De binnenspeeltuin in Overijssel! Kom je ook spelen?
arrow_drop_up arrow_drop_down

Binnenspeeltuin

Leef je uit in de binnenspeeltuin van De Flierefluiter! Klimmen, klauteren, voetballen, skelteren, trampoline springen, luchtkussens, ultralange glijbanen, binnenzandbak, blagenparadijs en nog veel meer! 
Video Aspect Ratio: 4:1

 

Onwijs veel te doen voor kinderen,

In onze boerderij-speelschuur van 3 verdiepingen laten kinderen hun wildste ideeën werkelijkheid worden. We hebben zelfs 3 schuren waar wat te doen is! 

De hele dag op de speelzolder glijden op de familieglijbaan of zelfs op de vrije val glijbaan. Hoe snel kun jij door het obstakelparcours komen? Zorg dat je niet in het water valt bij de krokodillen en steek over met een touwbrug. 

Blijf in evenwicht met je vriendjes en vriendinnetjes op de vierpersoons wipwap en kijk wie het hoogste kan springen op de trampolines. En hoe vind je het nieuwe speeltoestel op zolder?  In dit speeltoestel klim en klauter je de hele dag!

In de biggetjespoel leven de kleintjes zich helemaal uit in de zandbak met trekkers, shovels en kranen. 

Dan is er ook nog de knuffelschuur met cavia's en konijnen waar de kinderen urenlang kunnen knuffelen met de dieren. Uiteraard onder begeleiding. 

Het Blagenparadijs is speciaal voor de allerkleinste blagen onder ons is er een speciale speeltuin voor 0-4 jarigen. De blagen klimmen, glijden, spelen met blokken, in de ballenbak en laten hun fantasie de vrije loop. 

Maar ook voor volwassenen!

Volwassenen genieten heerlijk op het binnenterras. Er is overzicht vanaf het terras op de speeltuin voor de allerkleinsten. Het hele plafond is geluidsabsorberend uitgevoerd, dus minder last van herrie :) 

De producten in de horeca worden bij de locale leveranciers zoals bakker en slager opgehaald. En er wordt zo min mogelijk gebruik gemaakt van plastic, maar we gebruiken bio-afbreekbaar materiaal.

En er is uiteraard gratis wifi!

overzichtelijk

Overzichtelijk

Verlies uw kind nooit uit het oog door de overzichtelijke indeling zodat u zorgeloos kan genieten!


grote speeltuin

2100 vierkante meter!

De ruimte staat boordevol speeltoestellen, van springkussens tot klimtoestellen. Zodat er voor ieder wat wils is!

ijsje eten

Consumpties

Wij bieden diverse snacks en drankjes aan maar je mag deze ook zelf meenemen!


Enkele van de vele reviews!

review flierefluiter rob

Rob Groeneveld

Prachtig onze kleinzoon gaat al vanaf zijn 3e jaar en ontdekt nu steeds maar die lage fietsjes vindt hij het einde,nu ondekt hij ook de boerderij is inmiddels 5 jaar.en natuurlijk de zolder.

testimonial flierefluiter aky

Aky Dul

De kinderen spelen met elkaar, ze hebben zo vriendjes.Er wordt veel moeite gedaan om het iedereen en voor ieder budget zo goed mogelijk te doen. Zo mag je zelf eten en drinken meenemen 

(waar vind je dat nog?)

Een gezellige boel daar, veel mag en kan. Top!

blijheid review marcel

Marcel Scholten

Zowel bij prima als minder goed weer een fijne plek. De tijd vliegt voor zowel de volwassenen als de kinderen om als je er bent!

Wilt u ook eens kennis maken met de binnenspeeltuin van de grootste speeltuin van Overijssel?
Wij gebruiken cookies