Feest voor de hele familie bij De Flierefluiter
Familiefeest

Feest voor de hele familie bij De Flierefluiter

Geniet van een onvergetelijk familiefeest bij speelboerderij De Flierefluiter!

Is het bij jou ook een traditie om een jaarlijks familiefeest te organiseren? Of heb je iets speciaals met de familie te vieren zoals een verjaardag, babyshower of reünie? Kom gezellig met oma en opa, broers, zussen, neven, nichten, ooms en tantes en (klein)kinderen naar De Flierefluiter, een perfecte plek voor jong en oud om bij elkaar te komen. Terwijl de kinderen zich vermaken in de speeltuin en tussen de dieren, kan de rest van de familie onder het genot van een drankje en hapje bijpraten met elkaar.

De Flierefluiter is gelegen in Raalte (Overijssel), in de buurt van Zwolle, Deventer en Ommen. Een zeer centrale plek in Nederland, die gemakkelijk te bereiken is. Ook is er voldoende parkeergelegenheid. De Flierefluiter biedt vele activiteiten voor jong en oud, zowel in- als outdoor. Wij helpen je graag om er een feestelijke, onvergetelijke dag van te maken!

Kerstpakket van De Flierefluiter

De organisatie van een familiefeest

Een familiefeest organiseren is een hele klus. Het begint met het zoeken naar de locatie, maar er komt veel meer bij kijken. Naast de voorbereiding levert de dag zelf vaak ook veel stress op. Het moet natuurlijk voor iedereen leuk zijn. Wij nemen graag deze zorg voor je uit handen. Bij De Flierefluiter kun je namelijk ontspannen en gezellig samen zijn zonder stress. Alle ruimte, alle tijd, alleen maar genieten!

Wat is er te doen voor families bij de Flierefluiter

Speeltuin

Lekker springen op de trampolines, klimmen en klauteren op en over de vele speeltoestellen, crossen met de skelter, roetsjen van de glijbanen en heen weer slingeren over de spannende kabelbaan. Kinderen raken niet uitgespeeld in deze grote buitenspeeltuin. Is het mooi weer? Dan zorgt het zwembad voor verkoeling. Valt het weer wat tegen? Dan vermaken ze zich in de binnenspeeltuin en praat de rest van de familie bij in het rustige gedeelte van dit indoor speelparadijs, eventueel onder het genot van een hapje en drankje.


Kinderboerderij en vlindertuin

Ontdek en beleef met de hele familie de kinderboerderij. Verschillende dieren begroeten je zoals ezels, geiten, schapen, watervogels en konijnen. Maar ook Zeboes (kleinste koeien van de wereld), microvarkens en Vlaamse reuzen wonen hier. Kids mogen een ritje maken op één van de schattige pony’s. In de speciale overdekte knuffelruimte, wachten de konijntjes en cavia’s op een aai terwijl boerenknecht Harm van alles vertelt over de dieren die hier leven. En vergeet ook de vlindertuin niet, helemaal achteraan in het park. Leuk voor jong en oud!


Prijzen en eten & drinken op het park

Voor een familiefeest kan er een kaartje voor de speeltuin worden gereserveerd (kinderen € 12,50, volwassenen € 8,50,-), dit is inclusief de buiten- en binnenspeeltuin, kinderboerderij, ponyrijden en het zwembad. Kijk hier voor alle familiefeest tarieven. Of combineer het familiefeest met een overnachting op de camping, kijk hier voor meer info. Zo maak je er een heel weekend van! Je mag met een familiefeest zelf je eten en drinken meenemen, maar het afhalen bij de horeca is uiteraard ook mogelijk. Er is dus van alles mogelijk!

We denken graag met je mee. Vraag ons naar de mogelijkheden!

Reactie plaatsen