Familiefeest bij de Flierefluiter
Pony rijden

Familiefeest bij de Flierefluiter

17 februari 2022

Geniet samen met de hele familie van een gezellig dagje uit bij de Flierefluiter!

Lange tijd hebben we het niet kunnen doen, maar nu mag het gelukkig weer. Gezellig samen zijn met de familie… En waar kan dat nu beter dan bij de Flierefluiter?

Feest met opa en oma

Voor de kids is een uitje met de hele familie natuurlijk geweldig. Opa, oma, neefjes en nichtjes; wat wil je nog meer? Samen spelen in de speeltuin, springen op de trampolines, plonsen in het zwembad en dieren bekijken en aaien? Het kan allemaal! Dat is toch super gaaf!

De locatie voor een familiefeest

De Flierefluiter is de plek voor een gezellig uitje met de familie. of met vrienden De kinderen kunnen lekker spelen, terwijl de papa’s en mama’s, de ooms en de tantes en de opa’s en oma’s lekker bijkletsen. Natuurlijk kunnen jullie ook met z’n allen een kijkje nemen in de kinderboerderij of ga eens op ontdekking in de vlindertuin, achteraan het park. Loop hierna terug via het doolhof; een aanrader voor jong en oud!

Eten en drinken tijdens het familiefeest

Tijdens een dagje Flierefluiter mag je zelf je eigen eten meenemen. Het is alleen niet toegestaan om catering in te huren. Maar geen nood! Jullie kunnen ook bij ons terecht voor diverse horecaspecials. Van verse appeltaart van onze lokale bakker, tot een hemelse brownie. En van een boterham met pindakaas, tot een broodje gezond. Natuurlijk kan een patatje of lekkere bittergarnituur ook. Naast een uitgebreid menu met diverse horecaspecials kunnen de volwassenen ook genieten van een koud biertje of wijntje.

Familiefeest bij de Flierefluiter

Speciale arrangementen

Naast het feit dat jullie terecht kunnen voor de lekkere trek in onze horeca, bieden wij ook een arrangement aan. En dat is voor een familiefeest wel heel erg handig! Met die arrangement krijgt iedereen wat te drinken, een patatje en een ijsje. Dit arrangement heet ook wel het Vulle Wille arrangement. En dit heeft niets voor niets deze naam, want Vulle Wille betekent Veel Plezier in het Sallands! En veel plezier zullen jullie samen met je neefjes, nichtjes, ooms, tantes, opa en oma hier vast en zeker beleven!

Speciale ruimte

Wij hebben geen speciale groepsruimte meer om af te huren. Wel kun je bij ons een stoelreservering doen, hierdoor zijn jullie gegarandeerd van een zitplek bij elkaar. Met name op een regenachtige dag, kan dat wel handig zijn. De stoelreservering kunnen jullie telefonisch aan ons doorgeven en kost € 1,- per stoel.

Spelen met de hele familie

Voor de kinderen is er urenlang speelplezier, zodat de volwassen gezellig met elkaar kunnen kletsen en kunnen genieten van al het lekkers. Natuurlijk kunnen jullie ook met z’n alleen een kijkje nemen bij de kinderboerderij. Daar vind je werelds kleinste koeien- en varkensras! En in onze knuffelschuur vind je naast diverse cavia’s en konijnen die je mag aaien ook werelds grootste konijnenras. Eens kijken of opa zo stoer is om deze te aaien? 😉 Ook is een ritje met de huifkar of met de pony mogelijk!

Pony rijden

Mooi weer of regen

Het familiefeest zal niet in duigen vallen tijdens een regenbui, want bij de Flierefluiter is er genoeg te doen. In onze Speelboerderij bevindt zich een waar indoorspeelparadijs met zelfs een apart gedeelte voor kinderen van 0 tot 4 jaar, genaamd het blagenparadijs met een echte ballenbak. Op de Speelzolder vind je onder meer een tof luchtkussenparcours, diverse glijbanen en trampolines.

Samen spelen met vriendjes bij de Flierefluiter

Ook buiten kunnen de kinderen lekker spelen. Er zijn verschillende speeltuinen voor verschillende leeftijden. En voor de waaghalzen is er zelfs een super hoge glijbaan. Die vinden soms papa’s en mama’s ook nog wel een beetje spannend. Verder is een skelterbaan, een peuterdoolhof en een airtrampoline. En is het warm? Dan kunnen zij lekker spetteren in het zwembad of van de stormbaan glijden. Super tof!

Locatie Flierefluiter

De Flierefluiter is gelegen in Raalte (Overijssel), in de buurt van Zwolle, Deventer en Ommen. Wij hebben een zeer centrale liggen en zijn gemakkelijk te bereiken. Wij beschikken over voldoende parkeerplaatsen waardoor onze locatie uitermate geschikt is voor een centraal familiefeest.

Groepskorting

Speciaal voor een dagje weg met de hele familie of vrienden bieden wij een speciale groepskorting aan. Bij 10 personen of meer ontvangen jullie namelijk 10% korting op de entreeprijs. Dat is toch een goed begin van het feest?

Bekijk hier de pagina met meer informatie over de tarieven van een familiefeest.

Reactie plaatsen