All in spelen
Speelboerderij de Flierefluiter

All in spelen

24 februari 2021

Speeltuin De Flierefluiter is een all-in speeltuin. De speeltuin heeft alles wat je tijdens een dagje uit wilt hebben. Niet alleen de binnenspeeltuin, buitenspeeltuin, kinderboerderij en zwembad. Maar ook van alles te eten en te drinken in de moderne horeca. Sterker nog, je mag zelfs zelf eten en drinken meenemen.

All-in prijs eten en drinken

De Flierefluiter heeft een aantal arrangementen waarbij je eigenlijk al het eten en drinken dat je tijdens een dag nuttigt, in één keer afrekent. Dit zijn bijvoorbeeld het mini pret en kudde pret arrangement. In het kudde pret arrangement zit bijvoorbeeld onbeperkt ranja voor de kinderen, een patatje, een snack naar keuze en een soft ijsje (of raketje). Dit is vaak al meer dan voldoende als je een dagje uit bent. Als je meer of wat anders wilt hebben, kun je dit ook afhalen bij de moderne horeca.

All-in speeltuin

Speeltuin De Flierefluiter heeft van alles te bieden voor 1 prijs. Je betaalt entree en daarvoor mag je van alle faciliteiten gebruik maken.

Dat zijn de indoorspeeltuin, de buitenspeeltuin, waterpret (zwembad en zand-en-water-toestel), kinderboerderij, pony rijden, doolhof, skelters en alle andere dingen die De Flierefluiter biedt. Als je van alle faciliteiten gebruik wilt maken, is een dagje uit eigenlijk te kort. Daarom is er ook een camping waar je kunt kamperen en zelfs buiten openingstijden van de speeltuin gebruik kunt maken van de faciliteiten.

Speelboerderij de Flierefluiter in Raalte


All-in speeltuin De Flierefluiter in Overijssel

De speeltuin is ca 300 dagen per jaar geopend van 0930 tot 1730 uur. Dus de hele dag genieten voor een vaste all-in entreeprijs.

De binnenspeeltuin is heel divers en er is voor alle leeftijden wat te doen. De binnenzandbak en het blagenparadijs zijn vooral voor de kleintjes leuk. Daarnaast zijn er luchtkussens, trampolines, glijbanen in allerlei vormen en maten, een hoog spinnenweb en van allerlei klim- en klautertoestellen.

De buitenspeeltuin is ca 8 voetbalvelden groot en daar kun je nog veeeeel meer spelen! Van de skelters naar de crossbaan, de glijbaantoren, luchtkussens, doolhof, trekkerweide, wensput, apenkooi in de openlucht, survivalbaan, kabelbaan, schommels en nog veel meer!

All in Spelen voor 1 prijs

Op de kinderboerderij leven allerlei dieren die je kunt aaien en bewonderen. Zo zijn er in het voorjaar de lammetjes, kuikentjes en misschien loopt er wel een veulen! Er zijn ook speciale zwarte zwanen, ketawa-kippen die een heel leuk geluid maken en je mag gratis op de pony rijden.

Naast al dat leuke speelgeweld is er ook nog een waterspeeltuin met waterpret. Er is een ondiep buitenzwembad, water en zand speeltoestel, watercrossbaan en in de zomer staan er ook nog sproeiers op het terrein om af te koelen.

Bovenstaande zit allemaal in de all-in prijs als je entree betaalt. Eigenlijk is de entree te laag voor alle fun die je hebt, maar dat is weer een heel ander verhaal 😉

Kijk voor onze tarieven op de betreffende tarievenpagina.

Graag tot ziens!

 

 

Reactie plaatsen