Kinderfeestjes vieren bij De Flierefluiter
Kinderfeestje

Kinderfeestjes vieren bij De Flierefluiter

Is jouw zoon of dochter binnenkort jarig? Alvast gefeliciteerd!

Een verjaardag betekent tijd voor een gezellig kinderfeestje! Altijd leuk, maar de organisatie daarvan levert vaak veel stress op. Zowel bij de ouders als de jarige job. Want vragen als ‘hoeveel vriendjes en vriendinnetjes mag ik uitnodigen’, ‘welke taart kies ik uit’, maar vooral ‘wat gaan we doen en met welk thema’ is vaak reden tot vele slapeloze nachten. Kinderfeestjes worden over het algemeen thuis georganiseerd, maar dat zorgt voor heel wat extra werk. Alle activiteiten moet je namelijk zelf verzinnen en begeleiden. En als de kinderen weer huiswaarts keren, mag je aan de grote schoonmaak beginnen…

Wil je wél een gemakkelijk en superleuk kinderfeestje? Eentje waarbij jouw kind een geweldige tijd heeft, maar jijzelf ook? Kies er dan voor om het kinderfeestje buitenshuis te organiseren bij De Flierefluiter in Raalte. Beleef en ontdek de grootste en leukste speeltuin van het Oosten! Je kunt ervoor kiezen om gewoon entree te betalen, maar er zijn ook speciale kinderfeestjes arrangementen. Alles wordt voor je geregeld, de kinderen (en jij) hebben een geweldige dag en je huis blijft lekker schoon, heerlijk toch?

Een kinderfeestje bij de Flierefluiter vergeet je nooit meer! Er is binnen en buiten van alles te doen. Bij mooi weer, maar ook bij regen of kou. Wat is er allemaal te doen?

Lekker buiten spelen bij de Flierefluiter

Grote speeltuin en zwembad

Lekker van de glijbaan roetsjen, schommelen, klimmen, dwalen in het grote doolhof met uitkijktorens, heen en weer slingeren over de kabelbaan, sjezen met de skelter, spelen met zand en water of plonsen in de waterspeeltuin. Kinderen raken niet uitgespeeld in de grote speeltuin van de Flierefluiter! Je hebt letterlijk geen kind aan ze!

Ook de kleinere kids kunnen zich hier helemaal uitleven. Naast het gezellige terras kunnen ze klauteren, springen, wipwappen, vliegensvlug van de glijbaan en op trekkertjes en skeltertjes rijden. Lekker makkelijk want papa en mama kunnen vanaf het terras hun kroost goed in de gaten houden.

Supergroot indoor speelparadijs

Is het plensweer? Geen probleem, in de binnenspeeltuin van maar liefst 3 verdiepingen zijn de kinderen de hele middag onder de pannen. Ze kunnen springen, apenkooien, klauteren, kruipen, spelen met zand en nog veel meer. Urenlang speelplezier gegarandeerd!


Voor de allerkleinsten

Dan is er ook nog het Blagenparadijs, speciaal voor 0-4-jarigen. De peuters en kleuters vermaken zich al klimmend, springend en glijdend in en rondom de ballenbak. Ondertussen kunnen de ouders/begeleiders genieten van een kopje koffie met wat lekkers, of een hapje en drankje op het binnen terras. Maar natuurlijk mogen ze ook eigen consumpties meenemen. En extra fijn, vanaf het terras is er uitzicht op deze plek voor de allerkleinsten.

Knuffelen maar

Maar dat is nog niet alles. Leuk voor ouders en kinderen; de kinderboerderij waar onder andere cavia's, konijntjes, watervogels, geiten en schapen leven (er mag geknuffeld worden in een speciale overdekte knuffelruimte!). En wat dacht je van een ponyritje op één van de lieve pony’s. Welk kind wil dat nou niet?! Boerenknecht Harm loopt hier ook rond en weet alles over de dieren die hier wonen. Hoe ze leven op de kinderboerderij, maar ook waar ze in het wild voorkomen.


Praktische informatie over de speeltuin

Entreeprijs kinderen € 10,50 en volwassenen € 6,-. Hierbij is inbegrepen: buitenzwembad (alleen in de zomer), binnenspeeltuin, buitenspeeltuin, kinderboerderij en ponyrijden. De jarige mag een feestmuts op en krijgt een heel speciaal verjaardagsijsje. Tevens ontvangt de jarige leuke uitnodigingen om te downloaden en te versturen. Je mag zelf eten en drinken meenemen maar je kunt ook kiezen voor het Vulle Wille Arrangement. Voor € 3,50 per kind krijg je onbeperkt ranja, een ijsje en een patatje mayo (je kunt dit hier online bijboeken).

En kom je met 10 betalende personen of meer dan krijg je 10% korting! Meer over de tarieven en reserveren kan hier. Tot snel!


Reactie plaatsen