Buitenspeeltuin in Raalte, Overijssel! Lekker buiten ravotten!
Leukste speeltuin van Overijssel

Buitenspeeltuin

Leef je uit in de allergrootste buitenspeeltuin van Overijssel!


Er is een buitenzwembad van 50cm diep.(veilig omheind) Crossbanen, skelterbanen, ultralange glijbanen, doolhof met uitkijktorens, hoge klimtorens, apart speelterrein voor de kleintjes en nog veeeeel meer!


 En ook nog overzichtelijk voor ouders.
Video Aspect Ratio: 4:1

 

Dé buitenspeeltuin in Overijssel!

Op zoek naar een buitenspeeltuin in Overijssel? Kom dan naar De Flierefluiter in Raalte. Zie je het al voor je? Al klimmend en klauterend bereik je het hoogste punt van de speeltoren en vervolgens zoef je naar beneden door de ultralange glijbaan. Dan schommelen op de familieschommel of op een van de vogelnestschommels. En daar staat de kabelbaan waar je heel hard naar de andere kant kunt slingeren.Vervolgens op de skelters het terrein verkennen en zo kom je de pony's tegen waar je een ritje op kunt maken. Kun jij de uitgang eerder vinden dan je vriendjes in het grote doolhof?

Waarom?

Groot doolhof met uitkijktorens
Grote én een kleine crossbaan
Skelterbaan van 400 meter

Wel 10 glijbanen! 

Water en zand speelterrein én een zwembad van 50 cm diep (veilig omheind)
Dagje uit herfstvakantie

Ook voor kleine kinderen

Natuurlijk denken we ook aan de kleine kinderen! Speciaal voor hen hebben we een apart speelterrein naast het terras ingericht. Toezicht houden is dus heel gemakkelijk. De kleine kinderen leven zich uit op het speeltoestel waar de kinderen klimmen en glijden, op de wipwap of springen op de trampolines speciaal ingericht voor de kleinere kinderen. Ook aan de snelle kinderen is gedacht: De trekkerweide zorgt voor een hoop speelplezier met de trekkers en skeltertjes.

Wil je genieten in de speeltuin?

Veelgestelde vragen

Maakt de aankomsttijd uit?

De aankomsttijd op jouw ticket is een indicatie. Dus het is niet erg als je eerder of later komt.

Is er een eindtijd?

Nee, niet anders dan sluitingstijd van het park om 1730 uur. Ongeacht hoe laat je komt ben je dus de hele dag van harte welkom!

Moet ik een coronatoegangsbewijs tonen?

Ja, dat moet wel vanaf 6 november. Maar je hoeft geen mondkapje op.

Is reserveren verplicht?

Vanwege de corona-maatregelen is reserveren verplicht. Dit kan alleen online via onze website.

Is alles geopend?

Ja, momenteel is alles geopend op het buitenzwembad na. Maar natuurlijk kun je wel buiten spelen, naar de kinderboerderij of spelen op onze zolder (indoorspeelparadijs). Ook is onze horeca geopend voor de lekkere trek!

Mag mijn hond ook mee als we naar jullie toe komen?

Zeker mag dat, we zijn gek op dieren! Zorg je er wel voor dat hij/zij aangelijnd blijft? Dat is voor de rest van onze gasten wel zo prettig.

Mag ik eigen eten en drinken meenemen?

Dit is geen probleem. Oma Toos heeft in haar keuken ook een heel assortiment aan eten en drinken, dus ook hier kun je gerust wat bestellen.
Alcoholische dranken zijn helaas niet toegestaan om mee te nemen. Je kunt hier wel een flesje bier of een glas wijn kopen.

Mag je op het terrein roken?

Vanaf heden is het niet meer toegestaan om op het speelterrein van De Flierefluiter te roken. Zowel binnen als buiten. Er mag nog op één aangewezen plek gerookt worden, buiten het terrein.

Vanaf wanneer betaal je entree?

Iedereen van 2 jaar en ouder betaalt bij ons entree. Wel is er verschil in het tarief voor volwassenen en kinderen. Vanaf 16 jaar rekenen we iemand als volwassene mee.

Kan ik een plekje reserveren?

We kunnen tafels en stoelen reserveren op een plek naar keuze voor € 1,- per stoel/persoon.

Buitenspeeltuin De Flierefluiter is de leukste speeltuin van het Oosten! In de buitenspeeltuin is van alles te doen. Er staan allerlei speeltoestellen en speelaanleidingen in de buitenspeeltuin. Zo zijn er skelters, is er een crossbaan, ultralange glijbanen, klim en klautertoestellen, survivalbaan, waterspeeltuin, voetbalveld, doolhof en strobalendoolhof. Van alles te doen dus in de buitenspeeltuin! We zien vaak dat ook volwassenen stiekem ook meespelen met de kinderen. En dat moedigen we ook aan. Want wat is er uiteindelijk leuker dan je weer even kind voelen in de buitenspeeltuin? 

Als je een kaartje koopt voor de buitenspeeltuin, heb je ook toegang tot de kinderboerderij, de waterspeeltuin en de binnenspeeltuin

Ook als je bij ons op de camping staat, mag je zelfs buiten openingstijden gebruik maken van de buitenspeeltuin en alle andere faciliteiten van De Flierefluiter. 

Kom jij ook langs? 

arrow_drop_up arrow_drop_down