Buitenspeeltuin in Raalte, Overijssel! Lekker buiten ravotten!
Leukste speeltuin van Overijssel

Buitenspeeltuin

Leef je uit in de allergrootste buitenspeeltuin van Overijssel!


Er is een buitenzwembad van 50cm diep.(veilig omheind) Crossbanen, skelterbanen, ultralange glijbanen, doolhof met uitkijktorens, hoge klimtorens, apart speelterrein voor de kleintjes en nog veeeeel meer!


 En ook nog overzichtelijk voor ouders.
Video Aspect Ratio: 4:1

 

Dé buitenspeeltuin in Overijssel!

Op zoek naar een buitenspeeltuin in Overijssel? Kom dan naar De Flierefluiter in Raalte. Zie je het al voor je? Al klimmend en klauterend bereik je het hoogste punt van de speeltoren en vervolgens zoef je naar beneden door de ultralange glijbaan. Dan schommelen op de familieschommel of op een van de vogelnestschommels. En daar staat de kabelbaan waar je heel hard naar de andere kant kunt slingeren.Vervolgens op de skelters het terrein verkennen en zo kom je de pony's tegen waar je een ritje op kunt maken. Kun jij de uitgang eerder vinden dan je vriendjes in het grote doolhof?

Waarom?

Groot doolhof met uitkijktorens
Grote én een kleine crossbaan
Skelterbaan van 400 meter

Wel 10 glijbanen! 

Water en zand speelterrein én een zwembad van 50 cm diep (veilig omheind)
Dagje uit herfstvakantie

Ook voor kleine kinderen

Natuurlijk denken we ook aan de kleine kinderen! Speciaal voor hen hebben we een apart speelterrein naast het terras ingericht. Toezicht houden is dus heel gemakkelijk. De kleine kinderen leven zich uit op het speeltoestel waar de kinderen klimmen en glijden, op de wipwap of springen op de trampolines speciaal ingericht voor de kleinere kinderen. Ook aan de snelle kinderen is gedacht: De trekkerweide zorgt voor een hoop speelplezier met de trekkers en skeltertjes.

Wil je genieten in de speeltuin?

Veelgestelde vragen

Is reserveren verplicht?

Nee, dit is niet verplicht. Maar met een online reservering ben je wel verzekerd van plekje. Het komt namelijk soms voor dat we al een dag van tevoren zijn volgeboekt. Ook met een jaarkaart is het dus verstandig om t ereserveren.

Maakt de aankomsttijd uit?

De aankomsttijd op jouw ticket is een indicatie. Dus het is niet erg als je eerder of later komt.

Hoe reserveer ik een kinderfeestje bij De Flierefluiter?

Je kunt het beste online reserveren (via online kaarten of via het online formulier) voor een kinderfeestje. Dan staat het direct geboekt en ben je verzekerd van een plek.
Weet je niet zeker of iedereen komt? Reserveer dan gewoon voor een aantal personen minder. De rest kun je bij aankomst bij de kassa bijbetalen. Dat is geen probleem :)

Mag ik een eigen beker meenemen om onbeperkt ranja te tappen?

Ja, je mag zelf ranja tappen in je eigen meegebrachte beker of gebruik een echte Flierefluiter beker. (€1,00) We hebben 3 verschillende, spaar ze allemaal!

Mag ik eigen eten en drinken meenemen?

Dit is geen probleem. Oma Toos heeft in haar keuken ook een heel assortiment aan eten en drinken, dus ook hier kun je gerust wat bestellen.
Alcoholische dranken zijn helaas niet toegestaan om mee te nemen. Je kunt hier wel een flesje bier of wijn kopen.

Mag mijn hond ook mee als we naar jullie toe komen?

Zeker mag dat, we zijn gek op dieren! Zorg je er wel voor dat hij/zij aangelijnd blijft? Dat is voor de rest van onze gasten wel zo prettig.

Mag je op het terrein roken?

Vanaf heden is het niet meer toegestaan om op het speelterrein van De Flierefluiter te roken. Zowel binnen als buiten. Er mag nog op één aangewezen plek gerookt worden, buiten het terrein.

Vanaf wanneer betaal je entree?

Iedereen van 2 jaar en ouder betaalt bij ons entree. Wel is er verschil in het tarief voor volwassenen en kinderen. Vanaf 16 jaar rekenen we iemand als volwassene mee.

Is alles geopend?

Ja, momenteel is alles geopend. Het buitenzwembad is geopend van ca. april tot ca. september. En natuurlijk kun je buiten spelen, naar de kinderboerderij of spelen op onze zolder (indoorspeelparadijs). Ook is onze horeca geopend voor de lekkere trek!

Is er een eindtijd?

Nee, niet anders dan sluitingstijd van het park om 17:30 uur. Ongeacht hoe laat je komt ben je dus de hele dag van harte welkom!

Kan ik een plekje (stoelen) reserveren?

We kunnen tafels en stoelen reserveren op een plek naar keuze voor € 1,- per stoel/persoon. Jullie mogen dan zelf je plekje uitzoeken. Let op! Dit is alleen niet mogelijk in de schoolvakanties.

Ik ben mijn jaarkaart kwijt. Wat moet ik doen?

Ben je je jaarkaart kwijt of heb je hem verloren dan bedragen de kosten € 15,- voor een nieuwe kaart.

Buitenspeeltuin De Flierefluiter is de leukste speeltuin van het Oosten! In de buitenspeeltuin is van alles te doen. Er staan allerlei speeltoestellen en speelaanleidingen in de buitenspeeltuin. Zo zijn er skelters, is er een crossbaan, ultralange glijbanen, klim en klautertoestellen, survivalbaan, waterspeeltuin, voetbalveld, doolhof en strobalendoolhof. Van alles te doen dus in de buitenspeeltuin! We zien vaak dat ook volwassenen stiekem ook meespelen met de kinderen. En dat moedigen we ook aan. Want wat is er uiteindelijk leuker dan je weer even kind voelen in de buitenspeeltuin? 

Als je een kaartje koopt voor de buitenspeeltuin, heb je ook toegang tot de kinderboerderij, de waterspeeltuin en de binnenspeeltuin

Ook als je bij ons op de camping staat, mag je zelfs buiten openingstijden gebruik maken van de buitenspeeltuin en alle andere faciliteiten van De Flierefluiter. 

Kom jij ook langs?