Feestlocatie In Raalte, Zwolle | de Flierefluiter
Familie

Locatie voor een leuk familiefeest of bijeenkomst in Raalte?

Kom naar De Flierefluiter in Raalte, omgeving Zwolle

Lekker buiten spelen bij het Leukste uitje van Overijssel 2024

Jouw feestlocatie in Raalte

Als je een leuk familiefeest of een gezellige bijeenkomst hebt met veel kinderen, dan is De Flierefluiter een ideale locatie! De kinderen kunnen lekker spelen, terwijl de volwassenen gezellig met elkaar zijn. 


De locatie voor een feest voor jong en oud!

De Flierefluiter heeft hééél veel ruimte en er is een max aantal bezoekers dat wordt toegelaten. Dus kun je een feestje niet meer thuis vieren? Informeer naar de mogelijkheden om het feestje dan toch door te kunnen laten gaan.


Mogelijkheden:

  • Hele dag spelen in de buiten- en binnenspeeltuin
  • Maak gratis gebruik van de nieuwste attractie: Adventure Golf
  • Met de familie gezellig bij elkaar zitten
  • Gebruik maken van de horeca van De Flierefluiter
  • Zelf eten en/of drinken meenemen m.u.v. alcoholische dranken
  • Je bent welkom van 09:30 - 17:30 uur (reguliere openingstijden)
  • Heel veel plezier en heel veel ruimte
  1. BBQ of buffet is helaas niet mogelijk bij ons
  2. Geen aparte ruimte te huur


Sla eenballetje op onze nieuwe Adventure Golf

Flinke dosis avontuur op de nieuwe attractie Adventure Golf

Er is een gloednieuwe toevoeging aan onze speelboerderij: de enige echte Adventure Golf! Tijdens jouw kinderfeestje sla je gezellig met je vriendjes en vriendinnetjes een balletje op deze avontuurlijke 18 holes golf. Het is niet zomaar een saaie oude golfbaan. Nee, deze baan is gevuld met allerlei gekke obstakels, van een draaiende windmolen tot hoefijzers en cowboylaarzen die de baan blokkeren. Het maakt niet uit hoe goed je bent in golfen, iedereen kan meedoen en plezier hebben!


Voor de bal en de stick betaal je €5,- borg, welke je na het spelen weer terug krijgt. Verder hoef je niet vooraf te reserveren en is het spelen van de Adventure Golf helemaal gratis!


Voeg een flinke dosis avontuur toe aan je kinderfeestje en kom langs om de Adventure Golfbaan te veroveren bij De Flierefluiter!

review locatie flierefeluiter mans bos

Een leuke en betaalbare speel- en kinderboerderij. Gratis parkeren, groot restaurant, dito terras, leuke afwisseling tussen doe- en speeldingen en afwisselend (kleine) huisdierenplekjes. Heel ontspannend voor oud en jeugd. 

Mans Bos

Kom je ook naar De Flierefluiter?

Als je graag wilt komen met jouw groep, reserveer dan door op de onderstaande knop te klikken. 

Heb je vragen? Neem dan gerust contact met ons op!

Familiefeest vieren op De Flierefluiter is het leukste wat er is! Samen met de familie feest vieren, gezellig bij elkaar zijn, het jaar doornemen en gewoon de boel de boel laten. Een familiefeest organiseren is heel leuk op De Flierefluiter. Je reserveert een kaartje voor de speeltuin en hebt daarbij toegang tot de buitenspeeltuin, binnenspeeltuin, kinderboerderij en de waterspeeltuin. Ook op de camping worden familiefeesten gehouden middels een kampeerweekend / familieweekend. 

Je mag met een familiefeest zelf je eten en drinken meenemen, maar het afhalen bij de horeca van ons is uiteraard ook mogelijk.