Dagje uit met kinderen tijdens de Paasdagen? Kom naar de Flierefluiter!
Dagje uit met Pasen? Uiteraard naar De Flierefluiter!
25 maart 2015 

Dagje uit met Pasen? Uiteraard naar De Flierefluiter!

Pasen, een ideaal moment om een dagje uit te gaan met het gezin! Maar wat kun je doen met Pasen? Hieronder krijg je een impressie.

Jullie weten het, de wijzen kwamen uit het Oosten, en daar ligt ook de leukste speeltuin om een dagje uit te gaan met Pasen.
Met de Paasdagen is het weekend extra lang om leuke dingen te doen met het gezin.
Bij De Flierefluiter in Raalte zijn er dan verschillende activiteiten die georganiseerd worden, naast de “normale” binnenspeeltuin en buitenspeeltuin.

Pasen staat vaak in het teken van nieuw leven. Zo ook bij De Flierefluiter. Rond deze tijd zijn er allemaal kuikentjes en de eerste lammetjes worden dan geboren. Kinderen (en ouders) vinden het vaak heel mooi om dit te zien. Lammetjes mogen al geaaid worden als ze met de Paasdagen in het weiland lopen. Dat is extra leuk! Doordat ze zo vroeg geaaid worden door kinderen, worden ze ook heel snel tam.

Er worden ook verschillende Paaseieren verstopt op het terrein. Dit gaat de hele dag door, dus je hebt de hele dag kans om ze te zoeken.
Heb je een Paasei gevonden? Dan krijg je een leuke prijs als je het ei inlevert bij de receptie. Er zijn verschillende soorten eieren en verschillende soorten prijzen. Dit varieert van jaar tot jaar. Zo intensief heb je de speeltuin nog nooit afgespeurd 😉

Bij Pasen hoort natuurlijk ook een Paashaas. Soms loopt er ook een “echte” Paashaas rond op het terrein. Je kunt hiermee op de foto en de Paashaas deelt chocolade-eitjes uit.

Wil je een heel weekend genieten van alles wat De Flierefluiter te bieden heeft? Je kunt ook komen kamperen op de minicamping!
Elke Paasdag wakker worden in de speeltuin en genieten van alles wat er te doen is. Zowel binnen als buiten! En je mag ook buiten openingstijden tijdens de Paasdagen lekker spelen in de speeltuin. Zo heb je, samen met het gezin, een heel leuk en actief Pasen.

Kamperen met Pasen op de Flierefluiter

Naast bovenstaande activiteiten met Pasen voor een leuk dagje uit, is het terrein natuurlijk vrij toegankelijk als je een kaartje hebt gereserveerd.
De buitenspeeltuin met al haar speeltoestellen, ideaal als het mooi weer is. Zelfs tussen de buien door kun je je lekker uitleven in alle speeltoestellen.
Gezien de weersomstandigheden met Pasen nogal variabel zijn, kun je je altijd vermaken in de binnenspeeltuin waar je je heerlijk kunt uitleven.
De kinderboerderij is dé plek waar jonge dieren rondlopen en je deze kunt aaien.
Bij de waterspeeltuin is alleen het water en zand speeltoestel geopend, wellicht zijn hier de Paaseieren wel verstopt 😉

Om de Pasen goed door te komen is het dan ook een leuk idee om naar De Flierefluiter in Raalte te gaan. Kaartjes kun je hier reserveren. 

paashaas-bij-flierefluiter

Oftewel, of het nou mooi weer is of juist slecht weer, bij De Flierefluiter is er met de Paasdagen in elk geval van alles te doen. Graag tot ziens!

Over de schrijver
Reactie plaatsen