Binnenspeeltuin en buitenspeeltuin De Flierefluiter
Lammetjesdagen 2023

Lammetjesdagen

Lammetjesdag vierkant
Lammetjes knuffelen

Lammetjes op De Flierefluiter

Het is voorjaar! En dat betekent dat er weer lammetjes worden geboren. De eerste lammetjes zijn al geboren. In de week van 24 april verwachten we praktisch elke dag een geboorte van 1 of 2 lammetjes. (maar ja, de natuur blijft onvoorspelbaar he ;) ) 

De lammetjes lopen direct in de weides. Eerst nog even apart waar je ze wel mag zien. Je mag ze na een paar dagen ook al aaien, dat vinden ze fijn. 

Je mag zelfs met ze op de foto, je kunt vast hele mooie selfies maken ;) 

Kom jij ook lammetjes kijken in de meivakantie?  

Huifkar door weiland

Rondje met de Fuifkar

In de meivakantie rijden we weer met de Fuifkar doro de boerenvelden! Hoe cool is dat? Op het terrein staat aangegeven wat de precieze tijden zijn. Maar meestal is dit tussen 11.00 en 12.00 uur en tussen 13.00 en 15.00 uur. Een ritje duurt ongeveer 10 minuten. 

Kom jij ook een rondje rijden in de meivakantie op De Flierefluiter? 

schapen scheren

Schapenscheerdersdag

Maandag 1 mei worden de schapen geschoren. Alle schapen doen hun winterjas dan uit. Wil jij ook zien hoe ze dat doen? Zorg dan dat je om 13.30 uur bij De Flierefluiter bent!

Je mag ook voelen aan de wol van de schapen. Weet je wat ze allemaal maken van de wol? 

Schapen drijven demonstraties

Schapendrijven

Op dinsdag 2 mei, woensdag 3 mei en donderdag 4 mei worden er schapendrijf demonstraties gegeven. Ben jij ook benieuwd hoe je een hele kudde schapen van A naar B krijgt?
zwarte zwanen jongen

Niet alleen maar lammetjes

Natuurlijk zijn er niet alleen lammetjes te zien op De Flierefluiter in de meivakantie!

Ook de andere dieren krijgen jongen, het bruist van het voorjaar in de meivakantie! 

Lammetjesdagen 2023

All in Spelen voor 1 prijs

Crossen op de crossbaan

Laat jij ook zien hoe snel jij kunt crossen op de crossbaan. De crossbaan is dit voorjaar helemaal vergroot! Kom jij het eens uitproberen in de meivakantie? 

XXL Blokkenschuur!

Dit mag je niet missen!!

Ook in de meivakantie is de nieuwe attractie natuurlijk geopend! Een XXL Blokkenschuur voor jong en oud. Bouw samen met je broertje en/of zusje een hoge toren met super grote lego blokken! Wil jij het ook ervaren? Reserveer dan een kaartje op onze website.

Buitenspeeltuin

De leukste speeltuin van Overijssel. Dat zijn we nu al vier jaar achter elkaar volgens de ANWB, en daar zijn we super trots op! :) Je kunt van alles doen, in onze nieuwe XXL blokkenschuur, skelteren op de skelters en de onlangs vergrote crossbaan. Ponyrijden op echte pony's. Roetsjen op de kabelbaan, schommelen, glijden van de glijbaantoren, springen op de airtrampoline en gewone trampolines en nog veeeeeeel meer! 

Er is heel veel plek voor jou om te spelen en voor jouw ouders om te zitten en te genieten van al het lekkers wat de horeca te bieden heeft. 

Binnenspeeltuin

Slecht weer? In de binnenspeeltuin is er altijd wat te doen! Er is wel ruimte voor 500 kindjes om te spelen (maar wees gerust, zoveel laten we niet tegelijk binnen hoor). De nieuwste attractie is de augmented reality-trampoline, Maar allerlei glijbanen, klimparcoursen en skelters staan op jou te wachten!
ponyrijden

Kinderboerderij

Kom jij ook knuffelen met alle dieren op de kinderboerderij? In de meivakantie zijn er allemaal jonge dieren te bewonderen op de kinderboerderij. Van kuikentjes tot lammetjes. Misschien mag je zelfs de fles geven aan lammetjes. 

Ponyrijden is ook elke dag. Klim jij ook in het zadel bij Bob, Twix, Wendy of Talin?