Buitenspeeltuin De Flierefluiter.

Op zoek naar een buitenspeeltuin in Overijssel? Kom dan naar De Flierefluiter in Raalte. Zie je het al voor je? Al klimmend en klauterend bereik je het hoogste punt van de speeltoren en vervolgens zoef je naar beneden door de ultralange glijbaan. Dan schommelen op de familieschommel of op een van de vogelnestschommels. En daar staat de kabelbaan waar je heel hard naar de andere kant kunt slingeren.Vervolgens op de skelters het terrein verkennen en zo kom je de pony's tegen waar je een ritje op kunt maken. Kun jij de uitgang eerder vinden dan je vriendjes in het grote doolhof?

  • Ultralange glijbanen
  • Klimmen & Klauteren
  • Schommels
  • Kabelbaan
  • Racen op de skelters
  • Doolhof
  • Voetbalvelden
  • Trampolines
  • Zwembad
  • Kinderboerderij

Naast de buitenspeeltuin zijn er natuurlijk ook nog de dieren die op de kinderboerderij leven. Je kunt ook in het weiland bij de geitjes en de konijntjes aaien.

Neem contact op voor meer info

Voor meer informatie over onze openingstijden, tarieven en route kunt u ons bellen op 0572-357756 of mailen naar info@flierefluiterraalte.nl

Contact opnemen

Ook voor kleine kinderen

Natuurlijk denken we ook aan de kleine kinderen! Speciaal voor hen hebben we een apart speelterrein naast het terras ingericht. Toezicht houden is dus heel gemakkelijk.De kleine kinderen leven zich uit op het speeltoestel waar de kinderen klimmen en glijden, op de wipwap of springen op de trampolines speciaal ingericht voor de kleinere kinderen. Ook aan de snelle kinderen is gedacht: Het verkeerspleintje zorgt voor een hoop speelplezier met de fietsjes en skeltertjes.


Ook bij slecht weer op De Flierefluiter

Is het slecht weer? Dan vermaken de kinderen en ouders zich in het indoorspeelparadijs! Want binnen kun je klimmen en klauteren op de speelzolder. Of glijden van de glijbaan, op de trampolines springen of op de wip-wap. Ook voor ouders is een speciale plek ingericht, zodat u uw kinderen goed in de gaten kan houden. U kunt rustig genieten van wat eten en drinken of gebruik maken van ons gratis wifi-netwerk. Of het nou mooi of slecht weer is, De Flierefluiter is de ideale locatie voor een dagje uit of een kinderfeestje.


Voor elk feest een mooie gelegenheid:

In het zomerseizoen is het zwembad geopend voor iedere bezoeker van De Flierefluiter. Rond de meivakantie zal het zwembad geopend worden en dan kun je genieten van eindeloos waterplezier. Het zwembad is ongeveer 50 cm diep en helemaal omheind zodat kleine kinderen er niet zomaar in kunnen.

De buitenspeeltuin is een hele leuke locatie voor een schoolreisje of kinderfeestje. Zie je al dat je hier met al je vriendjes aan het spelen bent? Voor wat grotere feestjes kun je een feestzaal huren. Zo kun je met de hele familie genieten van al het leuks dat de buitenspeeltuin te bieden heeft!

Openingstijden/ Tarieven/Route

Klik op de onderstaande knop voor de meest actuele openingstijden, tarieven en de route naar De Flierefluiter.

Bekijk openingstijden/tarieven/route