Schoolreisje Organiseren in Overijssel

Een onbezorgd schoolreisje? 

Het schoolreisje is elk jaar weer het hoogtepunt van de kinderen (en docenten). Hier wil je natuurlijk een groot feest van maken. En zo min mogelijk zorgen om hebben. Bij De Flierefluiter is dat in 1x geregeld. Speeltoestellen buiten en binnen. Gedeeltelijk overdekte kinderboerderij. En met een arrangement is er ook onbeperkt ranja, een patat mayo en een ijsje! 

Betaalbaar, eenvoudig en vooral leuk!

Betaalbaar!

Ook voor slecht weer!

Overzichtelijk!

Onze missie

We willen graag dat kinderen weer kind kunnen zijn. Ouderwets kunnen spelen op een actieve manier. Lekker vies worden in de zandbak, met rode wangen van de inspanning weer terug komen bij pa & ma voor een ijsje, en vooral samenspelen met andere kinderen. En dat allemaal op een laagdrempelige manier zodat het voor iedereen leuk blijft!

Dit is er allemaal mogelijk

Schoolreisarrangement

In het schoolreisarrangement is het volgende inbegrepen: Entree tot de buitenspeeltuin, binnenspeeltuin, kinderboerderij en eventueel het zwembad. (veilig omheind en 50 cm diep) Daarnaast ook onbeperkt ranja, een patat mayo en een ijsje. En koffie,thee of cappuccino voor de begeleiders. Dit voor € 8,45 p.p.

Extra's bij het arrangement

- Het is ook mogelijk om onbeperkt koffie, thee of cappuccino aan de begeleiders aan te bieden voor slechts  €3,- p.p. 
- Een extra snack van € 1,50 of halve snack á € 0,75

- Van september t/m april kunnen scholen het alleenrecht krijgen vanaf 50 personen.

-In deze periode hebben de begeleiders ook gratis entree.
(patat, ijsje en drinken kost dan € 3,45 p.p.) 


Openingsdagen en tijden

Schoolreisjes kunnen op alle dagen bij ons terecht. Ook al zijn we voor dagjesmensen gesloten. 
Schoolreisjes zijn al vanaf 09:30 uur welkom, ipv 10:00 uur.Het schoolreisje is altijd een succes!

Het grote voordeel om uw schoolreisje bij De Flierefluiter te reserveren is dat je in elk geval niet meer afhankelijk bent van het weer. Met slecht weer kunnen kinderen zich op de speelzolder helemaal uitleven. En met heel warm weer kunnen de kinderen in het zwembad of in het water&zand speeltoestel. Met het schoolreisarrangement bent u helemaal ontzorgd. Het drinken, eten en het ijsje zit er allemaal bij inbegrepen. Kortom, het gehele schoolreisje met een simpele klik geregeld.