Leukste Speelparadijs Van Het Oosten!
Leukste Speelparadijs Van Het Oosten!
16 december 2020 
in spelen

Leukste Speelparadijs Van Het Oosten!

Speelparadijs De Flierefluiter, de leukste speeltuin van het Oosten!

Speelparadijs De Flierefluiter is door de ANWB uitgeroepen tot allerleukste uitje van provincie Overijssel in 2020! Dat is niet voor niets, want er is heel veel te doen in het speelparadijs. Zowel in het binnenspeelparadijs als in de buitenspeeltuin, waterspeeltuin en de kinderboerderij.

Het speelparadijs is het grootste van het Oosten.

Er is een binnenspeelparadijs van ca. 2100 m2 aan speelplezier verdeeld over drie verdiepingen. Zo is het blagenparadijs – het speelparadijs voor blagen van 0-4 jaar- gelegen aan het binnenterras zodat ouders hun kinderen goed in de gaten kunnen houden terwijl de ouders zelf genieten van een horecaspecial. Boven is het speelparadijs voor de wat oudere kinderen, hier leven ze zich de hele dag uit! Omdat het speelparadijs boven is, en het terras beneden, is er bij het terras weinig lawaai zodat ouders ook genieten van de rust tijdens een dagje uit.
Speelparadijs De Flierefluiter

In het speelparadijs buiten is van alles te doen!

Van crossen op de crossbaan, klimmen en klauteren in de vele speeltoestellen, de snelste tijd halen op de survivalbaan, skelteren op de lange skelterbaan, springen op de trampolines en de luchtkussens die verspreid in het speelparadijs staan.
Ook hier is het terras centraal gezet zodat ouders vanuit hun comfortabele plek hun kinderen in de gaten kunnen houden terwijl die aan het spelen zijn. Ondertussen genieten de ouders ook hier van alle horecaspecials die De Flierefluiter voor hen biedt.

Op de kinderboerderij zijn er allerlei dieren te zien en te aaien. Hier kun je nog gewoon het weiland in om een pony of geit te aaien. Er zijn gedurende de dag zelfs echte ponyritjes waar je gratis aan mag deelnemen. Het leuke aan de kinderboerderij is dat er naast de gewone kinderboerderijdieren zoals de geiten en pony’s ook speciale dieren te zien en aan te raken zijn. Bijvoorbeeld de Zeboe’s, dat is het kleinste koeienras ter wereld. Vlaamse reuzen, dat is het grootste konijnenras ter wereld. En de microvarkens, dat zijn de kleinste varkens ter wereld.

De waterspeeltuin is ook inclusief in dit speelparadijs in Overijssel! Je kunt zwemmen in het zwembad, glijden van de waterglijbaan en op het waterluchtkussen afkoelen.

Speelparadijs De Flierefluiter met waterspeeltuin

Speelparadijs De Flierefluiter is zó leuk dat er al veel mensen minstens een uur rijden om te komen genieten. Veel gasten uit Amersfoort, Arnhem, Winterswijk, Enschede, Lelystad en Hoogeveen zijn al bij ons geweest en hebben gezien de verschillende prijzen als leukste uitje van de provincie zich heerlijk vermaakt.

Over de schrijver
Reactie plaatsen