Waterspeeltuin De Flierefluiter Verkoelende Waterpret Voor Tien!

Buitenzwembad, glijbanen en waterspeeltuin, maximaal plezier!

Bij De Flierefluiter kun je in de zomermaanden ook heerlijk zwemmen in het buitenzwembad, maar daarnaast ook lekker smeren met water en zand. Volwassenen mogen genieten in de zonneweide direct aan het zwembad.
Video Aspect Ratio: 4:1

 

Waterspeeltuin De Flierefluiter, maak er een verkoelend dagje van

Heerlijk afkoelen in de waterspeeltuin bij speeltuin De Flierefluiter! 

Voor waterpret leef je je uit in het zwembad en in het water-en-zand-speeltoestel. 

Daarnaast zijn er ook nieuwe waterspringkussens! 

Het zwembad is uiteraard ook veilig. Het zwembad is namelijk 50 cm diep en heeft maar één toegangshekje van 50cm hoog waar je overheen moet klimmen. 

Voor het zwembad hoeft geen extra toegangsprijs betaald te worden. Het is namelijk bij de entreeprijs inbegrepen! 

Je kunt tussen het waterpret dus ook nog naar de kinderboerderij, binnenspeeltuin en de buitenspeeltuin!

Waterpret bij de Flierefluiter Raalte

Graag naar de allerleukste speeltuin van Overijssel met waterspeeltuin? 

Meerdere dagen waterpret? Reserveer een plekje op de camping.

Wil je echt een leuke vakantie beleven op een camping met waterpark (je)? Kom dan eens kamperen bij De Flierefluiter en wordt elke dag wakker in de leukste speeltuin van Overijssel. Dan mag je 's ochtends vroeg al lekker in het zwembad (en spetter je vader en moeder dan maar lekker nat)

Veelgestelde vragen

Is reserveren verplicht?

Nee, dit is niet verplicht. Maar met een online reservering ben je wel verzekerd van plekje. Het komt namelijk soms voor dat we al een dag van tevoren zijn volgeboekt. Ook met een jaarkaart is het dus verstandig om t ereserveren.

Kan ik ook bij aankomst aan de kassa betalen?

Jazeker kan dat! Vaak zijn online kaartjes wel (iets) goedkoper en ben je sowieso verzekerd van een plek op het speelpark.

Hoe reserveer ik een kinderfeestje bij De Flierefluiter?

Je kunt het beste online reserveren (via online kaarten of via het online formulier) voor een kinderfeestje. Dan staat het direct geboekt en ben je verzekerd van een plek.
Weet je niet zeker of iedereen komt? Reserveer dan gewoon voor een aantal personen minder. De rest kun je bij aankomst bij de kassa bijbetalen. Dat is geen probleem :)

Mag ik een eigen beker meenemen om onbeperkt ranja te tappen?

Ja, je mag zelf ranja tappen in je eigen meegebrachte beker of gebruik een echte Flierefluiter beker. (€1,00) We hebben 3 verschillende, spaar ze allemaal!

Mag ik eigen eten en drinken meenemen?

Dit is geen probleem. Oma Toos heeft in haar keuken ook een heel assortiment aan eten en drinken, dus ook hier kun je gerust wat bestellen.
Alcoholische dranken zijn helaas niet toegestaan om mee te nemen. Je kunt hier wel een flesje bier of wijn kopen.

Mag mijn hond ook mee als we naar jullie toe komen?

Zeker mag dat, we zijn gek op dieren! Zorg je er wel voor dat hij/zij aangelijnd blijft? Dat is voor de rest van onze gasten wel zo prettig.

Mag je op het terrein roken?

Vanaf heden is het niet meer toegestaan om op het speelterrein van De Flierefluiter te roken. Zowel binnen als buiten. Er mag nog op één aangewezen plek gerookt worden, buiten het terrein.

Vanaf wanneer betaal je entree?

Iedereen van 2 jaar en ouder betaalt bij ons entree. Wel is er verschil in het tarief voor volwassenen en kinderen. Vanaf 16 jaar rekenen we iemand als volwassene mee.

Is alles geopend?

Ja, momenteel is alles geopend. Het buitenzwembad is geopend van ca. april tot ca. september. En natuurlijk kun je buiten spelen, naar de kinderboerderij of spelen op onze zolder (indoorspeelparadijs). Ook is onze horeca geopend voor de lekkere trek!

Is er een eindtijd?

Nee, niet anders dan sluitingstijd van het park om 17:30 uur. Ongeacht hoe laat je komt ben je dus de hele dag van harte welkom!

Kan ik een plekje (stoelen) reserveren?

We kunnen tafels en stoelen reserveren op een plek naar keuze voor € 1,- per stoel/persoon. Jullie mogen dan zelf je plekje uitzoeken. Let op! Dit is alleen niet mogelijk in de schoolvakanties.

Ik ben mijn jaarkaart kwijt. Wat moet ik doen?

Ben je je jaarkaart kwijt of heb je hem verloren dan bedragen de kosten € 15,- voor een nieuwe kaart.

Waterspeeltuin De Flierefluiter is vast de leukste plek om even af te koelen in Overijssel! In de waterspeeltuin kun je spelen in het zwembad, het water- en zandspeeltoestel, waterluchtkussen en de waterglijbaan. Oftewel, heerlijk spetteren in de waterspeeltuin. En uiteraard is het zwembad in de waterspeeltuin heel veilig. Deze is namelijk veilig omheind. 

Ook zijn de kinderboerderij, buitenspeeltuin en binnenspeeltuin inbegrepen in een kaartje als je deze voor de waterspeeltuin hebt gereserveerd. 
Als je bij ons op de camping staat, kun je ook buiten openingstijden gebruik maken van de waterspeeltuin. Kom jij ook spelen?