Schoolreisje Organiseren in Overijssel, Raalte! Lekker actief!

Ga voor het allerleukste schoolreisje!

 

Het schoolreisje is elk jaar weer het hoogtepunt van de kinderen (en begeleiders). Hier wil je natuurlijk een groot feest van maken.


All-weather voorzienend: Met elk weerstype is er wat te doen met het schoolreisje. Met slecht weer kunnen kinderen zich in de binnenspeeltuin helemaal uitleven.

De buitenspeeltuin is zo groot dat kinderen zich hier wel een hele weekvermaken!  En met heel warm weer kunnen de kinderen in het veilige zwembad of spelen in het water&zand speeltoestel en we zetten dan extra watersproeiers op het terrein.

Vanaf 2023 hebben begeleiders gratis entree!

Lekker binnen en buiten spelen op het leukste speelpark van het Oosten

Wanneer te boeken?

 Vanaf mei t/m juli alle doordeweekse dagen.

In de maanden april en september op dinsdag, woensdag en vrijdag.
Vanaf oktober t/m maart op woensdag en vrijdag.

Komt u met een grotere groep van > 200 personen? Dan is een andere dag in overleg mogelijk.

Mail gerust voor meer informatie. 

Schoolreisarrangement

Met een schoolreisarrangement vanaf € 7,95 per kind heb je naast de entree ook onbeperkt water en ranja. Voor begeleiders is de toegang helemaal gratis. Het arrangement is uit te breiden met een patatje met mayo + halve snack en/of een ijsje. Oftewel, helemaal naar wens samen te stellen!  

watergevecht

Binnen- en buitenspeeltuin

In de speeltuin is altijd wat te doen, ongeacht het weer! Lekker skelteren, klimmen, klauteren, glijden, in de (binnen)zandbak, knuffelen met de dieren, pony rijden op echte pony's, en nog veeeeeel meer!


Warm weer?

Wij zorgen voor extra waterpret!

Overzicht

Als begeleider heb je natuurlijk wel de verantwoording over de kinderen. Daarom is de speeltuin heel overzichtelijk en het zwembad is veilig omheind. Als begeleider geniet je dus ook van het schoolreisje!


Openingstijden

Voor groepen vanaf 200 personen gaan we ook open, op de dagen dat we eigenlijk gesloten zijn.


Altijd plek
Iedereen heeft een eigen zitplek. Zowel binnen als buiten. Zo kunnen jullie ook met slecht weer, echt genieten van een schoolreis! 

Slecht weer, geen probleem

Wij hebben zowel een binnen- en een buitenspeeltuin en ook nog eens een kinderboerderij waardoor je altijd een geslaagde dag hebt, ongeacht het weer!

Voor ieder wat wils!

Dankzij de handige indeling van de toestellen verlies je nooit de

kinderen uit het oog terwijl de begeleiders genieten.


Betaalbaar en genoeg keus

Al vanaf 7,95 per persoon en keuze uit diverse extra's zodat je zelf kan kiezen hoe uitgebreid je het schoolreisje maakt.


tevreden bezoeker flierefluiter

Mijn dochter kwam laaiend enthousiast terug van een schoolreisje naar de Flierefluiter. Daardoor zijn we er later in de zomervakantie nog een keer samen naar toe gegaan. Het viel me op dat alles er verzorgd uit zag, personeel handelde adequaat en zeer vriendelijk. Omdat mijn dochter door een allergie niet het gewone menu kon gebruiken werd er op een attente wijze meegedacht om daaraan tegemoet te komen. De voorzieningen en speelgelegenheid binnen waren een verrassing qua mogelijkheden. Ook wordt er goed nagedacht over dierenwelzijn, terwijl dieren wel binnen handbereik van kinderen zijn.

Een erg tevreden bezoeker

De Flierefluiter

Missie van De Flierefluiter

De Flierefluiter wil kinderen gelukkiger maken! Dit doen we door kinderen actief te laten spelen.

Door actief spel, worden motoriek, zintuigen, taal, cognitie en sociale omgang bevorderd.

Geluk van de kinderen straalt af op de ouders. Daarom geven we ouders rust, ruimte en overzicht.

We motiveren samenspel, knipogen naar oalderwets spelen en bovenal: Kinderen laten we weer kind zijn!

schoolreisje review flierefluiter

We blijven terugkomen!

Wij gaan als school om de zoveel jaar met schoolreisje naar De Flierefluiter. Iedere keer valt op dat dingen ten goede zijn veranderd, aangepast en uitgebreid. Blij dus met De Flierefluiter! Top!

paardrijden schoolreisje flierefeluiter

Voor schoolreisjes super!

Voor schoolreisjes super. 

