Een schoolreisje op de boerderij
Boerenfratsen bij de Flierefluiter

Een schoolreisje op de boerderij

20 januari 2022

Beleef het leukste schoolreisje op de boerderij

De Flierefluiter in een Speelboerderij gelegen in Raalte. Hier kom je samen met je klas op bezoek bij de boerderij van Opa Anton en Oma Toos en beleef je de leukste avonturen.

Buiten spelen

Wij staan bekend als de leukste speeltuin van het Oosten. En al 2 jaar op rij hebben wij de ANWB de award gewonnen voor het leukste uitje van Overijssel. Iets waar we heel erg trots op zijn! Maar naast een speeltuin bieden wij nog veel meer! Onze speeltuin staat namelijk in teken van de boerderij en we zeggen niet voor niets: Kom boerenfratsen uithalen bij de Flierefluiter!


Kom boerenfratsen uithalen bij de Flierefluiter

Boerenfratsen

Bij ons kunnen de kinderen tijdens een schoolreisje lekker spelen in de overdekte biggetjespoel. Deze biggetjespoel is een overdekte zandbak waar de kinderen kunnen spelen met zand en water. Altijd een goede combi! En net als op een boerderij hebben wij ook overalletjes voor de kinderen, zodat ze niet heel vies naar huis gaan. Wel zo fijn!

Verder kun je bij ons ook een koe melken of klimmen op een ouderwetse tractor. Ook is er een speciale trekkerweide voor de kleuters waar ze langs dieren kunnen sjezen en de tractor aftanken in het speciale huisje. En sinds afgelopen jaar hebben we ook een peuterdoolhof waar je samen met oma Toos op zoek gaat naar ingrediënten voor een heerlijke boerensoep.


Kinderboerderij

Op onze kinderboerderij kunnen de kinderen door de weides lopen bij de geitjes en lammetjes. Maar geiten en schapen hebben we vele andere bijzondere boerderijdieren. Van het grootste konijn tot aan de kleinste koe (Solan) en kleinste varkentjes (Peppa en Chloe). Deze kun je allemaal aaien en er zelfs een knuffelschuur waar je cavia’s en konijntjes kunt knuffelen (onder begeleiding).

Beleef het leukste schoolreisje op onze Kinderboerderij De Flierefluiter

Om het feest compleet te maken is het tijdens het schoolreisje ook mogelijk om een ritje te maken op een pony. Onze pony Talin is bijvoorbeeld gek op kinderen en uitermate geschikt voor de kinderen van groep 1 t/m 4.

Indoorspeelparadijs

Stel het regent tijdens het schoolreisje; wat dan? Ook dan zullen de kinderen zich volop vermaken op onze Speelzolder. Deze zolder is een indoorspeelparadijs met verschillende glijbanen, een skelterbaan, blokkenzolders, een voetbalveldje en natuurlijk diverse trampolines. En die trampolines bij ons zijn uniek in zijn soort. Wij hebben namelijk 2 Augmented Reality trampolines waar de kinderen tot leven komen op een scherm en een parcours kunnen springen! Vaak staat hier een lange rij, zelfs al de zon schijnt 😊

Kortom genoeg vertier voor de kinderen. Komen jullie ook voor een schoolreisje vol boerenfratsen?

Meer info: Kijk voor meer informatie en/of reserveren op onze speciale schoolreispagina.


Reactie plaatsen