Feestlocatie In Raalte, Zwolle | de Flierefluiter
familiefeest of bijeenkomst in Raalte

Locatie voor een leuk familiefeest of bijeenkomst in Raalte?

Huur een van onze feestruimtes  in Raalte, omgeving Zwolle

feestlocatie raalte

Uw feestlocatie in Raalte

Als u een leuk familiefeest of een gezellige bijeenkomst heeft, kunt u een gedeelte van het (overdekte) terras reserveren, maar we hebben hier ook 3 speciaal ingerichte ruimtes voor.


We hebben drie feestruimtes die u kunt afhuren. Hierbij is er van alles mogelijk. Wij kunnen alles voor u regelen of u kunt zelf uw eten en drinken (met uitzondering van alcoholische dranken) regelen. Ook zijn er activiteiten zoals een fotospeurtocht of actieve spelletjes. Kijk hieronder voor de verschillende mogelijkheden van de drie feestzalen en ontdek de voordelen van een feestlocatie huren bij de Flierefluiter:

De Flierefluiter

Missie van De Flierefluiter

De Flierefluiter wil kinderen gelukkiger maken! Dit doen we door kinderen actief te laten spelen. Door actief spel, worden motoriek, zintuigen, taal, cognitie en sociale omgang bevorderd.

Geluk van de kinderen straalt af op de ouders. Daarom geven we ouders rust, ruimte en overzicht. We motiveren samenspel, knipogen naar oalderwets spelen en bovenal: Kinderen laten we weer kind zijn! 

review locatie flierefeluiter mans bos

Een leuke en betaalbare speel- en kinderboerderij. Gratis parkeren, groot restaurant, dito terras, leuke afwisseling tussen doe- en speeldingen en afwisselend (kleine) huisdierenplekjes. Heel ontspannend voor oud en jeugd. 

Mans Bos

activiteiten feestlocatie

Activiteiten

Bij uw feestje mag een spelletje natuurlijk niet ontbreken! Vooral om er eens even 'uit' te zijn en gezellig wat met elkaar te doen. Daarvoor hebben we o.a. een voetbalveld en heel veel ruimte die je kunt gebruiken. Ook is er natuurlijk onze buitenspeeltuin, binnenspeeltuin en de kinderboerderij waar de kinderen (en ouders) zich de hele dag kunnen vermaken.

Daarnaast hebben we een fotospeurtocht over het terrein die ongeveer een uur duurt. Deze is in meerdere groepjes tegelijk te doen.

Onze feestzalen

't Kokhuus

Geschikt voor 25-40 personen

  • Hierbij heeft u de beschikking over een feestzaal en een terras die geheel voor u worden gereserveerd. 

Meest gekozen

De Hilde

Geschikt voor 35-60 personen

  • Hierbij heeft u de beschikking over een feestzaal en een terras die geheel voor u worden gereserveerd.

Grootste locatie

't Losse Huus

Geschikt voor 35-100 personen

  • Hierbij heeft u de beschikking over een ruimte en een grasveld die geheel voor u worden gereserveerd. 

De juiste feestzaal gevonden?

Wanneer u een feestzaal naar wens heeft gevonden dan kunt u deze reserveren door op de onderstaande knop te klikken. 

Heeft u vragen? Neem dan gerust contact met ons op!