Heel fijn speelparadijs met een grote diversiteit aan speeltoestellen.
Voor de leerkrachten en begeleiders is het een uitje zonder stressssssss.

overzichtelijk en veilig op de speeltuin

Overzichtelijk

Kids kunnen heerlijk buiten genieten van alle dieren, de skelters en de speeltuinen, maar ook binnen hebben ze genoeg te bleven ip de grote klimzolder zijn ze met slecht weer ook uren zoet.!

Wilt u graag met de bus komen? Dit zijn enkele touroperators waar we regelmatig mee samen werken:

Het schoolreisje is altijd een succes!

Toegang tot de speeltuinen, kinderboerderij en zwembad bij het schoolreisarrangement! Dit voor slechts €7,95 p.p.


 Kortom, het gehele schoolreisje met een simpele klik geregeld.

Veelgestelde vragen

Is reserveren verplicht?

Nee, dit is niet verplicht. Maar met een online reservering ben je wel verzekerd van plekje. Het komt namelijk soms voor dat we al een dag van tevoren zijn volgeboekt. Ook met een jaarkaart is het dus verstandig om t ereserveren.

Kan ik ook bij aankomst aan de kassa betalen?

Jazeker kan dat! Vaak zijn online kaartjes wel (iets) goedkoper en ben je sowieso verzekerd van een plek op het speelpark.

Hoe reserveer ik een kinderfeestje bij De Flierefluiter?

Je kunt het beste online reserveren (via online kaarten of via het online formulier) voor een kinderfeestje. Dan staat het direct geboekt en ben je verzekerd van een plek.
Weet je niet zeker of iedereen komt? Reserveer dan gewoon voor een aantal personen minder. De rest kun je bij aankomst bij de kassa bijbetalen. Dat is geen probleem :)

Mag ik een eigen beker meenemen om onbeperkt ranja te tappen?

Ja, je mag zelf ranja tappen in je eigen meegebrachte beker of gebruik een echte Flierefluiter beker. (€1,00) We hebben 3 verschillende, spaar ze allemaal!

Mag ik eigen eten en drinken meenemen?

Dit is geen probleem. Oma Toos heeft in haar keuken ook een heel assortiment aan eten en drinken, dus ook hier kun je gerust wat bestellen.
Alcoholische dranken zijn helaas niet toegestaan om mee te nemen. Je kunt hier wel een flesje bier of wijn kopen.

Mag mijn hond ook mee als we naar jullie toe komen?

Zeker mag dat, we zijn gek op dieren! Zorg je er wel voor dat hij/zij aangelijnd blijft? Dat is voor de rest van onze gasten wel zo prettig.

Mag je op het terrein roken?

Vanaf heden is het niet meer toegestaan om op het speelterrein van De Flierefluiter te roken. Zowel binnen als buiten. Er mag nog op één aangewezen plek gerookt worden, buiten het terrein.

Vanaf wanneer betaal je entree?

Iedereen van 2 jaar en ouder betaalt bij ons entree. Wel is er verschil in het tarief voor volwassenen en kinderen. Vanaf 16 jaar rekenen we iemand als volwassene mee.

Is alles geopend?

Ja, momenteel is alles geopend. Het buitenzwembad is geopend van ca. april tot ca. september. En natuurlijk kun je buiten spelen, naar de kinderboerderij of spelen op onze zolder (indoorspeelparadijs). Ook is onze horeca geopend voor de lekkere trek!

Is er een eindtijd?

Nee, niet anders dan sluitingstijd van het park om 17:30 uur. Ongeacht hoe laat je komt ben je dus de hele dag van harte welkom!

Kan ik een plekje (stoelen) reserveren?

We kunnen tafels en stoelen reserveren op een plek naar keuze voor € 1,- per stoel/persoon. Jullie mogen dan zelf je plekje uitzoeken. Let op! Dit is alleen niet mogelijk in de schoolvakanties.

Ik ben mijn jaarkaart kwijt. Wat moet ik doen?

Ben je je jaarkaart kwijt of heb je hem verloren dan bedragen de kosten € 15,- voor een nieuwe kaart.

Schoolreisje houden op De Flierefluiter in Overijssel. De leukste plek om een schoolreisje te organiseren! Een schoolreisje plannen was nog nooit zo eenvoudig. Wij hebben een plek voor de school gereserveerd op ons terrein. Dat kan zowel binnen als buiten zijn, afhankelijk van de weersomstandigheden. Een schoolreisje kan bij ons dus altijd doorgaan, ongeacht het weer. In de binnenspeeltuin is er heel veel ruimte om te zitten en te spelen met de schoolkinderen. Een schoolreisje organiseren is ook gewoon leuk! Genieten van de kinderen die aan het spelen zijn in de buitenspeeltuin, binnenspeeltuin, waterspeeltuin of kinderboerderij. Zo moet een schoolreisje zijn vinden wij. Daarom houden wij het simpel en leuk met een schoolreisje. 

Ook zou je een schoolreisje kunnen organiseren op de camping. Dan kom je een of twee nachtjes bij ons op de camping staan voor een schoolkamp.