Dagje uit naar De Flierefluiter met Albert Heijn! Nu nog goedkoper :)
Dagje uit naar De Flierefluiter met Albert Heijn!
01 november 2016 

Dagje uit naar De Flierefluiter met Albert Heijn!

Wil je een goedkoop dagje uit? De Flierefluiter is de leukste speelboerderij van het Oosten. Eerder hebben we meegedaan aan de kortingsactie van Albert. Dit jaar doen we daar niet meer aan mee, omdat we af en toe een eigen kortingsactie plannen. Houd onze mail en socials in de gaten!


Onderstaand bericht gaat over de kortingsactie van 2016-2017.

Dagje uit met het gezin? Dat kan nu nog goedkoper door bij De Flierefluiter te komen met de spaaractie van Albert Heijn!

Als je een vol zegelboekje van de dagjes uit actie hebt gespaard bij de Albert Heijn, kun je deze nog verzilveren tot 12 februari 2017.


Goedkoop dagje uit

De Flierefluiter bood eigenlijk altijd al wel een goedkoop dagje uit aan voor het hele gezin. Maar nu is het zelfs nog goedkoper geworden. Je kunt namelijk sparen voor dagje uit zegels bij Albert Heijn van 3 t/m 23 oktober.
Deze zegels kun je dan verzilveren t/m 12 februari 2017. Je krijgt dan het tweede entreekaartje gratis. Wie wil dat nou niet? Meer informatie staat ook op deze website: tweede kaartje gratis

 

Met deze actie kun je dus gebruik maken van de binnenspeeltuin met alle speeltoestellen die daar staan. Er is ook het blagenparadijs die speciaal geschikt is voor kinderen vanaf 1 t/m 4 jaar. Kinderen kunnen hier glijden, klimmen, klauteren en in de ballenbak.
Ook spelen de kinderen naar hartenlust op de zolder van het indoorspeelparadijs. Daar kunnen maar liefst 400 kinderen tegelijk spelen. Dus er is altijd voldoende ruimte! 🙂

grote familieschommel in de buitenspeeltuinIs het mooi weer? Dan spelen de kinderen in de buitenspeeltuin van De Flierefluiter! Deze is nog groter, diverser en leuker dan het binnengedeelte. Ook hier hebben we een speciaal bengeltjesgedeelte en een speeltuin voor de grotere kinderen. Skelteren, klimmen en glijden, het is er allemaal mogelijk! Dus de kids vermaken zich gegarandeerd een hele dag. De ouders vermaken zich ondertussen op het terras. Of gaan de ouders ook even mee op de skelters, de glijbaan of het survivalparcours? Vast wel!

Maar vergeet de kinderboerderij ook niet! Hier zijn alle leuke dieren die je kunt zien en aaien. Heb je de konijnen en cavia’s al een vastgehouden? Of een van de geitjes die in de weilanden lopen? Je mag ook een rondje rijden op de pony’s en er lopen ook kalfjes rond.

En dat allemaal voor een belachelijk lage prijs door deze kortingsactie. Hoeveel boerenfratsen kun jij aan?

 

Over de schrijver
Rina
Door

Rina

op 15 Nov 2016

Erg leuk. En de prijzen zijn vriendelijk Zo kan men nog eens vaker een dagje weg met kinderen

Reactie plaatsen