Overdekt spelen in onze nieuwe XXL Blokkenschuur

Overdekt spelen in onze nieuwe XXL Blokkenschuur

02 mei 2023

Overdekt spelen in onze nieuwe XXL Blokkenschuur

De kinderen hebben vrij, jij hebt zin om er eens op uit te gaan. Maar misschien vind je het soms lastig om een leuk dagje uit met de kinderen te verzinnen. Want hoe zorg je ervoor dat de kleintjes zich een hele dag vermaken?

En misschien nog wel belangrijker: welk gezinsuitje kan altijd doorgaan? Of het nu regent of een warme zomerdag is. Daarom zoek je een plek waar de kinderen overdekt kunnen spelen, maar tegelijkertijd lekker in de frisse buitenlucht zijn. Stop maar met zoeken, want die plek is speelpark De Flierefluiter!

De ANWB heeft onze speelboerderij al vijf jaar op rij verkozen tot leukste gezinsuitje in Overijssel. En dat is niet voor niks: met de vele attracties en goede voorzieningen beleven jong en oud hier een heerlijk dagje uit. En dat gezinsuitje wordt nu nog leuker, want er is een nieuwe attractie toegevoegd aan het speelpark: de XXL Blokkenschuur! In deze blog vertellen we je er alles over.

Nieuwe attractie: XXL Blokkenschuur

Grote lego blokken

Je vindt de spiksplinternieuwe, megagrote blokkenschuur midden op het terrein van ons speelpark. Stapels en nog eens stapels blokken liggen te wachten. Dat wordt lekker bouwen, stapelen, gooien en knutselen.

De kinderen voelen zich bijna een levend Lego-poppetje met die grote blokken. Een levensgroot huis, een hoge toren, alles kan gebouwd worden! Welke mooie bouwwerken worden er tevoorschijn getoverd? Je kinderen kunnen hun fantasie en creativiteit er helemaal op loslaten. Een leuke manier om de motoriek en concentratie van je kind te stimuleren.

De XXL Blokkenschuur biedt de gelegenheid om overdekt te spelen. Ideaal wanneer het plotseling met bakken uit de lucht komt. En die kans bestaat met het onvoorspelbare weer in Nederland natuurlijk altijd. Maar vergis je ook niet in hoe fijn deze nieuwe attractie is op een warme zomerdag. De schuur biedt schaduw en verkoeling, waardoor de kinderen fijn overdekt kunnen spelen.

 

De XXL Blokkenschuur combineert de voordelen van binnen spelen, met de frisse buitenlucht van onze speelboerderij. Terwijl je kleintjes plezier hebben in de overdekte speelplaats, kun jij tevreden ontspannen. Daarmee vormt de XXL Blokkenschuur als nieuwe attractie een prachtige aanvulling op ons speelpark.

Overdekt spelen op De Flierefluiter

Speelpark De Flierefluiter is sowieso bij uitstek een perfecte gelegenheid voor een uitje met het hele gezin. De combinatie van de binnenspeeltuin, buitenspeeltuinwaterspeeltuin en kinderboerderij maakt het een geslaagde bestemming voor ieder weertype. De kinderen kunnen zich altijd vermaken in de overdekte binnenspeeltuin.

Het indoorspeelparadijs bestaat uit een grote speelschuur van maar liefst drie verdiepingen. Hier is van alles te beleven. Giga glijbanen, tunnels, klimrekken en touwbruggen om lekker te klimmen, glijden en klauteren. Trampolines om op te springen en stuiteren, wie springt er het hoogst? En wie legt het spannende obstakelparcours het snelste af? Er is zelfs een vierpersoons wipwap!


indoor zandbak

De biggetjespoel is een zandbak vol met trekkers, shovels en kranen. En daar mag ook lekker met water worden gekliederd. Gelukkig liggen er overalls klaar. Voor de allerjongste bezoekers van ons speelpark is er het overdekte Blagenparadijs. Een speciale speeltuin voor kinderen van 0 tot 4 jaar, vol blokken, klautertoestellen en natuurlijk een ballenbak.

De voordelen van overdekt spelen

De XXL Blokkenschuur en het indoorspeelparadijs bieden dus het voordeel dat er bij ieder weertype lekker gespeeld kan worden. Maar de binnenspeeltuin van De Flierefluiter biedt nog meer voordelen, ook voor jou als (groot)ouder!

We hebben goed nagedacht over de indeling van de drie verdiepingen tellende speelschuur. Op de begane grond vind je het Blagenparadijs, met direct daarnaast een gezellig terras. Ga lekker zitten en geniet van een kopje koffie of thee, terwijl je jouw kroost goed in de gaten houdt. Wat wil je nog meer?

De speelzolder is volledig voorzien van valdemping en geluidsdemping. Zo kunnen de kinderen zorgeloos en veilig spelen. En jij profiteert van een stuk minder lawaai. Wel zo fijn.

Je bezoek aan De Flierefluiter

Kunnen de kinderen niet wachten om de XXL Blokkenschuur te ontdekken? Dan is het zeker tijd voor een bezoek aan De Flierefluiter. Een all-in entreekaartje voor ons speelpark geeft toegang tot het indoorspeelparadijs, de buitenspeeltuin, de waterspeeltuin en de kinderboerderij. Ook is er onbeperkt gratis ranja voor de kinderen. Maar dat is nog niet alles: ook een ritje op de pony en het parkeren zijn inbegrepen bij het all-in entreekaartje.


Ponyrijden paardrijden kinderboerderij

De actuele openingstijden vind je op onze website. Ook zie je hier of er speciale evenementen zijn. De Flierefluiter organiseert namelijk regelmatig extra, speciale activiteiten rondom de vakanties en feestdagen. Zo wordt het dagje uit met het gezin nog leuker!

Reserveer direct een dagje overdekt spelen! 

Wil je verzekerd zijn van een bezoekje aan ons speelpark? Reserveer dan direct tickets voor je dagje uit met de kinderen. Even afwachten wat voor weer het wordt is niet nodig, dankzij de vele mogelijkheden van overdekt spelen. Ideaal. Verheugen jouw kinderen zich er al op om de nieuwe attractie te beleven? Tot snel in de XXL Blokkenschuur op onze speelboerderij!

Reactie plaatsen