Minicamping de Flierefluiter

Op zoek naar een minicamping in Overijssel? Bezoek dan de Flierefluiter in Raalte.

De Flierefluiter heeft een kleine camping op het Sallandse platteland. Rust, vriendelijkheid en betaalbaarheid staan bij ons voorop. Voor volwassenen en kinderen bieden wij een enorm scala aan speelplezier middels onze binnenspeeltuin, buitenspeeltuin en kinderboerderij. De Sallandse gastvrijheid en gemoedelijkheid staan garant voor een aangenaam verblijf voor het hele gezin. Als u bij ons verblijft dan mag u onbeperkt gebruik maken van alle faciliteiten van De Flierefluiter en ook nog eens langer dan de mensen die voor een dagje komen.

Wij bieden:

 • Rustige en ruime plaatsen, allen voorzien van 6 A stroom en water.
 • Veldje 4 is bestraat.
 • Veldjes zijn ongeveer 10 bij 10 meter groot
 • Uitstekende sanitaire voorzieningen
 • Wasruimte met wasmachine en droger
 • Wifi op de camping
 • Grote binnenspeeltuin voor kleine en grote kinderen
 • Buitenspeeltuin voor kleine kinderen
 • Buitenspeeltuin voor de grotere kinderen
 • Een kinderboerderij
 • Er is geen antenne-aansluiting op de camping.

En dat allemaal in een ideale fiets- en wandelomgeving. De Flierefluiter ligt vlakbij Raalte waar u uw boodschappen kunt doen. Verder is er in Raalte een subtropisch zwemparadijs en is er vooral in de zomer veel te doen in de omgeving.

Een overzicht van de tarieven vindt u hier.

Neem contact op voor meer info

Bel ons op 0572-357756 of mail naar info@flierefluiterraalte.nl

Contact

Kinderen vermaken zich de hele dag

Terwijl u lekker van uw rust geniet, kunnen de kinderen zich de hele dag vermaken op de Flierefluiter. Bij mooi weer kunnen ze zwemmen, glijden, racen of voetballen. Maar ook bij slecht weer hoeven uw kinderen zich niet te vervelen. Op de speelzolder kunnen ze klimmen en klauteren en ook is de kinderboerderij deels overdekt.

Geniet van de natuur.

De omgeving rond de Flierefluiter is de ideale fiets- en wandelomgeving. De Flierefluiter ligt vlakbij Raalte waar u uw boodschappen kunt doen. Verder is er in Raalte een subtropisch zwemparadijs en is er vooral in de zomer veel te doen. De omgeving bied de ruimte om ook buiten de Flierefluiter er een gezellige dag uit van te maken.

plattegrond-minicamping-overijssel

(klik op de afbeelding voor een vergrote versie van de plattegrond)

Kamperen in luxe.

U kunt genieten van 'glamping' op De Flierefluiter. U kunt dan het de glamphome huren dat op veld 6 van de camping staat. Heeft u geen zin om uw tent of caravan mee te nemen op vakantie? Bij ons boekt u tegen een aantrekkelijk tarief een volledig ingerichte 5-persoons boederijtent. Er zijn 3 eenpersoonsbedden en 1 tweepersoonsbed, een keuken, een gemeubileerde woonkamer en een overdekt terrasje.

Een overzicht van de tarieven vindt u hier.

Reserveer direct je plek op onze camping

Het reserveren van een kampeerplek of van de glamphome kunt u heel gemakkelijk zelf doen. Via onderstaande button kunt u een plekje op de camping boeken. Als u speciale wensen heeft of er vragen over heeft, neem dan gerust contact op met ons!

Reserveer direct