Bij mooi of slecht weer, de Flierefluiter is het ideale dagje uit in Overijssel

De Flierefluiter biedt een compleet dagje uit voor het hele gezin. Nu is De Flierefluiter zelfs het hele jaar geopend. Kijk voor de exacte openingstijden even op de desbetreffende pagina. Een dagje uit is zowel met mooi weer als met slecht weer ideaal. Bij de buitenspeeltuin is een groot terras zodat je altijd overzicht op de kinderen hebt. Mocht het dan tocht slecht weer zijn, dan is er ons indoorspeelparadijs. Hier kunt u binnen heerlijk vertoeven en de kinderen spelen op de grote speelzolder of in de overdekte kinderboerderij. Bij De Flierefluiter kunt u ook terecht voor een kinderfeestje, schoolreisje of familiefeest!

Ontdek de mogelijkheden op de Flierefluiter:

  • Indoor speelparadijs
  • Klimmen en klauteren
  • Trampolines
  • Racen met de skelter
  • Kinderboerderij (ook overdekt)
  • Buitenspeeltuin
  • Glijbanen
  • Doolhof
  • Voetbalvelden

En nog veel meer

Binnenspeeltuin

In de binnenspeeltuin, ook wel indoorspeelparadijs genoemd, is er ook voor grote en kleine kinderen van alles te doen. Dus ook bij slecht weer kan iedereen terecht voor een leuk dagje uit! Op de speelzolder vermaken kinderen zich dagenlang in de apenkooi, klim- en klautertoestellen en vergeet het luchtkussen niet. Er staan picknicktafels zodat de volwassenen een oogje in het zeil kunnen houden. Maar ook op de begane grond kunnen de volwassenen heerlijk genieten van een versnapering.

Buitenspeeltuin

In de grote buitenspeeltuin van De Flierefluiter is er voor elk kind wat te doen! Glijden op een van de grote of kleine glijbanen, klimmen en klauteren. We hebben speciaal een speeltuin voor kleine kinderen en een aparte speeltuin voor de grotere kinderen. Zo blijft het overzichtelijk en is er voor elk kind wat te doen! Durf jij het doolhof in? Alleen al in de buitenspeeltuin is er van alles te doen om er een dagje uit van te maken. Ouders kunnen tevens gebruik maken van ons gratis wifi-netwerk.


Leren met dieren omgaan op de kinderboerderij

Op de kinderboerderij kunnen de kinderen in aanraking komen met de dieren. Ze mogen bij in de weide om de geiten en schapen te aaien. Ook is er een speciale knuffelruimte waar de kinderen de konijnen en cavia's kunnen aaien en knuffelen.

Op de kinderboerderij is een knuffelruimte met konijnen, cavia's en kuikentjes. Op mooie dagen kan je ook ponyritjes maken om 13.00 uur en om 15.00 uur. Dit is geheel gratis!

Kom voor het leukste dagje uit in Overijssel naar de Flierefluiter.

Klik op de onderstaande knop voor de meest actuele openingstijden, tarieven en de route naar De Flierefluiter.

Contact/Openingstijden/Tarieven/Route