Feestlocatie In Raalte, Zwolle | de Flierefluiter
Familie

Locatie voor een leuk familiefeest of bijeenkomst in Raalte?

Kom naar De Flierefluiter in Raalte, omgeving Zwolle

familiefeest op leukste uitje van Overijssel

Jouw feestlocatie in Raalte

Als je een leuk familiefeest of een gezellige bijeenkomst hebt met veel kinderen, dan is De Flierefluiter een ideale locatie! De kinderen kunnen lekker spelen, terwijl de volwassenen gezellig met elkaar zijn. 


Coronaproof!

De Flierefluiter heeft hééél veel ruimte en er is een max aantal bezoekers dat wordt toegelaten. Dus kun je een feestje niet meer thuis vieren? Informeer naar de mogelijkheden om het feestje dan toch door te kunnen laten gaan.


Mogelijkheden:

  • Hele dag spelen in de buiten- en binnenspeeltuin
  • Met de familie gezellig bij elkaar zitten
  • Gebruik maken van de horeca van De Flierefluiter
  • Zelf eten en/of drinken meenemen m.u.v. alcoholische dranken
  • Je bent welkom van 09:30 - 17:30 uur (reguliere openingstijden)
  • Heel veel plezier en heel veel ruimte
  1. BBQ of buffet is helaas niet mogelijk bij ons
  2. Geen aparte ruimte te huur


review locatie flierefeluiter mans bos

Een leuke en betaalbare speel- en kinderboerderij. Gratis parkeren, groot restaurant, dito terras, leuke afwisseling tussen doe- en speeldingen en afwisselend (kleine) huisdierenplekjes. Heel ontspannend voor oud en jeugd. 

Mans Bos

Activiteiten

Bij een feestje mag een spelletje natuurlijk niet ontbreken! Vooral om er eens even 'uit' te zijn en gezellig wat met elkaar te doen. Daarvoor hebben we o.a. een voetbalveld en heel veel ruimte die je kunt gebruiken. Ook is er natuurlijk onze buitenspeeltuin, binnenspeeltuin en de kinderboerderij waar de kinderen (en ouders) zich de hele dag kunnen vermaken.


Kom je ook naar De Flierefluiter?

Als je graag wilt komen met jouw groep, reserveer dan door op de onderstaande knop te klikken. 

Heb je vragen? Neem dan gerust contact met ons op!

Familiefeest vieren op De Flierefluiter is het leukste wat er is! Samen met de familie feest vieren, gezellig bij elkaar zijn, het jaar doornemen en gewoon de boel de boel laten. Een familiefeest organiseren is heel leuk op De Flierefluiter. Je reserveert een kaartje voor de speeltuin en hebt daarbij toegang tot de buitenspeeltuin, binnenspeeltuin, kinderboerderij en de waterspeeltuin. Ook op de camping worden familiefeesten gehouden middels een kampeerweekend / familieweekend. 

Je mag met een familiefeest zelf je eten en drinken meenemen, maar het afhalen bij de horeca van ons is uiteraard ook mogelijk. Als je een familiefeest organiseert is er van alles te doen voor de kinderen en de ouders. Want met een familiefeest heb je meestal te maken met een variëteit aan leeftijden. Voor elke leeftijdsgroep binnen de familie is er wel wat te doen. Daarom hebben we activiteiten zoals een foto-speurtocht over het terrein. Dat vinden deelnemers vaak heel leuk met een familiefeest. 

arrow_drop_up arrow_drop_down