Kinderfeestje vieren vol met boerenfratsen!
Kinderfeestje vieren vol met boerenfratsen!
15 november 2016 

Kinderfeestje vieren vol met boerenfratsen!

Kinderfeestje vieren met boerenfratsen, wat moet ik me daar bij voorstellen? Nou, kom dan eens naar De Flierefluiter in Raalte. Daar gaan Vulle Wille met je aan de haal om je alle plekken in de speeltuin en kinderboerderij te laten zien.

Kinderfeestje vieren

Wel eens een kinderfeestje gevierd met je kinderen samen op De Flierefluiter? Nu is er een heuse Flierefluiterfamilie neergestreken. Opa Anton, Oma Toos, de boerenmeid, de boerenknecht en als laatst maar zeker niet onbelangrijk: Vulle Wille de kleinzoon. Samen met Vulle Wille wordt alles wat De Flierefluiter maar aanbiedt uitgeprobeerd. Dus glijden, klimmen, klauteren, skelteren, pony rijden, en noem maar op! De kinderen vermaken zich de hele dag in de buitenspeeltuin, kinderboerderij, binnenspeeltuin of in het zwembad. Ook is er een doolhof dat je het hele jaar door kunt bezoeken.

kinderfeestje vieren

Reserveren van een kinderfeestje

Een kinderfeestje kun je hier reserveren

Slecht weer?

Ook bij slecht weer kun je bij De Flierefluiter van alles doen in het indoorspeelparadijs. Er is een blagenparadijs voor de allerkleinsten onder ons. Daarnaast is er de speelzolder waar heeeeel veel speeltoestellen staan. Ook op de zolder kunnen zowel kleine als grote kinderen zich de hele dag vermaken. Voor het apenparcours moet je wel heel behendig zijn, maar laat je daarna lekker naar beneden glijden door de 9 meter hoge glijbaan! Heb je ook al gehoord van het spinnenweb? Je springt daar naar beneden en beleeft een vrije val. Je komt altijd weer op je pootjes terecht hoor, daar zorgt het spinnenweb wel voor 🙂

binnen spelen

Ook de kinderboerderij is voor een gedeelte overdekt. Zo kun je ook met slecht weer bij de konijntjes en cavia’s knuffelen en de geitjes bekijken.

Zwembad

In de zomermaanden hebben we een heus zwembad voor kinderen. Dus neem je zwemspullen mee, maar we zeggen niet wat je gaat doen 😉 Jullie gaan dan natuurlijk naar De Flierefluiter om te spelen met de kinderen en samen het zwembad induiken.

zwembad de flierefluiter

Kom jij ook je kinderfeestje vieren samen met Vulle Wille? Reserveer dan gauw.

Kinderfeestje reserveren

Over de schrijver
Reactie plaatsen