Kindercamping De Flierefluiter: De Leukste Minicamping Voor Kinderen
Kindercamping De Flierefluiter: De Leukste Minicamping Voor Kinderen
31 maart 2020 

Kindercamping De Flierefluiter: De Leukste Minicamping Voor Kinderen

Minicamping De Flierefluiter is met recht een echte kindercamping, of beter: familiecamping. Omdat er een hele grote (indoor)speeltuin en kinderboerderij bij de camping zit, is er altijd wat te beleven! Door de campinggasten wordt dan ook vaak (terecht) gezegd dat De Flierefluiter de leukste kindercamping van Nederland is.

Wat is een minicamping?

Een minicamping is een camping met maximaal 40 plaatsen, geschikt voor caravans, campers en/of tenten. De faciliteiten van een minicamping zijn vaak wat minder dan bij een grote camping. Maar de locaties van minicampings zijn vaak wel aparter. Denk aan minicampings bij een boerenbedrijf in werking of midden in het bos.

Familiecamping

Vaak heeft een camping (meerdere) kleine speeltoestellen verdeeld over het terrein staan. Bij De Flierefluiter is het net andersom. Dit familiebedrijf is een buitenspeeltuin, kinderboerderij, binnenspeeltuin en waterspeeltuin in één. En als kers op de taart is hier ook een minicamping van 25 plaatsen bij. Omdat deze speeltuin voor campinggasten gratis te gebruiken is, wordt de camping wel aangemerkt als leukste kindercamping van Nederland.
De meeste gasten zijn gezinnen met kinderen in de leeftijd tot 12 jaar. Maar ook opa’s en oma’s komen vaak een weekendje met de (klein) kinderen kamperen.

Speeltuin bij de minicamping De Flierefluiter

Speeltuin bij de minicamping De Flierefluiter

Faciliteiten minicamping De Flierefluiter

De minicamping zelf is heel ruim opgezet en heeft 25 veldjes/plaatsen. Elk veldje is minimaal 10 bij 10 meter. Sommigen zelfs 10 bij 18 meter!
Op een gedeelte van de camping zijn alle veldjes afgeschermd met struiken en bomen. Zo kun je maximaal van je privacy genieten als je dat wilt. Een ander gedeelte van de camping heeft juist open campingplaatsen. Hier kun je met grotere groepen bij elkaar staan of juist het ouderwetse campinggevoel opdoen.

Het sanitair is onlangs helemaal vernieuwd. Het heeft zelfs een spanplafond! Uiteraard worden deze douches en toiletten meerdere malen per dag schoongemaakt voor optimaal comfort.

camping sanitair volledig vernieuwd

camping sanitair volledig vernieuwd

Speeltuin

Het leukste van kamperen op de minicamping is, dat je ook buiten openingstijden gebruik mag maken van de speeltuin. Dus bijna dag en nacht lekker spelen. Dan hebben de ouders ook even rust 😊

In de speeltuin is er van alles te doen. Je kunt hier op de skelters, in het doolhof, op de crossbaan, in de glijbaantoren, op de waterluchtkussens, survivalbaan, buitenzwembad, dieren knuffelen, gratis pony rijden en noem het maar op!

Ook is er een grote indoorspeeltuin. Dus mocht het onverhoopt slechter weer zijn, dan is er nog steeds van alles te doen als je op de minicamping staat.

Speeltuin De Flierefluiter

Speeltuin De Flierefluiter

Over de schrijver
Jessica
Door

Jessica

op 05 Jun 2022

Goede dag, kan je hier ook ren seizoen plek huren met tent? Of caravan evt in toekomst als vast is. Wat zijn dan de kosten, voorwaarden en periodes Voor 3 personen? Met vriendelijke groet Jessica

Erwin Pronk
Door

Erwin Pronk

op 09 Jun 2022

Hoi Jessica,we hebben vooral toeristische plekken op de camping. Dit komt omdat de campingplekken vaak al vroeg vol zitten met de vakanties en feestdagen. Een paar weken in de zomer is vaak nog wel mogelijk als je op tijd boekt. Voor dit jaar (2022) zijn we al wel bijna volgeboekt.Neem gerust contact met ons op voor specifieke mogelijkheden op de camping!bel naar: 0572-357756 of mail naar info@flierefluiterraalte.nl

Reactie plaatsen