Waterspeeltuin De Flierefluiter Verkoelende Waterpret Voor Tien!

Buitenzwembad, glijbanen en waterspeeltuin, maximaal plezier!

Bij De Flierefluiter kun je in de zomermaanden ook heerlijk zwemmen in het buitenzwembad, maar daarnaast ook lekker smeren met water en zand. Volwassenen mogen genieten in de zonneweide direct aan het zwembad.
Video Aspect Ratio: 4:1

 

Waterspeeltuin De Flierefluiter, maak er een verkoelend dagje van

Heerlijk afkoelen in de waterspeeltuin bij speeltuin De Flierefluiter! 

Voor waterpret leef je je uit in het zwembad en in het water-en-zand-speeltoestel. 

Daarnaast zijn er ook nieuwe waterspringkussens! 

Het zwembad is uiteraard ook veilig. Het zwembad is namelijk 50 cm diep en heeft maar één toegangshekje van 50cm hoog waar je overheen moet klimmen. 

Voor het zwembad hoeft geen extra toegangsprijs betaald te worden. Het is namelijk bij de entreeprijs inbegrepen! 

Je kunt tussen het waterpret dus ook nog naar de kinderboerderij, binnenspeeltuin en de buitenspeeltuin!

Graag naar de allerleukste speeltuin van Overijssel met waterspeeltuin? 

Meerdere dagen waterpret? Reserveer een plekje op de camping.

Wil je echt een leuke vakantie beleven op een camping met waterpark (je)? Kom dan eens kamperen bij De Flierefluiter en wordt elke dag wakker in de leukste speeltuin van Overijssel. Dan mag je 's ochtends vroeg al lekker in het zwembad (en spetter je vader en moeder dan maar lekker nat)

Veelgestelde vragen

Maakt de aankomsttijd uit?

De aankomsttijd op jouw ticket is een indicatie. Dus het is niet erg als je eerder of later komt.

Is er een eindtijd?

Nee, niet anders dan sluitingstijd van het park om 1730 uur. Ongeacht hoe laat je komt ben je dus de hele dag van harte welkom!

Moet ik een coronatoegangsbewijs tonen?

Ja, dat moet wel vanaf 6 november. Maar je hoeft geen mondkapje op.

Is reserveren verplicht?

Vanwege de corona-maatregelen is reserveren verplicht. Dit kan alleen online via onze website.

Is alles geopend?

Ja, momenteel is alles geopend op het buitenzwembad na. Maar natuurlijk kun je wel buiten spelen, naar de kinderboerderij of spelen op onze zolder (indoorspeelparadijs). Ook is onze horeca geopend voor de lekkere trek!

Mag mijn hond ook mee als we naar jullie toe komen?

Zeker mag dat, we zijn gek op dieren! Zorg je er wel voor dat hij/zij aangelijnd blijft? Dat is voor de rest van onze gasten wel zo prettig.

Mag ik eigen eten en drinken meenemen?

Dit is geen probleem. Oma Toos heeft in haar keuken ook een heel assortiment aan eten en drinken, dus ook hier kun je gerust wat bestellen.
Alcoholische dranken zijn helaas niet toegestaan om mee te nemen. Je kunt hier wel een flesje bier of een glas wijn kopen.

Mag je op het terrein roken?

Vanaf heden is het niet meer toegestaan om op het speelterrein van De Flierefluiter te roken. Zowel binnen als buiten. Er mag nog op één aangewezen plek gerookt worden, buiten het terrein.

Vanaf wanneer betaal je entree?

Iedereen van 2 jaar en ouder betaalt bij ons entree. Wel is er verschil in het tarief voor volwassenen en kinderen. Vanaf 16 jaar rekenen we iemand als volwassene mee.

Kan ik een plekje reserveren?

We kunnen tafels en stoelen reserveren op een plek naar keuze voor € 1,- per stoel/persoon.

Waterspeeltuin De Flierefluiter is vast de leukste plek om even af te koelen in Overijssel! In de waterspeeltuin kun je spelen in het zwembad, het water- en zandspeeltoestel, waterluchtkussen en de waterglijbaan. Oftewel, heerlijk spetteren in de waterspeeltuin. En uiteraard is het zwembad in de waterspeeltuin heel veilig. Deze is namelijk veilig omheind. 

Ook zijn de kinderboerderij, buitenspeeltuin en binnenspeeltuin inbegrepen in een kaartje als je deze voor de waterspeeltuin hebt gereserveerd. 
Als je bij ons op de camping staat, kun je ook buiten openingstijden gebruik maken van de waterspeeltuin. Kom jij ook spelen? 

arrow_drop_up arrow_drop_down