Dagje uit in de herfstvakantie Flierefluiter Raalte
Dagje uit in de herfstvakantie
18 oktober 2021 
in spelen

Dagje uit in de herfstvakantie

Heb jij nog geen plannen voor de herfstvakantie? Wat dacht je van een bezoek aan Speelboerderij de Flierefluiter in Raalte? Hier kunnen de kinderen deze vakantie heerlijk spelen. En bij ons geen Halloween met enge of griezelige dingen, maar gewoon boerenfratsen!

Een dag vol boerenfratsen!

De Flierefluiter is een speelboerderij gelegen nabij Raalte in Overijssel. Naast een kinderboerderij vind je hier ook een binnenspeeltuin en een buitenspeeltuin. Ongeacht het weer, zal iedereen hier zich volop vermaken. Kortom; het ideale uitje voor het hele gezin!

Tijdens je bezoek aan de Flierefluiter zie je overal het boerderijthema terugkomen. Zo vind je bij ons nog echte melkbussen, maar kun je ook koeien melken, scheuren op de trekkers en leer je meer over het boerderijleven. Ook mogen de kinderen bij ons vies worden in de biggetjespoel of in de waterspeeltuin. Heb je als ouder geen extra kleding bij je of zin in een extra was, dan is dat geen probleem! In de biggetjespoel hangen overalls in diverse maten die de kinderen mogen lenen en wij zullen wassen. Dat scheelt weer 😊

Geen Halloween

En deze herfstvakantie is er bij ons geen Halloween, maar gewoon boerenfratsen! Want zoals opa Anton altijd zegt: “Doe maar gewoon, dan doe je al gek genoeg!”
Boerenfratsen Flierefluiter

Buiten spelen is pas fijn!

Is het droog dan kunnen de kinderen lekker buiten spelen. Van springen op de trampolines, tot scheuren op de skelters en van dwalen door het doolhof, tot een ritje op de pony; het kan allemaal! En natuurlijk is er ook het “oalderwetse” speelplezier als schommels en glijbanen!

Kinderboerderij met knuffelschuur

Op onze kinderboerderij leven veel verschillende dieren. En het leuke is, bij ons kun je in de wei bij de dieren zodat je de geiten en schapen zelf kunt aaien. Wist je dat er afgelopen zomer bij ons het allerkleinste kalfje van Nederland is geboren? Onze Zeboe-koe heeft in juni een kalfje gekregen en ze heet Solan. Haar mag je natuurlijk aaien. Daarnaast mag je ook cavia’s en konijnen aaien, waaronder een Vlaamse Reus (het grootste konijn ter wereld), in onze knuffelschuur. Deze schuur is overdekt, dus mocht het regenen dan zit lekker droog!

Binnenspeeltuin

Naast een hele grote buitenspeeltuin hebben wij ook een blagenparadijs voor kinderen tot 4 jaar en een speelzolder voor kinderen van 4 jaar en ouder. Het blagenparadijs bevindt zich op de begane grond en hier kunnen de kleintjes onbezorgd spelen in de ballenbak. Op de speelzolder vind je een indoorspeelparadijs met onder andere een super steile glijbaan en augmented reality trampolines, een stormbaan, een voetbalveldje en een skelterbaan. Ja, vervelen hoeft echt niet bij de Flierefluiter!

Springstof - Springkussen - Indoorspeelparadijs

ANWB leukste uitje van Overijssel

In 2020 en 2021 is De Flierefluiter uitgeroepen tot het allerleukste uitje van Overijssel namens de ANWB en dat is niets voor niets! Want dankzij de stemmen van onze bezoekers hebben wij deze award mogen ontvangen. Iets waar we heel dankbaar en blij mee zijn.

Betaalbaar

De Flierefluiter denkt ook aan mensen met een kleinere beurs. De entreeprijs is relatief laag en je mag zelf eten en drinken meenemen. Dat maakt een dagje weg nog leuker! Wil je liever ter plaatse iets eten, dan kan natuurlijk ook. De keuken van oma Toos biedt verschillende lekkernijen voor jong en oud.

Horeca

Kom jij ook spelen deze herfstvakantie?

Je bestelt je kaartjes heel gemakkelijk en snel via www.flierefluiterraalte.nl. Reserveren is verplicht.
Omdat wij een doorstroomlocatie zijn hoef je bij ons geen coronatoegangsbewijs te laten zien. Iedereen is dus welkom! Graag tot ziens bij de Flierefluiter 😊

Over de schrijver
Reactie plaatsen