Overdekt spelen in Overijssel? Kom eens fratsen uithalen bij de Flierefluiter!
Overdekt spelen in Overijssel
24 september 2014 
in spelen

Overdekt spelen in Overijssel

En ja hoor, de weerman voorspelt slecht weer, net op het moment dat je eens een dagje uit wilt met het gezin. Vaak valt het achteraf wel mee, maar De Flierefluiter heeft hier een ideale oplossing voor!

Wij hebben een indoorspeelparadijs waar de kinderen zich in ieder geval een hele dag kunnen vermaken. Maar ook aan de ouders wordt natuurlijk gedacht. Vaak zie je dat de kinderen spelen in dezelfde ruimte als waar de ouders op het terras zitten. Vooral als het wat drukker is, is zo’n binnenspeelparadijs qua geluid goed te vergelijken met het gemiddelde concert van Within Tempation. Bij ons werkt het net even wat anders:

Een heerlijk dagje uit voor kinderen en ouders!

Bij De Flierefluiter is het terras gesitueerd op de begane grond, daar kunnen de ouders in alle rust heerlijk vertoeven. De kinderen kunnen dan overdekt spelen op de speelzolder, ook daar is gedacht aan het geluid. En wilt u toch meer zicht hebben op de spelende kinderen? Dan is er natuurlijk ook de mogelijkheid om op de speelzolder te zitten aan een van de picknicktafels die er staan. Zo kunt u de kinderen ook in de gaten houden terwijl ze klimmen en klauteren door het toestel.

Op het overdekte terras op de begane grond is er gratis wifi plus een aantal leesmappen waarvan je gebruik kunt maken. Hoe ontspannend wil je het hebben?

Naast dat De Flierefluiter overdekt spelen in Overijssel biedt, hebben we ook een grote buitenspeeltuin en een kinderboerderij. Voor de mensen die er geen genoeg van kunnen krijgen is er ook een minicamping. Ook de buitenspeeltuin en de kinderboerderij zijn normaal gesproken altijd open en begaanbaar, tenzij er veel sneeuw verwacht wordt. Dan heb je grote kans dat alleen het overdekte speelparadijs geopend is. Kijk op de pagina van de openingstijden voor meer informatie.

Dus wie wil er overdekt spelen in Overijssel? Kom dan eens kijken bij De Flierefluiter in Raalte!

Over de schrijver
Reactie plaatsen