De binnenspeeltuin in Overijssel! Kom je ook spelen?
Speelzolder

Binnenspeeltuin

Leef je uit in de binnenspeeltuin van De Flierefluiter! Klimmen, klauteren, voetballen, skelteren, trampoline springen, luchtkussens, ultralange glijbanen, binnenzandbak, blagenparadijs en nog veel meer!


Video Aspect Ratio: 4:1

 

Onwijs veel te doen voor kinderen,

In onze boerderij-speelschuur van 3 verdiepingen laten kinderen hun wildste ideeën werkelijkheid worden. We hebben zelfs 3 schuren waar wat te doen is! 

De hele dag op de speelzolder glijden op de familieglijbaan of zelfs op de vrije val glijbaan. Hoe snel kun jij door het obstakelparcours komen? Zorg dat je niet in het water valt bij de krokodillen en steek over met een touwbrug. 

Blijf in evenwicht met je vriendjes en vriendinnetjes op de vierpersoons wipwap en kijk wie het hoogste kan springen op de trampolines. En hoe vind je het nieuwe speeltoestel op zolder?  In dit speeltoestel klim en klauter je de hele dag!

In de biggetjespoel leven de kleintjes zich helemaal uit in de zandbak met trekkers, shovels en kranen. 

Dan is er ook nog de knuffelschuur met cavia's en konijnen waar de kinderen urenlang kunnen knuffelen met de dieren. Uiteraard onder begeleiding. 

Het Blagenparadijs is speciaal voor de allerkleinste blagen onder ons is er een speciale speeltuin voor 0-4 jarigen. De blagen klimmen, glijden, spelen met blokken, in de ballenbak en laten hun fantasie de vrije loop. 


Bekijk de tarieven.


Maar ook voor volwassenen!

Volwassenen genieten heerlijk op het binnenterras. Er is overzicht vanaf het terras op de speeltuin voor de allerkleinsten. Het hele plafond is geluidsabsorberend uitgevoerd, dus minder last van herrie :) 

De producten in de horeca worden bij de locale leveranciers zoals bakker en slager opgehaald. En er wordt zo min mogelijk gebruik gemaakt van plastic, maar we gebruiken bio-afbreekbaar materiaal.

En er is uiteraard gratis wifi!

overzichtelijk

Overzichtelijk

Verlies jouw kind nooit uit het oog door de overzichtelijke indeling!


grote speeltuin

2100 vierkante meter!

De ruimte staat boordevol speeltoestellen, van springkussens tot klimtoestellen. Zodat er voor ieder wat wils is!

ijsje eten

Consumpties

Wij bieden diverse snacks en drankjes aan maar je mag deze ook zelf meenemen!


Enkele van de vele reviews!

review flierefluiter rob

Rob Groeneveld

Prachtig onze kleinzoon gaat al vanaf zijn 3e jaar en ontdekt nu steeds maar die lage fietsjes vindt hij het einde,nu ondekt hij ook de boerderij is inmiddels 5 jaar.en natuurlijk de zolder.

testimonial flierefluiter aky

Aky Dul

De kinderen spelen met elkaar, ze hebben zo vriendjes.Er wordt veel moeite gedaan om het iedereen en voor ieder budget zo goed mogelijk te doen. Zo mag je zelf eten en drinken meenemen 

(waar vind je dat nog?)

Een gezellige boel daar, veel mag en kan. Top!

blijheid review marcel

Marcel Scholten

Zowel bij prima als minder goed weer een fijne plek. De tijd vliegt voor zowel de volwassenen als de kinderen om als je er bent!

Wil jij ook een dag vol plezier beleven op de speelzolder van de grootste speeltuin van Overijssel?

Veelgestelde vragen

Is reserveren verplicht?

Nee, dit is niet verplicht. Maar met een online reservering ben je wel verzekerd van plekje. Het komt namelijk soms voor dat we al een dag van tevoren zijn volgeboekt. Ook met een jaarkaart is het dus verstandig om t ereserveren.

Kan ik ook bij aankomst aan de kassa betalen?

Jazeker kan dat! Vaak zijn online kaartjes wel (iets) goedkoper en ben je sowieso verzekerd van een plek op het speelpark.

Hoe reserveer ik een kinderfeestje bij De Flierefluiter?

Je kunt het beste online reserveren (via online kaarten of via het online formulier) voor een kinderfeestje. Dan staat het direct geboekt en ben je verzekerd van een plek.
Weet je niet zeker of iedereen komt? Reserveer dan gewoon voor een aantal personen minder. De rest kun je bij aankomst bij de kassa bijbetalen. Dat is geen probleem :)

Mag ik een eigen beker meenemen om onbeperkt ranja te tappen?

