Feestlocatie In Raalte, Zwolle | de Flierefluiter
familiefeest of bijeenkomst in Raalte

Locatie voor een leuk familiefeest of bijeenkomst in Raalte?

Kom naar De Flierefluiter in Raalte, omgeving Zwolle

feestlocatie raalte

Uw feestlocatie in Raalte

Als u een leuk familiefeest of een gezellige bijeenkomst heeft met veel kinderen, Dan is De Flierefluiter een ideale locatie! De kinderen kunnen lekker spelen, terwijl de volwassenen gezellig met elkaar zijn. 


Als u bij ons reserveert, reserveren we een plek voor jullie. Dat kan zowel binnen, buiten als dicht bij de speeltuin zijn. Net wat u zelf het prettigst vindt en uiteraard ook afhankelijk van het weer. 


U kunt bij ons terecht voor uw drankjes en eten. 


Ook zijn er naast al onze speeltoestellen ook activiteiten zoals een speurtocht. 

De Flierefluiter

Missie van De Flierefluiter

De Flierefluiter wil kinderen gelukkiger maken! Dit doen we door kinderen actief te laten spelen. Door actief spel, worden motoriek, zintuigen, taal, cognitie en sociale omgang bevorderd.

Geluk van de kinderen straalt af op de ouders. Daarom geven we ouders rust, ruimte en overzicht. We motiveren samenspel, knipogen naar oalderwets spelen en bovenal: Kinderen laten we weer kind zijn! 

review locatie flierefeluiter mans bos

Een leuke en betaalbare speel- en kinderboerderij. Gratis parkeren, groot restaurant, dito terras, leuke afwisseling tussen doe- en speeldingen en afwisselend (kleine) huisdierenplekjes. Heel ontspannend voor oud en jeugd. 

Mans Bos

activiteiten feestlocatie

Activiteiten

Bij uw feestje mag een spelletje natuurlijk niet ontbreken! Vooral om er eens even 'uit' te zijn en gezellig wat met elkaar te doen. Daarvoor hebben we o.a. een voetbalveld en heel veel ruimte die je kunt gebruiken. Ook is er natuurlijk onze buitenspeeltuin, binnenspeeltuin en de kinderboerderij waar de kinderen (en ouders) zich de hele dag kunnen vermaken.

Daarnaast hebben we een fotospeurtocht over het terrein die ongeveer een uur duurt. Deze is in meerdere groepjes tegelijk te doen.

Komt u ook naar De Flierefluiter?

Als u graag wilt komen met uw groep, reserveer dan door op de onderstaande knop te klikken. 

Heeft u vragen? Neem dan gerust contact met ons op!

Wij gebruiken cookies