speel je de hele dag met je vriendjes en vriendinnetjes. En er is ook nog een gezellige, overdekte kinderboerderij. Kom maar eens knuffelen!

Buitenspeeltuin

Buiten kun je wel een hele week spelen met je vriendjes! Dat moet ook wel in de grootste speeltuin van Overijssel. Heb jij al op alle speeltoestellen gespeeld? En vergeet het waterpret niet, jullie mogen ook gewoon in het zwembad plonsen. :)   

Kinderboerderij

Even tot rust komen op de kinderboerderij. Lekker met de konijntjes knuffelen, geitjes aaien, lammetjes en kuikentjes kijken, en dan weer gauw door naar.......

Leuke uitnodigingen versturen?

Klik hieronder op de buttons om een leuke uitnodiging in Flierefluiter-stijl te downloaden, zowel voor jongens als voor meisjes. 

Veelgestelde vragen

Maakt de aankomsttijd uit?

De aankomsttijd op jouw ticket is een indicatie. Dus het is niet erg als je eerder of later komt.

Is er een eindtijd?

Nee, niet anders dan sluitingstijd van het park om 1730 uur. Ongeacht hoe laat je komt ben je dus de hele dag van harte welkom!

Moet ik een coronatoegangsbewijs tonen?

Ja, dat moet wel vanaf 6 november. Maar je hoeft geen mondkapje op.

Is reserveren verplicht?

Vanwege de corona-maatregelen is reserveren verplicht. Dit kan alleen online via onze website.

Is alles geopend?

Ja, momenteel is alles geopend op het buitenzwembad na. Maar natuurlijk kun je wel buiten spelen, naar de kinderboerderij of spelen op onze zolder (indoorspeelparadijs). Ook is onze horeca geopend voor de lekkere trek!

Mag mijn hond ook mee als we naar jullie toe komen?

Zeker mag dat, we zijn gek op dieren! Zorg je er wel voor dat hij/zij aangelijnd blijft? Dat is voor de rest van onze gasten wel zo prettig.

Mag ik eigen eten en drinken meenemen?

Dit is geen probleem. Oma Toos heeft in haar keuken ook een heel assortiment aan eten en drinken, dus ook hier kun je gerust wat bestellen.
Alcoholische dranken zijn helaas niet toegestaan om mee te nemen. Je kunt hier wel een flesje bier of een glas wijn kopen.

Mag je op het terrein roken?

Vanaf heden is het niet meer toegestaan om op het speelterrein van De Flierefluiter te roken. Zowel binnen als buiten. Er mag nog op één aangewezen plek gerookt worden, buiten het terrein.

Vanaf wanneer betaal je entree?

Iedereen van 2 jaar en ouder betaalt bij ons entree. Wel is er verschil in het tarief voor volwassenen en kinderen. Vanaf 16 jaar rekenen we iemand als volwassene mee.

Kan ik een plekje reserveren?

We kunnen tafels en stoelen reserveren op een plek naar keuze voor € 1,- per stoel/persoon.

Kinderfeestje vieren op De Flierefluiter, De leukste speeltuin van het Oosten. Dat is pas feest! Een kinderfeestje is vaak het leukste moment van het jaar voor een kind. Reeds vele kinderen hebben een kinderfeestje gevierd bij ons op De Flierefluiter. Dat is niet voor niets, want als er een kinderfeestje wordt georganiseerd is dit heel eenvoudig bij De Flierefluiter. Je hoeft slechts de cadeautjes mee te nemen voor de jarige, een plekje uit te zoeken en voor de rest te genieten van het kinderfeestje. Geen troep thuis, geen vervelende kinderen die hun energie niet kwijt kunnen, maar blije en vrolijke kinderen met het kinderfeestje. Zo'n kinderfeestje wil toch iedereen?! Als je een kaartje koopt voor een kinderfeestje, heb je toegang tot de binnenspeeltuin, buitenspeeltuin, kinderboerderij en de waterspeeltuin.

Ook krijg je extra korting met het kinderfeestje als je met 10 personen of meer bent. Dat moet vast het leukste kinderfeestje ooit worden! Ook kun je op de minicamping staan als je een kinderfeestje viert. Even een hele nacht weg met de kinderen. Dan ben je superorigineel! 

arrow_drop_up arrow_drop_down