Beleef het leukste schoolreisje bij de Flierefluiter
Buiten spelen

Beleef het leukste schoolreisje bij de Flierefluiter

24 januari 2022

Op zoek naar de leukste schoolreis voor zowel de kinderen als de begeleiders? Dan ben je bij Speelboerderij de Flierefluiter aan het juiste adres! Want of de zon nu schijnt, of het regent; bij ons is er altijd iets te doen!

Uitermate geschikt voor groep 1 t/m 4

Onze Speelboerderij bestaat uit 3 onderdelen; de kinderboerderij, het buiten speelgedeelte en het indoorspeelparadijs. Door de verschillende onderdelen zullen met name de kinderen in groep 1 t/m 4 hier zich geen moment vervelen!

Boerenfratsen Flierefluiter

Kinderboerderij

Op onze kinderboerderij vind je allerlei bijzondere boerderijdieren. Het grootste konijnenras, het kleinste geiten-, koeien, en varkenras van de wereld. En nog veel meer!

Het leuke is dat de kinderen bij ons de weides gewoon in mogen lopen. Zodat zij niet alleen de dieren kunnen zien, maar ook kunnen aanraken, aaien en knuffelen. Extra leuk: In het voorjaar worden er altijd veel lammetjes geboren. Ook hebben wij een knuffelruimte waar de kinderen een konijn of cavia mogen aaien. En om het (dieren)feest helemaal compleet te maken is een ritje op een pony ook mogelijk!

(Water)speeltuin

Buiten is er ook super veel te doen! Van springen op een van de 10 trampolines, spelen ze in de speeltuinen tot skelteren op de skelterbaan. Daarnaast is er ook een peuterdoolhof (erg leuk voor groep 1 en 2) en een kabelbaan; altijd een succes! Ook is er een overdekte biggetjespoel met zandbak met overalletjes en een springkussen. En als het lekker warm is kunnen ze buiten heerlijk spelen met water, spetteren in het zwembad of roetsjen van de waterstormbaan. Vergeet dus vooral om zwemspullen niet mee te nemen!

Kerstpakket van De Flierefluiter

Speelzolder

Bij regen vermaken de kinderen zich op onze Speelzolder. Deze zolder is een indoorspeelparadijs met verschillende glijbanen, een skelterbaan, blokkenzolders, een voetbalveldje en natuurlijk diverse trampolines. En die trampolines bij ons zijn uniek in zijn soort. Wij hebben namelijk 2 Augmented Reality trampolines waar de kinderen tot leven komen op een scherm en een parcours kunnen springen! Vaak staat hier een lange rij, zelfs al de zon schijnt 😊

Binnen spelen bij de Flierefluiter

Ook aan de ouders & begeleiders is gedacht!

Naast het feit dat de volwassenen van de mogelijkheid gebruik kunnen maken om onbeperkt koffie, thee of cappuccino te drinken bieden wij ook diverse lekkernijen aan als verse appeltaart van de lokale bakker. Ook hebben wij gratis WiFi en is ons plafond afgewerkt met geluidsabsorberend materiaal, zodat jullie ook echt met elkaar kunnen praten. Liever buiten zitten? Plof dan neer op het nieuwe terras; lekker in de zon en tussen de kinderen. Ideaal!

ANWB, leukste uitje!

Als 2 jaar op rij hebben wij goud gewonnen bij de ANWB als állerleukste uitje van Overijssel! Ook voor 2022 zijn wij weer genomineerd als leukste uitje. Iets waar we heel trots op zijn en wat we te danken hebben aan onze bezoekers en dat ons ten tijde van de coronaperikelen erg goed.

Opties schoolreisje

Het basispakket kost € 7,45 per kind en daarmee hebben zij gratis entree en onbeperkt ranja. Voor volwassenen is dit € 3,- inclusief 1x gratis koffie / thee / cappuccino. Verder bieden wij verschillende opties aan als een patatje en het ijsje om de dag compleet te maken!

Klik hier om vrijblijvend meer informatie aan te vragen of een schoolreisje te reserveren


Reactie plaatsen