Vaderdag bij De Flierefluiter: stoere dingen voor de allerliefste papa
Vaderdag 2023 Flierefluiter
Vaderdag fotomomentje

Stoere dingen voor de allerliefste papa’s!

Juist met papa’s is het genieten geblazen op de speelboerderij! Speciaal op Vaderdag hebben wij bijzondere activiteiten gepland!


  • Voor de vaders die hun grillkunsten naar een hoger niveau willen tillen, biedt De Flierefluiter een unieke BBQ-workshop aan. Deze boek je eenvoudig naast je ticket. Let op vol=vol. ONLINE UITVERKOCHT, NOG ENKELE PLEKKEN BESCHIKBAAR AAN DE KASSA
  • Geef vader of opa quality-time met hun (klein) kinderen en laat ze samen het hele zeskamp doorlopen! Daag hier je vader of opa uit met touwtrekken, versla hen tijdens het gladiator spel of laat zien dat jij sterker én sneller bent in de bungeerun!
  • Leg deze onvergetelijke dag vast voor onze speciale photowall. 
BBQ workshop VAderdag

De stoere BBQ-workshop voor vaders

Voor de vaders die hun grillkunsten naar een hoger niveau willen tillen, biedt De Flierefluiter een unieke BBQ-workshop aan. Papa's denken vaak dat ze al ware grillmeesters zijn, maar deze workshop wordt gegeven door een echte BBQ-master. Na afloop van de workshop zullen ze zelf een meester zijn in het bereiden van de lekkerste BBQ-gerechten. Tijdens deze workshop van ongeveer een uur bereid je 3 kleine gerechtjes.


De bbq-workshop boek je eenvoudig naast je ticket voor slechts 10 euro. Wacht niet te lang, want het aantal plaatsen is beperkt! ONLINE UITVERKOCHT, NOG ENKELE PLEKKEN BESCHIKBAAR AAN DE KASSA

Je kunt hierbij kiezen uit 5 verschillende tijdsblokken:

11.15 - 12.15 uur / 12.30 - 13.30 uur / 13.45 - 14.45 uur / 15.00 - 16.00 uur / 16.15 - 17.15 uur

gladiator-spel

Daag je vader uit tijdens het zeskamp

Wat is er leuker dan een beetje competitie tussen vaders en kinderen? Bij De Flierefluiter worden de papa's uitgedaagd door hun kroost tijdens verschillende stoere spelelementen. Durf jij de competitie aan met de volgende spelelementen?


1. Gladiatorspel: op het Gladiatoren-luchtkussen is het de bedoeling om je tegenstander van zijn troon af te duwen. Wie blijft er het langst staan?

2. Bungee Run: wie plakt het plakkertje zo ver mogelijk en verdient de punten?

3. Zaklopen: een klassieker onder de spelletjes, maar nog altijd even leuk.

4. Funslang: beleef hilarische momenten met de Funslang. Glijd en slinger over het parcours terwijl je je evenwicht probeert te bewaren.

5. Sponsbroek: bereid je voor op een verfrissend avontuur met de Sponsbroek. Draag een broek met watergevulde sponzen en probeer zoveel mogelijk water van de ene kuip naar de andere te krijgen.

6. Touwtrekken: test je kracht en teamgeest met een ouderwets potje touwtrekken.

Terugblik: een geslaagde Vaderdag!

Het was een zeer zonnige en geslaagde Vaderdag voor vele papa's en hun kinderen! Bekijk hieronder het fotoalbum van Vaderdag 2023.

Meer activiteiten samen met papa doen?

o    Skelter- en crossbaan race; Neem het op tegen je vader!

o    Biggetjespoel; bouw samen met je vader een mooi fort of doolhof in de binnen- of buitenzandbak of daag je vader uit te klimmen op een super hoge toren!

o    De buitenspeeltuin heeft een speciaal watergedeelte met nieuwe waterspringkussens, hoe goed is papa met water?

o    En er is zoveel meer te beleven op De Flierefluiter, klik op onderstaande button om alles te weten te komen over onze speelboerderij.

Reserveer jouw Vaderdag ticket met BBQ workshop en maak er een onvergetelijke dag van!

Reserveer een kaartje linksonder in bij "koop hier jouw tickets"