Winter Flierefluiter: begeef je in een winters speelparadijs!
De Winter Flierefluiter

Winter Flierefluiter

Een betoverende winterse sfeer

De Winter Flierefluiter, het gloednieuwe evenement dat je niet mag missen! Van 1 november 2023 t/m 31 januari 2024 wordt onze geliefde speelboerderij omgetoverd tot een betoverende winterwereld waar papa’s en mama’s, opa’s en oma’s met hun (klein)kinderen de tijd van hun leven zullen hebben. Overal om je heen zie je twinkelende lichtjes, gezellige dennenbomen én een knisperend vuurtje waar je je tijdens de koudere dagen heerlijk kunt opwarmen terwijl je marshmallows roostert. Kun je je iets gezelligers voorstellen?


Lees hieronder verder wat er allemaal, naast al dat klimmen, glijden en knuffelen natuurlijk, te doen is.

Video Aspect Ratio: 9:4

Meet & Greet met Guusje

Onze ster van de Flierefluiter mogen we natuurlijk ook niet vergeten: onze zachte en lieve mascotte Guusje! Natuurlijk komt hij Opa en Oma een handje helpen op de boerderij (op zaterdag, zondag en de hele kerstvakantie). Dit is de gelegenheid om Guusje dus te ontmoeten. Vergeet daarbij je camera niet zodat je dit fijne moment voor eeuwig kunt vastleggen voor één van onze photowalls!

Marshmallows roosteren

Neem na al dat spelen even een pauze en schuif gezellig aan bij ons knisperende vuurtje. Hier krijg je een bamboestokje met maar liefst drie zachte, pluizige marshmallows. Het is jouw kans om de kunst van het marshmallow roosteren onder de knie te krijgen. Houd de marshmallows boven de vurige gloed, wacht tot ze goudbruin worden en begin dan maar te watertanden! Deze activiteit is op zaterdag en zondag tussen 11.00 en 16.00 uur en alle dagen in de kerstvakantie.

Schminken; word een winterster!

Op zaterdag en zondag en tijdens de kerstvakantie kun je je laten omtoveren tot een sneeuwprinses, een ondeugende sneeuwpop of schattige pinguïn! Zie je jezelf liever veranderen in een andere held? Vraag het gerust aan één van onze entertainers!

Een winterse smulkaart

Oma Toos heeft speciaal voor de Winter Flierefluiter een speciale kaart samengesteld met heerlijke traktaties om je op te warmen. Denk aan warme wafels met kersen en slagroom, een krentenwegge met romige roomboter en de natuurlijk de klassieker: warme chocomelk met een toef slagroom. Ook heeft ze gedacht aan de kinderen, die kunnen kiezen uit 2 verschillende verrassings ijsjes. Word jij al nieuwsgierig? Oma's keuken is geopend van 9:45 uur t/m 17:00 uur.

Kinderfeestje - De Flierefluiter

3000 m2 binnenspeeltuin

Met ruim 3000 m2 binnenspeeltuin biedt De Flierefluiter voor elk kind allerlei uitdagingen! Spelen op de net ge-update Augmented Reality trampolines, luchtkussens, speelstructuur en van de ultralange of steile glijbanen. Of ontdek wel 5000 mega grote legoblokken in de XXL Blokkenschuur! Hier bouw je samen met je papa, mama, opa of oma de gaafste bouwwerken! In het blagenparadijs spelen de allerkleinsten heerlijk, terwijl de ouders overzicht hebben en genieten.

Jonge micro varkens in de knuffelschuur

Kinderboerderij

Op onze kinderboerderij zijn veel verschillende dieren. Je kunt niet alleen zien hoe dieren in de stal en in de wei leven, maar je mag zelf ook in de weide bij de geitjes en schapen! Er is een knuffelruimte waar je de konijnen en cavia's kunt aaien. 

Dus met slecht weer kun je hier lekker droog zitten. Ook is er midden op het terrein van De Flierefluiter een grote omheinde vijver waar allerlei eenden en andere watervogels leven. Vergeet ook niet een ritje te maken op één van onze pony's!


Wil jij meer weten van alle dieren op de boerderij;  Vraag het gerust aan één van onze dierenkunstenaars. Zij kunnen je alles vertellen over de dieren. Hoe ze leven op de kinderboerderij, maar ook waar ze in het wild voorkomen.

Trekkerweide of sneeuwweide?

Voor de kleine avonturiers is er de mogelijkheid om te sleeën op de trekkerweide. Voel de frisse winterlucht in je gezicht terwijl je de heuvel afsuist en jouw papa en mama genieten van de grote lach op jouw gezicht!