Familiefeest in Overijssel

Een familiefeest organiseren in Overijssel? Het leukste familiefeest voor jong en oud houd je bij De Flierefluiter in Raalte. Er zijn verschillende soorten zalen en er is van alles te doen, zowel in de zomer als winter! Met de buitenspeeltuin en binnenspeeltuin is er altijd wat te doen voor de kinderen. En met slecht weer valt de familiedag niet in het water, hoe compleet wil je het hebben?


Familiefeest organiseren in Overijssel?

Een familie bestaat vaak uit uiteenlopende leeftijden. Kinderen, ouders en ook opa & oma gaan mee. Om daar een leuke dag van te maken is meestal wel lastig. Vooral als de groep wat groter is, is het een heel werk om dat bij iemand thuis te doen. Daarom hebben wij drie ruimtes die mensen kunnen huren voor een familiefeest of verjaardag. Deze ruimtes varieren van 25 tot 100 personen. Bij twee locaties is het drinken al helemaal geregeld en bij de andere locatie mag je het zelf helemaal regelen.

Speeltuin zowel binnen als buiten

Vooral met familiedagen en verjaardagen is het lastig om de kinderen te vermaken. Bij De Flierefluiter is dat geen enkel probleem. We hebben een uitgebreide buitenspeeltuin en een binnenspeeltuin. Dus ook met slecht weer valt de familiedag niet in het water. De kinderen vermaken zich de hele dag in de speeltuin en ondertussen kunnen pa en ma rustig bijpraten onder het genot van een drankje. Wie wil dit nou niet?

Eten en drinken

Het eten mag de organisatie zelf regelen, ook omdat dit relatief de grootste kostenpost is en hier dan makkelijk op bezuinigd kan worden. Uiteraard kunnen wij dit ook regelen zodat je er zelf geen omkijken meer naar hebt. Wij werken samen met een cateraar die eten klaarmaakt van hele goede kwaliteit.
Bij het Kokhuus en De Hilde wordt het drinken al verzorgd. Dan kan de familie onbeperkt drinken uit ons assortiment. Bij het Losse Huus mag het drinken zelf ook geregeld worden!

Activiteiten

Op zo’n dag wil je natuurlijk ook wat doen met z’n allen. Naast dat je op het terrein van De Flierefluiter kunt kijken en doen met de dieren op de kinderboerderij, in de buitenspeeltuin en binnenspeeltuin kunt lopen is er ook een natuurbelevingspad. Dat pad brengt je onder andere op het rustige platteland direct achter de Flierefluiter. Ook hebben we een fotospeurtocht over het terrein. Vraag eens naar de mogelijkheden!