De leukste schoolreisjes van Overijssel
De leukste schoolreisjes van Overijssel
18 februari 2020 

De leukste schoolreisjes van Overijssel

Schoolreisje organiseren voor de hele school? Hieronder vind je de allerleukste schoolreisjes van Overijssel voor zowel de onderbouw als de bovenbouw.

Flierefluiter Raalte

Schoolreisjes voor de onderbouw kun je het makkelijkst organiseren bij De Flierefluiter in Raalte.

Vele schoolklassen hebben succesvol hun schoolreisje gevierd. Vooral de onderbouwklassen zie je tijdens de schoolreisdagen.

De Flierefluiter is een prachtig park met een drie etage tellende, supermoderne speelschuur waar je heerlijk binnen kunt spelen. Bovendien vind je er een knuffelschuur, kinderboerderij, ontzettend grote overdekte zandbak en een waterspeeltuin. Het hele jaar door kun je hier binnen en buiten spelen en leuke streken uithalen: ponyrijden op échte pony’s, je wens in de wensput achterlaten, er zijn trekkerweides en skelterbanen. Onlangs is er een interactieve trampoline (augmented reality) geopend. Een aanjager om heel veel te springen!

Schoolreisje op De Flierefluiter

schoolreisje op De Flierefluiter

Met mooi & slecht weer een uitmuntende bestemming voor schoolreisjes. Ook is er overzicht omdat er nooit teveel kinderen tegelijk in het park zijn.

Een heerlijk schoolreisje voor zowel de kinderen als de volwassenen.

Ook aan het budget is gedacht. Een schoolreispakket begint al vanaf € 6,95 voor kinderen.

www.flierefluiterraalte.nl/schoolreisje

Wilgenwaard in Nijverdal

Voor leerlingen is het jaarlijkse schoolreisje altijd een moment om naar uit te kijken. Helemaal spannend is het schoolkamp van groep 8.

In Nijverdal ligt de Wilgenwaard tussen de bossen, water en sportvelden.
Voor schoolkinderen is een schoolreisarrangement samengesteld.
Ze hebben een overzichtelijk activiteitenterrein en ook voldoende mogelijkheden voor een indoor activiteitenprogramma of escape experience Beat The Matrix.

Museum De Oude Aarde

Dieren in terrariums, kristallen kraken, speurtocht maken en goud zoeken. Het kan allemaal in museum de oude aarde in Giethoorn. Leuk om eens wat anders te doen met het schoolreisje. Geschikt voor de iets oudere kinderen.

de oude aarde

schoolreisje Overijssel

Avonturenpark Hellendoorn

Avonturenpark Hellendoorn is ook een hele leuke bestemming voor schoolreisjes. Dit is vooral geschikt voor de bovenbouw. Er zijn wel meer dan 30 attracties en verschillende shows!
Het schoolreisje kan uitgebreid worden met entree tot de waterspeeltuin. De aquaventura slidepark. Dus ook met heel mooi weer, is dit een hele mooie bestemming voor een schoolreisje in Overijssel.

Museum De Laarman in Luttenberg

Ook een aanrader voor het schoolreisje is museum De Laarman. Dit totaal gerenoveerde museum heeft als thema voedsel en klimaat. Zowel vroeger als nu.

Speciaal voor scholen heeft De Laarman een pakket samengesteld waarmee je ook in de klas al over deze thema’s kunt praten en leren met de kinderen.

Over de schrijver
Reactie plaatsen