Pasen bij de Flierefluiter
Pasen bij de Flierefluiter

Pasen bij de Flierefluiter

Vier Pasen bij de Flierefluiter

Het duurt misschien nog even, maar achter de schermen werken wij al hard aan een speciaal event Want zondag 17 april en maandag 18 april is het zo ver; de Kuikentjesdagen bij de Flierefluiter!

1e en 2e Paasdag

Op 1e en 2e Paasdag pakken wij uit met onze kuikentjesdagen. Tijdens deze dagen zijn er wel meer dan 100 kuikentjes te bewonderen. Zo zie je verschillende kuikentjes van de lach kip, ook wel de Ajam Ketawa genoemd, en de zwarte kip (Ajam Cemani). Deze zijn echt super schattig! Ook kom je meer te weten over de kip en het ei en over de konijnen, want konijnen mogen natuurlijk niet ontbreken tijdens Pasen.

Kuikentjesdag bij de Flierefluiter

Paashaas

Met Pasen mag de Paashaas niet ontbreken. Hij zal op beide dagen aanwezig zijn en er is zelfs ruimte voor een Meet & Greet. Zo kunnen de kinderen samen met de Paashaas op de foto of hem een knuffel of high-five geven. Dat is toch super leuk?

Paaseieren zoeken

Een Paasfeest is niet compleet zonder het zoeken naar Paaseieren. De kinderen kunnen hiermee leuke prijzen winnen, want vinden zij het gouden ei danĀ winnen zij gewoon een jaarkaart waarmee zij een jaar lang mogen spelen bij de Flierefluiter!

Paaseieren zoeken bij de Flierefluiter

Vier Pasen met het hele gezin

Terwijl de kinderen lekker spelen of op zoek gaan naar de eieren kunnen de ouders even bijkomen op het terras genieten van een lekkere kop koffie met een paaseitje! Als de kinderen zijn uitgeraasd kunnen zij samen een wandeling maken bij de kinderboerderij om zo meer te weten te komen over de dieren. Leer alles over het kip en het ei en de konijnen. In de knuffelschuur mogen de kinderen zelfs konijnen aaien. Wist je dat je bij ons het grootste konijn ter wereld kunt bewonderen? De Vlaamse Reus woont al jaren in onze knuffelschuur en is gek op knuffelen!

Ponyrijden

Om het Paasfeest compleet te maken wordt er tijdens Pasen ook vaker pony gereden. Zo kunnen de kinderen ook al in de ochtend een rondje rijden op een pony. Dit is helemaal gratis!

Ponyrijden bij de Flierefluiter

Een ritje met de huifkar

Nieuw is onze huifkar. Deze zetten we voor het eerst in met Pasen. Je kunt dan samen met het hele gezin een rondje maken op de huifkar door het platteland. Natuurlijk is dit ook gratis!

Kortom; genoeg te beleven tijdens de Paasdagen bij de Flierefluiter. Komen jullie ook?

Entree

Voor dit event vragen wij geen extra bedrag bovenop je ticket. Je kunt dus voor de reguliere prijs genieten van een dag vol boerenfratsen!

Reserveren

Reserveren voor Pasen is verplicht. Ondanks het feit dat de coronamaatregelen zijn vervallen, zitten wij nog steeds met een maximum aantal plekken. Reserveer dus tijdig, zodat je verzekerd bent van een plekje.

Reserveren kan gemakkelijk en snel via onze siteĀ www.flierefluiterraalte.nl. Tot Pasen!


Reactie plaatsen