arrow_drop_up arrow_drop_down
familiefeest of bijeenkomst in Raalte

Locatie voor een leuk familiefeest of bijeenkomst in Raalte?

Kom naar De Flierefluiter in Raalte, omgeving Zwolle

feestlocatie raalte

Uw feestlocatie in Raalte

Als u een leuk familiefeest of een gezellige bijeenkomst heeft met veel kinderen, Dan is De Flierefluiter een ideale locatie! De kinderen kunnen lekker spelen, terwijl de volwassenen gezellig met elkaar zijn. 


Als u bij ons reserveert, reserveren we een plek die speciaal voor jullie is. Dat kan zowel binnen, buiten als dicht bij de speeltuin zijn. Net wat u zelf het prettigst vindt en uiteraard ook afhankelijk van het weer. 


U kunt bij ons terecht voor uw drankjes en eten. Maar u mag ook uw eigen eten en drinken meenemen. Zo blijft een feestje nog betaalbaar. 
Een buffet of bbq is helaas niet mogelijk. We hebben zelf wel een horeca waar u patat, snacks, broodjes hamburger, tosti's en belegde broodjes kunt bestellen. 

Ook zijn er naast al onze speeltoestellen ook activiteiten zoals een speurtocht. 

review locatie flierefeluiter mans bos

Een leuke en betaalbare speel- en kinderboerderij. Gratis parkeren, groot restaurant, dito terras, leuke afwisseling tussen doe- en speeldingen en afwisselend (kleine) huisdierenplekjes. Heel ontspannend voor oud en jeugd. 

Mans Bos

activiteiten feestlocatie

Activiteiten

Bij uw feestje mag een spelletje natuurlijk niet ontbreken! Vooral om er eens even 'uit' te zijn en gezellig wat met elkaar te doen. Daarvoor hebben we o.a. een voetbalveld en heel veel ruimte die je kunt gebruiken. Ook is er natuurlijk onze buitenspeeltuin, binnenspeeltuin en de kinderboerderij waar de kinderen (en ouders) zich de hele dag kunnen vermaken.

Daarnaast hebben we een fotospeurtocht over het terrein die ongeveer een uur duurt. Deze is in meerdere groepjes tegelijk te doen.

Komt u ook naar De Flierefluiter?

Als u graag wilt komen met uw groep, reserveer dan door op de onderstaande knop te klikken. 

Heeft u vragen? Neem dan gerust contact met ons op!

Wij gebruiken cookies