Uw feestlocatie in Raalte (omgeving Zwolle)

Als u een leuk familiefeest of een gezellige bijeenkomst heeft, kunt u een gedeelte van het (overdekte) terras reserveren, maar we hebben hier ook 3 speciaal ingerichte ruimtes voor.

We hebben drie feestruimtes die u kunt afhuren. Hierbij is er van alles mogelijk. Wij kunnen alles voor u regelen of u kunt zelf uw eten en drinken (met uitzondering van alcoholische dranken) regelen. Ook zijn er activiteiten zoals een fotospeurtocht of actieve spelletjes. Kijk hieronder voor de verschillende mogelijkheden van de drie feestzalen.

Ontdek de voordelen van een feestlocatie huren bij de Flierefluiter:

  • Keuze uit 3 zalen
  • Ruimte voor 25-100 personen
  • Keuze om het eten en drinken zelf te verzorgen (m.u.v. alcoholische dranken). Deze laatstgenoemde zijn wel voor een aantrekkelijke prijs bij ons af te nemen.
  • Het is ook mogelijk om het eten en drinken door ons te laten verzorgen.
  • Toegang tot alle faciliteiten op de Flierefluiter


Activiteiten

Bij uw feestje mag een spelletje natuurlijk niet ontbreken! Vooral om er eens even 'uit' te zijn en gezellig wat met elkaar te doen. Daarvoor hebben we o.a. een voetbalveld en heel veel ruimte die je kunt gebruiken. Ook is er natuurlijk onze buitenspeeltuin, binnenspeeltuin en de kinderboerderij waar de kinderen (en ouders) zich de hele dag kunnen vermaken.

Daarnaast hebben we een fotospeurtocht over het terrein die ongeveer een uur duurt. Deze is in meerdere groepjes tegelijk te doen.

Neem contact op voor meer info

Bel ons op 0572-357756 of gebruik onderstaand formulier:

Reserveren feestruimte

  • Geef een indicatie van het aantal personenFeestzaal 't Kokhuus.

Feestruimte 't Kokhuus is geschikt voor ongeveer 40 personen. Hierbij heeft u de beschikking over een feestzaal en een terras die geheel voor u worden gereserveerd. U mag zelf het eten en drinken regelen (m.u.v. alcoholische dranken). Ook is er de mogelijkheid om dit door ons te laten verzorgen. Ook kunnen we eventuele activiteiten voor u regelen. Kijk op de pagina van 't Kokhuus voor meer informatie.

Meer informatie feestzaal 't Kokhuus (25-40 personen)

Feestzaal De Hilde

Feestruimte de Hilde is geschikt voor ongeveer 60 personen. Hierbij heeft u de beschikking over een feestzaal en een terras die geheel voor u worden gereserveerd.U kunt zelf het eten en drinken verzorgen. (m.u.v. alcoholische dranken) Ook kunnen wij dat voor u regelen. Natuurlijk kunnen we ook activiteiten voor u regelen. Kijk op de pagina van De Hilde voor meer informatie.

Meer informatie feestzaal De Hilde (35-60 personen)

Feestruimte 't Losse Huus (35-100 personen)

Feestruimte 't Losse Huus biedt ruimte voor ongeveer 100 personen. Hierbij heeft u de beschikking over een ruimte en een grasveld die geheel voor u worden gereserveerd. Hierbij is het de mogelijkheid om deze af te huren op basis van zelfvoorziening, dan mag u zelf uw eigen eten en drinken meenemen (m.u.v. alcoholische dranken). Natuurlijk kunnen we ook het eten en eventuele activiteiten voor u regelen. De kosten voor de huur van de ruimte zijn € 7,50 p.p.

Meer informatie feestzaal 't Losse Huus (35-100 personen)

De juiste feestzaal gevonden? Reserveer direct.

Wanneer u een feestzaal naar wens heeft gevonden dan kunt u deze reserveren door op de onderstaande knop te klikken.

Direct reserveren