Het perfecte teamfeest beleef je bij De Flierefluiter
Familiefeest

Het perfecte teamfeest beleef je bij De Flierefluiter

Sportclubs opgelet! Dé perfecte seizoen afsluiting met je team beleef je bij De Flierefluiter

Of je nu als sportteam kampioen bent geworden, in de middenmoot bent geëindigd of een klasse lager gaat spelen: zonder een leuk teamfeestje kan een sportseizoen niet goed worden afgesloten.

Voor ouders en teambegeleiders is het elk jaar weer een uitdaging om een origineel team uitje te vinden. Geen nood, bij De Flierefluiter in Raalte (Overijssel) is er van alles te doen en te beleven, voor jong en oud. Hier kan het seizoen perfect worden afgesloten. Bij mooi én minder mooi weer. Welke sport je ook beoefent, bij ons ben je van harte welkom!  


Wat is er allemaal te doen bij De Flierefluiter

Lekker van de glijbaan roetsjen, schommelen, klimmen, dwalen in het grote doolhof met uitkijktorens, heen en weer slingeren over de kabelbaan, met zand en water kliederen of plonsen in het buitenzwembad. Bij De Flierefluiter kan het allemaal! Ondertussen relaxen de ouders/begeleiders op het terras en genieten van het enthousiasme van de kids. Is het hondenweer? Geen probleem, in het indoor speelparadijs van maar liefst 3 verdiepingen is er genoeg vertier voor grote en kleine kinderen.

NIEUW DIT JAAR: Het grootste (overdekte) strobalenspeeltoestel van Nederland! Bedwing de strobalen door er overheen te klimmen of er dwars doorheen te kruipen, plezier gegarandeerd! Of maak met jouw team een overwinningsrondje in de vernieuwde fuifkar onder luid gejuich van ouders en begeleiders natuurlijk. Dat is past een feestelijke afsluiter! Kijk hier naar een overzicht van wat er op de speelboerderij allemaal te beleven valt!

strobalenfestijn

Neem je tent mee om te blijven kamperen

Wil je het seizoen afsluiten met een feestweekend? Dat kan ook, De Flierefluiter biedt namelijk de mogelijkheid om te kamperen op de minicamping. Het camping sanitair is een aantal jaar geleden helemaal vernieuwd en er is wifi. En het mooiste is, er mag ook buiten de reguliere openingstijden van de speeltuin en het zwembad gebruik worden gemaakt. Dit zit al bij de prijs in! Klik hier voor de overnachtingstarieven.


Praktische informatie over de speelboerderij

De entreeprijs voor kinderen bedraagt € 10,50 en volwassenen € 6,-. Hierbij is inbegrepen: waterspeeltuin met buitenzwembad (alleen in de zomer), binnenspeeltuin, buitenspeeltuin, kinderboerderij en ponyrijden. Bij de Flierefluiter kun je allerlei (alcoholische) drankjes bestellen, evenals patat en snacks voor de lekkere trek. Het is ook toegestaan zelf eten en/of drinken mee te nemen. Kom je met 10 of meer betalende personen? Dan krijg je 10% korting op de entree! 

Reserveer nu jouw plek voor de sportclub of vereniging!

fuifkar op de flierefluiter

Reactie plaatsen