arrow_drop_up arrow_drop_down
25 maart 2015 

Dagje uit met Pasen? Uiteraard naar De Flierefluiter!

Het is alweer bijna Pasen! Deze week wordt ook wel de Goede week genoemd gezien de gebeurtenissen omtrent Jezus. Hier zal ik verder niet over uitweiden ;) Het is ten slotte geen geschiedenisles maar ik wil je juist wat leuke tips meegeven die je kunt doen met de Paasdagen!

Verschillende dagjes uit voor het hele gezin!

wachtrij-attractiesDe Paasdagen zijn alweer bijna in zicht, het lekkere lange weekend dat de meesten onder ons hebben wordt dan goed gebruikt om uit te rusten van al dat harde werken. (en geef ze eens ongelijk)

Naast de verdiende rust kun je er ook eens op uit gaan met het gezin. Vooral als je kinderen hebt zijn er veel leuke activiteiten te doen tijdens een dagje uit.

Met Pasen openen veel verschillende parken hun deuren. Attractiepark Hellendoorn, Slagharen (of mogen we nog ponypark Slagharen zeggen?) met haar nieuwe gedeeltelijk overdekte waterpark, allemaal gaan ze dit weekend open. Vaak kun je hier tegen een aantrekkelijke korting naar binnen, hiervoor kun je bijvoorbeeld punten sparen bij spaaracties of groepskorting vragen als je met de hele familie gaat. Voor het parkeren moet je meestal wel gewoon betalen.

Echte Paasactiviteiten zijn natuurlijk het leukst!

Naast de attractieparken zijn er ook veel verschillende activiteiten te doen bij je in de regio. Vooral de Ppaasvuuraasactiviteiten zoals het eieren zoeken zijn natuurlijk leuk om te doen. Wil je dit in de open lucht gaan doen dan is het eieren zoeken op de Lemelerberg een leuk dagje uit. Ook Paasvuur kijken in Espelo is een spektakel om te zien. Een aantal jaar geleden was hier het grootste paasvuur ter wereld en het blijft dankzij de vrijwilligers steeds een grote happening. In Raalte is de jaarlijkse Palmpasenoptocht, versier je Palmpasenstok en win een leuke prijs!

Genieten met de Pasen!

Om de Pasen goed door te komen is het ook een leuk idee om naar De Flierefluiter in Raalte te gaan.
Daar komt de Paashaas om samen met de kinderen eieren te gaan zoeken. Naast de grote indoorspeeltuin en de buitenspeeltuin is er de kinderboerderij waar de kuikentjes -als het goed is- uit het ei zijn gekropen. Zo is het voorjaarsgevoel in elk geval weer aanwezig!paashaas-bij-flierefluiter

Oftewel, of het nou mooi weer is of juist slecht weer, bij De Flierefluiter is er met de Paasdagen in elk geval van alles te doen. Graag tot ziens!

Over de schrijver
Reactie plaatsen

Wij gebruiken cookies