Kom spelen op onze speelzolder
Kinderfeestje

Speelzolder, een waar indoorspeelparadijs

23 december 2021

Speelzolder

Wist je dat je ook binnen bij ons kunt spelen? Wij hebben een hele grote speelzolder en dit is een waar indoorspeelparadijs voor de kinderen. Dus ook bij regen hoeven de kinderen zich geen moment te vervelen bij De Flierefluiter.

Kinderfeestje - De Flierefluiter

Op onze zolder vind je verschillende glijbanen, een skelterbaan, blokkenzolders, een voetbalveldje en natuurlijk diverse trampolines. En die trampolines bij ons zijn uniek in zijn soort. Wij hebben namelijk 2 Augmented Reality trampolines waar de kinderen tot leven komen op een scherm en een parcours kunnen springen! Super tof!

Indoorspeelparadijs

Verder kunnen ze heerlijk razen over de stormbaan of klauteren door een parcours op grotere hoogte. Echt iets voor de waaghalzen!

Blagenparadijs

Het Blagenparadijs bevindt zich op de begane grond is een apart speelgedeelte voor de kleintjes onder ons. Kindjes t/m 4 jaar kunnen hier ongestoord spelen met blokken, glijden van de glijbaan, plonsen in de ballenbak en nog veel meer!

Blagenparadijs

Regen is dus geen probleem

Stel het komt met bakken uit de hemel weet dan nu dat je ook bij ons terecht kunt voor een super leuk dagje uit :-)

Kom spelen bij de Flierefluiter

Kinderen tot 2 jaar mogen gratis spelen bij de Flierefluiter. Voor kinderen van 2 tot 16 jaar kost een kaartje € 12,50. Volwassenen betalen € 8,50,-.


Reactie plaatsen