Kinderfeestje met Boerenfratsen in Raalte, Overijssel?
Een te gek feestje bij de Flierefluiter

Kom je kinderfeestje vieren!

Dat is leuk! JARIG :) Een superleuk feestje waar nog lang over nagepraat wordt... Maar laten we het thuis niet allemaal op stelten zetten. Kom bij ons! Inmiddels hebben we al dik 1.000 kinderfeestjes gevierd hier. Zon of regen?  Bij ons kun je áltijd terecht. Binnen, buiten, met of zonder diertjes, met en zonder waterfestijn, glijdend, springend of even rustig zittend. Samen maken we er een supertof feestje van, waar ook de ouders van genieten.

Flinke dosis avontuur op de nieuwe attractie Adventure Golf

Er is een gloednieuwe toevoeging aan onze speelboerderij: de enige echte Adventure Golf! Tijdens jouw kinderfeestje sla je gezellig met je vriendjes en vriendinnetjes een balletje op deze avontuurlijke 18 holes golf. Het is niet zomaar een saaie oude golfbaan. Nee, deze baan is gevuld met allerlei gekke obstakels, van een draaiende windmolen tot hoefijzers en cowboylaarzen die de baan blokkeren. Het maakt niet uit hoe goed je bent in golfen, iedereen kan meedoen en plezier hebben!


Voor de bal en de stick betaal je €5,- borg, welke je na het spelen weer terug krijgt. Verder hoef je niet vooraf te reserveren en is het spelen van de Adventure Golf helemaal gratis!


Voeg een flinke dosis avontuur toe aan je kinderfeestje en kom langs om de Adventure Golfbaan te veroveren bij De Flierefluiter!

Super-vrolijke-verjaardag!

Heeft je moeder geen zin in rommel? Of weet je vader niet hoe hij lekkere frietjes moet bakken? Haha... Kom dan bij ons. Wij maken er een super vrolijke verjaardag van. Jij bent het belangrijkst, dus jij mag ook weten hoe laat je wilt beginnen met je feestje en wanneer je frietjes wilt eten.

Wat krijgt de jarige?

Kiezen jullie voor het Mini- of Kuddepret arrangement dan maken we het verjaardagijsje compleet met vuurwerk. Zo wordt de jarige extra in het zonnetje gezet!

Of maak een foto bij ons Verjaardag-Wall-Of-Fame, speciaal voor het feestvarken! Ook hebben wij super toffe uitnodigingen. Deze vind je onderaan deze pagina!

Kinderfeestje - De Flierefluiter

Slecht weer?

Buiten is het hier suuuuper groot, maar binnen ook!! Beneden én boven op de speelzolder speel je de hele dag met je vriendjes en vriendinnetjes. En er is ook nog een gezellige, overdekte kinderboerderij. Kom maar eens knuffelen!

Buitenspeeltuin

Buiten kun je wel een hele week spelen met je vriendjes! Dat moet ook wel in de grootste speeltuin van Overijssel. Heb jij al op alle speeltoestellen gespeeld? En vergeet het waterpret niet, jullie mogen ook gewoon in het zwembad plonsen. :)   

Kinderboerderij

Even tot rust komen op de kinderboerderij. Lekker met de konijntjes knuffelen, geitjes aaien, lammetjes en kuikentjes kijken, en dan weer gauw door naar.......

Leuke uitnodigingen versturen?

Klik hieronder op de buttons om een leuke uitnodiging in Flierefluiter-stijl te downloaden, zowel voor jongens als voor meisjes. 

Veelgestelde vragen

Is reserveren verplicht?

Nee, dit is niet verplicht. Maar met een online reservering ben je wel verzekerd van plekje. Het komt namelijk soms voor dat we al een dag van tevoren zijn volgeboekt. Ook met een jaarkaart is het dus verstandig om t ereserveren.

Kan ik ook bij aankomst aan de kassa betalen?

Jazeker kan dat! Vaak zijn online kaartjes wel (iets) goedkoper en ben je sowieso verzekerd van een plek op het speelpark.

Hoe reserveer ik een kinderfeestje bij De Flierefluiter?

