Herinneringen maak je tijdens de voorjaarsvakantie bij Speelboerderij de Flierefluiter!
Flierekriebels tijdens de voorjaarsvakantie

Dagje uit tijdens de voorjaarsvakantie

15 februari 2024

Joehoe, lenteliefhebbers! Het is tijd om je winterjas op te bergen en je lach tevoorschijn te toveren, want bij De Flierefluiter in Raalte maken we ons klaar voor een knallende voorjaarsvakantie met extra activiteiten en gezelligheid met het hele gezin!

Het Leukste Dagje Uit

Op zoek naar het perfecte dagje weg tijdens de voorjaarsvakantie? Zoek niet verder! Ervaar de Flierekriebels bij Speelboerderij De Flierefluiter en je beleeft gegarandeerd een onvergetelijke dag. En het beste van alles? We hebben extra activiteiten gepland om jouw bezoek nog specialer te maken! Ontmoet onze vrolijke mascotte Guusje tijdens een meet en greet en laat je omtoveren tot een prachtig figuur met onze schminkkunstenaars.


Voorjaarsvreugde

De aankomst van het voorjaar brengt een golf van opwinding met zich mee. Onze micro-ezel Ruby staat op het punt om te bevallen. Wie weet maak je wel de geboorte van een baby-ezeltje mee! Het voorjaar kan niet snel genoeg komen!

Jonge micro varkens in de knuffelschuur

Een speelparadijs voor jong en oud

Bij De Flierefluiter is er voor elk wat wils, ongeacht de leeftijd. Voor gezinnen met kinderen van 2-12 jaar bieden we een scala aan binnen- en buitenactiviteiten. Van speelplekken tot avonturen in de buitenlucht, er is altijd iets te beleven. We hebben zoveel indoor en outdoor activiteiten dat je je nooit zult vervelen. Van trampolinespringen tot klimmen en klauteren op onze speelschuur van 3 verdiepingen. En wees gerust, ouders, er zijn genoeg bankjes waarop je kunt neerploffen met een heerlijke horeca special, terwijl de kids zich uitleven. Vergeet ook niet om de vorderingen te bekijken van ons nieuwe attractie: Adventure Golf, dat naar verwachting medio 2024 gereed zal zijn. Een activiteit waar het hele gezin van zal genieten!

Opkomende Evenementen

We hebben een opwindende reeks evenementen gepland om het nieuwe seizoen te vieren. Hier zijn enkele hoogtepunten die je niet mag missen:

  1. Kuikentjesweken (16 maart t/m 14 april): Bewonder schattige kuikentjes en maak misschien wel de geboorte van een lammetje mee.
  2. Paasevent (29, 30 maart en 1e en 2e Paasdag): Ontmoet de paashaas, doe mee aan de zoektocht naar het gouden en zilveren ei en geniet van leuke activiteiten voor het hele gezin.
  3. Lammetjesdagen (27 april t/m 31 mei): Maak kennis met onze nieuwste aanwinsten, de lammetjes, en geniet van ambachtelijke marktjes en speciale demonstraties van een houtzaag kunstenaar of het schapenscheren.
  4. SuperZomerFestival (13 juli t/m 25 augustus): Een zomer vol plezier met de nieuwste attractie Adventure Golf, clowntjesdagen, een spetterende nieuwe show met Guusje en nog veel meer!

Of je nu komt voor de dieren, de activiteiten of gewoon om samen quality time door te brengen, De Flierefluiter is de perfecte bestemming voor jouw voorjaarsvakantie. Mis het niet en kom langs voor een onvergetelijke ervaring! Het is wel verstandig om vooraf je te reserveren, want vol=vol. (Ook als echte FliereFan/Jaarkaarthouder)

Reactie plaatsen