Er even tussenuit in de Bouwvak? Kom naar de Flierefluiter
Voordelig een dagje er tussenuit in de Bouwvak? Kom naar de Flierefluiter!
28 juli 2022 
in spelen

Voordelig een dagje er tussenuit in de Bouwvak? Kom naar de Flierefluiter!

De bouwvak valt midden in de zomervakantie en is natuurlijk de ideale periode om er lekker op uit te gaan. Na een jaar hard werken, is het tijd om te ontspannen en samen met de kids te genieten van je welverdiende vakantie. Nog geen plannen? Wat dacht je van De Flierefluiter in Raalte? Deze speel- en recreatieboerderij ligt in het prachtige gebied Salland en biedt een indoor en outdoor speelparadijs met kinderboerderij én een waterspeeltuin met zwembad! Geschikt voor elk weertype met heel veel (speel)activiteiten voor jong én oud!

De Flierefluiter ligt in het gezellige dorp Raalte in de provincie Overijssel, vlakbij de Hanzesteden Zwolle en Deventer. Dit dorp is ook het kloppende hart van de regio Salland. Een gebied vol bossen, weilanden en gezellige dorpen vlakbij de rivier de IJssel, met haar uiterwaarden en natuurgebieden. Blijf dus lekker een paar dagen kamperen bij De Flierefluiter en geniet naast alle faciliteiten van de mooie omgeving.  

Buitenspeeltuin en waterpret

Al klimmend en klauterend de vele speeltoestellen bedwingen, of juist pijlsnel van de glijbaan roetsjen, uren schommelen en heen weer slingeren over de kabelbaan of dwalen in het grote doolhof met uitkijktorens. Bij de Flierefluiter vervelen de kinderen zich geen moment. En met dit prachtige zomerweer lekker afkoelen in het (veilig omheinde) zwembad en kliederen met water en zand. De waterpret wordt nog meer vergroot door de nieuwe waterspringkussens! Ondertussen relaxen de (groot)ouders in de zonneweide direct gelegen aan het zwembad. Lees hier meer over de buitenspeeltuin of onze waterspeeltuin.

Indoor speelparadijs

Is het qua weer een mindere dag? Geen probleem, in het indoor speelparadijs (een boerderij-speelschuur van maar liefst 3 verdiepingen) zijn kinderen urenlang zoet. Klauteren, kruipen, glijden, springen, apenkooien, skelteren, met blokken spelen…. Het kan allemaal. Meer informatie over de binnenspeeltuin.

Binnen spelen bij de Flierefluiter

Kinderboerderij

Ezels, vogels, varkens, zeboes, schapen en geitjes…. er zijn veel dieren te vinden op de kinderboerderij. En helemaal leuk is de knuffelruimte, waar kinderen onder toezicht jonge konijnen en cavia’s kunnen aaien. De schattige pony’s staan al te trappelen om een ritje te maken. Meer over onze kinderboerderij vind je hier.

Horeca

Heerlijk ontspannen terwijl de kinderen zich uitleven in de buitenspeeltuin, het zwembad of het indoor speelparadijs, ook dat hoort bij een dagje uit. De Flierefluiter beschikt zowel binnen als buiten over een terras. Je hoeft geen eten of drinken mee te nemen, maar het mag wel. In de horeca is van alles te verkrijgen zoals koffie, fris, snacks en (soft)ijs. Uiteraard wordt er ook heerlijke patat gebakken en kun je genieten van een broodje gezond. Kom jij ook langs bij onze horeca?

Minicamping

Kom de prachtige omgeving ontdekken en blijf een paar nachten kamperen op de minicamping van De Flierefluiter. ’s Morgens wakker worden in de grootste speeltuin van Overijssel. Dat is toch de droom van ieder kind? En helemaal leuk, campinggasten mogen buiten de reguliere openingstijden gebruik maken van de speeltuin en het zwembad. Dat zit gewoon bij de prijs in, lees hier alles over onze minicamping.

Kamperen bij de grootste speeltuin van het Oosten

Omgeving

Raalte is een uitstekend vertrekpunt om de regio Salland beter te leren kennen. Het ligt dan ook op korte afstand van Nationaal Park Sallandse Heuvelrug. Dit prachtige natuurgebied kenmerkt zich door fraaie vergezichten en groene bossen. Je kan er heerlijk fietsen, wandelen en paardrijden. En in de zomermaanden kun je hier genieten van de paarse heide. Ideaal dus om te combineren met je bezoek aan De Flierefluiter.

Praktische informatie 

De entreeprijs voor kinderen bedraagt € 10,50 en volwassenen € 6,-. Hierbij is inbegrepen: buitenzwembad, buitenspeeltuin, indoor speelparadijs, kinderboerderij en ponyrijden. Kom je met 10 of meer betalende personen? Dan krijg je 10% korting op de entree! Wil je kamperen? Klik hier voor de overnachtingstarieven.

Over de schrijver
Reactie plaatsen