Je kunt het beste online reserveren (via online kaarten of via het online formulier) voor een kinderfeestje. Dan staat het direct geboekt en ben je verzekerd van een plek.
Weet je niet zeker of iedereen komt? Reserveer dan gewoon voor een aantal personen minder. De rest kun je bij aankomst bij de kassa bijbetalen. Dat is geen probleem :)

Mag ik een eigen beker meenemen om onbeperkt ranja te tappen?

Ja, je mag zelf ranja tappen in je eigen meegebrachte beker of gebruik een echte Flierefluiter beker. (€1,00) We hebben 3 verschillende, spaar ze allemaal!

Mag ik eigen eten en drinken meenemen?

Dit is geen probleem. Oma Toos heeft in haar keuken ook een heel assortiment aan eten en drinken, dus ook hier kun je gerust wat bestellen.
Alcoholische dranken zijn helaas niet toegestaan om mee te nemen. Je kunt hier wel een flesje bier of wijn kopen.

Mag mijn hond ook mee als we naar jullie toe komen?

Zeker mag dat, we zijn gek op dieren! Zorg je er wel voor dat hij/zij aangelijnd blijft? Dat is voor de rest van onze gasten wel zo prettig.

Mag je op het terrein roken?

Vanaf heden is het niet meer toegestaan om op het speelterrein van De Flierefluiter te roken. Zowel binnen als buiten. Er mag nog op één aangewezen plek gerookt worden, buiten het terrein.

Vanaf wanneer betaal je entree?

Iedereen van 2 jaar en ouder betaalt bij ons entree. Wel is er verschil in het tarief voor volwassenen en kinderen. Vanaf 16 jaar rekenen we iemand als volwassene mee.

Is alles geopend?

Ja, momenteel is alles geopend. Het buitenzwembad is geopend van ca. april tot ca. september. En natuurlijk kun je buiten spelen, naar de kinderboerderij of spelen op onze zolder (indoorspeelparadijs). Ook is onze horeca geopend voor de lekkere trek!

Is er een eindtijd?

Nee, niet anders dan sluitingstijd van het park om 17:30 uur. Ongeacht hoe laat je komt ben je dus de hele dag van harte welkom!

Kan ik een plekje (stoelen) reserveren?

We kunnen tafels en stoelen reserveren op een plek naar keuze voor € 1,- per stoel/persoon. Jullie mogen dan zelf je plekje uitzoeken. Let op! Dit is alleen niet mogelijk in de schoolvakanties.

Ik ben mijn jaarkaart kwijt. Wat moet ik doen?

Ben je je jaarkaart kwijt of heb je hem verloren dan bedragen de kosten € 15,- voor een nieuwe kaart.

Moet ik betalen voor parkeren?

Ja, een parkeerticket kost €5,- per dag/voertuig. Een parkeerticket koop je vooraf direct bij je entreeticket of bij binnenkomst aan de kassa. Er is ook de mogelijkheid om bij het uitrijden te betalen met je pinpas.

Moet ik betalen voor parkeren wanneer ik iemand breng of haal?

Nee. Wanneer je iemand komt brengen of halen kun je gewoon het parkeerterrein oprijden. Meld je vervolgens bij de kassa. Een medewerker zorgt ervoor dat je het parkeerterrein weer kunt verlaten.

Kinderfeestje vieren op De Flierefluiter, De leukste speeltuin van het Oosten. Dat is pas feest! Een kinderfeestje is vaak het leukste moment van het jaar voor een kind. Reeds vele kinderen hebben een kinderfeestje gevierd bij ons op De Flierefluiter. Dat is niet voor niets, want als er een kinderfeestje wordt georganiseerd is dit heel eenvoudig bij De Flierefluiter. Je hoeft slechts de cadeautjes mee te nemen voor de jarige, een plekje uit te zoeken en voor de rest te genieten van het kinderfeestje. Geen troep thuis, geen vervelende kinderen die hun energie niet kwijt kunnen, maar blije en vrolijke kinderen met het kinderfeestje. Zo'n kinderfeestje wil toch iedereen?! Als je een kaartje koopt voor een kinderfeestje, heb je toegang tot de binnenspeeltuin, buitenspeeltuin, kinderboerderij en de waterspeeltuin.

Ook kun je op de minicamping staan als je een kinderfeestje viert. Even een hele nacht weg met de kinderen. Dan ben je superorigineel!