Binnenspeeltuin en buitenspeeltuin De Flierefluiter
Lammetjesdag

Lammetjesdagen

Lammetjesdag
schapen scheren
Maandag 2 mei worden de schapen geschoren. Alle schapen doen hun winterjas dan uit. Wil jij ook zien hoe ze dat doen? Zorg dan dat je om 1400 uur bij De Flierefluiter bent!

Je mag ook voelen aan de wol van de schapen. Weet je wat ze allemaal maken van de wol? 

Lammetjesdag
Het is voorjaar! En dat betekent dat er weer lammetjes worden geboren. De eerste lammetjes komen in de week van 25 april. Dan verwachten we praktisch elke dag een geboorte van 1 of 2 lammetjes. (maar ja,, de natuur blijft onvoorspelbaar he ;) ) 

De lammetjes lopen direct in de weides. Eerst nog even apart waar je ze wel mag zien. Je mag ze na een paar dagen ook al aaien, dat vinden ze fijn. 

Je mag zelfs met ze op de foto, je kunt vast hele mooie selfies maken ;) 

Kom jij ook lammetjes kijken in de meivakantie?  

zwarte zwanen jongen
Natuurlijk zijn er niet alleen lammetjes te zien op De Flierefluiter in de meivakantie!

Ook de andere dieren krijgen jongen, het bruist van het voorjaar in de meivakantie! 

Fuifkar in de meivakantie
Ook in de meivakantie rijden we weer met de Fuifkar! Op het terrein staat aangegeven wat de precieze tijden zijn. Maar meestal is dit rond 1430 uur. Een ritje duurt ongeveer 10 minuten. 

Kom jij ook een rondje rijden in de meivakantie op De Flierefluiter? 

All in Spelen voor 1 prijs

Laat jij ook zien hoe snel jij kunt crossen op de crossbaan. De crossbaan is dit voorjaar helemaal vergroot! Kom jij het eens uitproberen in de meivakantie? 

strobalenfestijn

Dit mag je niet missen!!

Ook in de meivakantie is de nieuwe attractie natuurlijk geopend! Het Strobalenfestijn voor jong en oud. Klimmen, klauteren, kruipen en dwalen, het kan allemaal in en op de strobalen. Wil jij het ook ervaren? Reserveer dan een kaartje op onze website.

De leukste speeltuin van Overijssel. Dat zijn we nu al drie jaar achter elkaar volgens de ANWB, en daar zijn we trots op! :) Je kunt van alles doen, op onze nieuwe strobalenfestijn, skelteren op de skelters en de onlangs vergrote crossbaan. Ponyrijden op echte pony's. Roetsjen op de kabelbaan, schommelen, glijden van de glijbaantoren, springen op de airtrampoline en gewone trampolines en nog veeeeeeel meer! 

Er is heel veel plek voor jou om te spelen en voor jouw ouders om te zitten en te genieten van al het lekkers wat de horeca te bieden heeft. 

Slecht weer? In de binnenspeeltuin is er altijd wat te doen! Er is wel ruimte voor 500 kindjes om te spelen (maar wees gerust, zoveel laten we niet tegelijk binnen hoor). De nieuwste attractie is de augmented reality-trampoline, Maar allerlei glijbanen, klimparcoursen en skelters staan op jou te wachten!
Kom jij ook knuffelen met alle dieren op de kinderboerderij? In de meivakantie zijn er allemaal jonge dieren te bewonderen op de kinderboerderij. Van kuikentjes tot lammetjes. Misschien mag je zelfs de fles geven aan lammetjes. 

Ponyrijden is ook elke dag. Wil je een ronde rijden.