Hemelvaartweekend: top uitje voor het hele gezin!

Beleef Hemelvaart met het hele gezin op de speelboerderij

Komend weekend is het Hemelvaartweekend. Ook tijdens dit weekend is er bij ons op de speelboerderij weer genoeg te beleven voor het hele gezin.


Kom bijvoorbeeld binnenspelen op de Augmented Reality trampolines of bij mooi weer buiten genieten in de buitenspeeltuin of de speciale waterspeeltuin. Wist je trouwens dat er in het blagenparadijs zelfs volop speelplezier is voor de allerkleinsten? Jullie komen toch ook (weer) langs?
Laat je schminken bij de Fleirefluiter

Wegens groot succes:

Schminken!

Tijdens al onze evenementen zijn er al vele gezichtjes omgetoverd met de leukste schmink-creaties! Van unicorns en rupsjes tot schaapjes en spinnen. Wij hebben zoveel blije gezichtjes gezien dat er ook tijdens het Hemelvaartweekend een heel schminkteam klaarzit! Je vindt ze in onze speciale schminktent.


Waar kies jij deze keer voor?

Meer Hemelvaart tips

  • Ontdek de biggetjespoel. Een van de grootste indoor zandbakken die je hebt gezien! De kleintjes kunnen zich hier uitleven in de zandbak met trekkers, shovels en waterkranen.
  • Bewonder alle jonge dieren op onze kinderboerderij! Zo vind je er 7 schattige biggetjes van ons micro-varken Chloe én er huppelen nog heel veel lammetjes rond.
  • Op de kinderboerderij vind je ook een knuffelschuur met cavia's en konijnen waar de kinderen urenlang kunnen knuffelen met de dieren. En op speciale tijden kan er ook nog pony gereden worden!
  • Bouw de grootste bouwwerken in onze nieuwe XXL blokkenschuur! Je vindt hier mega grote lego blokken waar je jouw fantasie de vrije loop kunt laten gaan!

Kom jij het Hemelvaart weekend ook langs?

Graag vragen we je dan vooraf tickets te reserveren.

Meer over onze faciliteiten

Binnen pret

In onze binnenspeeltuin kun je eindeloos klimmen en klauteren, trampolinespringen en van onze super lange glijbanen glijden. Wist je dat wij maar liefst 3 speelschuren hebben op het park? Ook is in de speciale biggenpoel een binnen zandbak te vinden en hebben we een apart speelparadijs voor de kleintjes.

Buiten spelen

In onze buitenspeeltuin vind je crossbanen, skelterbanen en voor de echte klauteraars hoge klimtorens. In de buitenspeeltuin is ook weer gedacht aan de kleintjes met een apart speelterrein. In onze buitenspeeltuin is ook onze waterspeeltuin te vinden met onder andere een buitenzwembad. Niet geheel onbelangrijk; allemaal heel overzichtelijk voor ouders.

De kinderboerderij

Al onze boerderijdieren zijn te vinden op onze kinderboerderij. Naast het hierboven genoemde dieren knuffelen en ponyrijden kun je ook meer te weten komen over dieren. Maak hiervoor op de kinderboerderij dan kennis met onze boeren en boerinnen, zij weten heel veel over onze dieren en beantwoorden graag ook jouw vragen!