arrow_drop_up arrow_drop_down

Buitenspeeltuin

Leef je uit in de allergrootste buitenspeeltuin van Overijssel!


Er is een buitenzwembad van 50cm diep.(veilig omheind) Crossbanen, skelterbanen, ultralange glijbanen, doolhof met uitkijktorens, hoge klimtorens, apart speelterrein voor de kleintjes en nog veeeeel meer!


 En ook nog overzichtelijk voor ouders.
Video Aspect Ratio: 4:1

 

Dé buitenspeeltuin in Overijssel!

Op zoek naar een buitenspeeltuin in Overijssel? Kom dan naar De Flierefluiter in Raalte. Zie je het al voor je? Al klimmend en klauterend bereik je het hoogste punt van de speeltoren en vervolgens zoef je naar beneden door de ultralange glijbaan. Dan schommelen op de familieschommel of op een van de vogelnestschommels. En daar staat de kabelbaan waar je heel hard naar de andere kant kunt slingeren.Vervolgens op de skelters het terrein verkennen en zo kom je de pony's tegen waar je een ritje op kunt maken. Kun jij de uitgang eerder vinden dan je vriendjes in het grote doolhof?

Waarom?

Groot doolhof met uitkijktorens
Grote én een kleine crossbaan
Skelterbaan van 400 meter

Wel 10 glijbanen! 

Water en zand speelterrein én een zwembad van 50 cm diep (veilig omheind)

Wil je genieten in de speeltuin?

speeltuin voor kleine kinderen

Ook voor kleine kinderen

Natuurlijk denken we ook aan de kleine kinderen! Speciaal voor hen hebben we een apart speelterrein naast het terras ingericht. Toezicht houden is dus heel gemakkelijk.De kleine kinderen leven zich uit op het speeltoestel waar de kinderen klimmen en glijden, op de wipwap of springen op de trampolines speciaal ingericht voor de kleinere kinderen. Ook aan de snelle kinderen is gedacht: Het verkeerspleintje zorgt voor een hoop speelplezier met de fietsjes en skeltertjes.

zwembad raalte flierefluiter

Zwembad geopend!

In het zomerseizoen is het zwembad geopend voor iedere bezoeker van De Flierefluiter. Rond de meivakantie zal het zwembad geopend worden en dan kun je genieten van eindeloos waterplezier. Het zwembad is ongeveer 50 cm diep en helemaal omheind zodat kleine kinderen er niet zomaar in kunnen.

De buitenspeeltuin is een hele leuke locatie voor een schoolreisje of kinderfeestje. Zie je al dat je hier met al je vriendjes aan het spelen bent? Voor wat grotere feestjes kun je een feestzaal huren. Zo kun je met de hele familie genieten van al het leuks dat de buitenspeeltuin te bieden heeft!

Wij gebruiken cookies