Ja, je mag zelf ranja tappen in je eigen meegebrachte beker of gebruik een echte Flierefluiter beker. (€1,00) We hebben 3 verschillende, spaar ze allemaal!

Mag ik eigen eten en drinken meenemen?

Dit is geen probleem. Oma Toos heeft in haar keuken ook een heel assortiment aan eten en drinken, dus ook hier kun je gerust wat bestellen.
Alcoholische dranken zijn helaas niet toegestaan om mee te nemen. Je kunt hier wel een flesje bier of wijn kopen.

Mag mijn hond ook mee als we naar jullie toe komen?

Zeker mag dat, we zijn gek op dieren! Zorg je er wel voor dat hij/zij aangelijnd blijft? Dat is voor de rest van onze gasten wel zo prettig.

Mag je op het terrein roken?

Vanaf heden is het niet meer toegestaan om op het speelterrein van De Flierefluiter te roken. Zowel binnen als buiten. Er mag nog op één aangewezen plek gerookt worden, buiten het terrein.

Vanaf wanneer betaal je entree?

Iedereen van 2 jaar en ouder betaalt bij ons entree. Wel is er verschil in het tarief voor volwassenen en kinderen. Vanaf 16 jaar rekenen we iemand als volwassene mee.

Is alles geopend?

Ja, momenteel is alles geopend. Het buitenzwembad is geopend van ca. april tot ca. september. En natuurlijk kun je buiten spelen, naar de kinderboerderij of spelen op onze zolder (indoorspeelparadijs). Ook is onze horeca geopend voor de lekkere trek!

Is er een eindtijd?

Nee, niet anders dan sluitingstijd van het park om 17:30 uur. Ongeacht hoe laat je komt ben je dus de hele dag van harte welkom!

Kan ik een plekje (stoelen) reserveren?

We kunnen tafels en stoelen reserveren op een plek naar keuze voor € 1,- per stoel/persoon. Jullie mogen dan zelf je plekje uitzoeken. Let op! Dit is alleen niet mogelijk in de schoolvakanties.

Ik ben mijn jaarkaart kwijt. Wat moet ik doen?

Ben je je jaarkaart kwijt of heb je hem verloren dan bedragen de kosten € 15,- voor een nieuwe kaart.

Moet ik betalen voor parkeren?

Ja, een parkeerticket kost €5,- per dag/voertuig. Een parkeerticket koop je vooraf direct bij je entreeticket of bij binnenkomst aan de kassa. Er is ook de mogelijkheid om bij het uitrijden te betalen met je pinpas.

Moet ik betalen voor parkeren wanneer ik iemand breng of haal?

Nee. Wanneer je iemand komt brengen of halen kun je gewoon het parkeerterrein oprijden. Meld je vervolgens bij de kassa. Een medewerker zorgt ervoor dat je het parkeerterrein weer kunt verlaten.

Binnenspeeltuin De Flierefluiter is onwijs leuk voor kinderen én volwassenen! In de binnenspeeltuin zijn ontzettend veel speeltoestellen te vinden waar de kinderen zich de hele dag uit kunnen leven. Ook volwassenen genieten in de binnenspeeltuin omdat ze er heerlijk rustig kunnen zitten. Het speelgedeelte voor kinderen vanaf 4 jaar is namelijk op de speelzolder in de binnenspeeltuin. Er is ook één ruimte in de binnenspeeltuin waar een blagenparadijs is waar de jongste kinderen kunnen spelen onder toeziend oog van de ouders of opa's/oma's. 

De speeltoestellen in de binnenspeeltuin worden ook regelmatig vernieuwd of er komen nieuwe speeltoestellen. Onze nieuwe aanwinst in de binnenspeeltuin zijn de augmented reality trampolines waar je door te springen highscores kunt halen. Dit is zowel met een groot tvscherm en heel actief springen. 

De Flierefluiter was de eerste binnenspeeltuin in Nederland die deze AR trampolines had.

Wist je dat je, als je een kaartje hebt gereserveerd voor de binnenspeeltuin, ook gebruik mag maken van de buitenspeeltuin, waterspeeltuin en de kinderboerderij? Als je bij ons op de camping staat, mag je zelfs buiten openingstijden gebruik maken van alle faciliteiten die de binnenspeeltuin en de rest van het terrein bieden.


Biggetjespoel
Biggetjespoel