Leukste speeltuin van het Vechtdal
Kom jij ook boerenfratsen uithalen - Lekker spelen

Ontdek het leukste dagje uit!

Ontdek het leukste dagje uit - Flierefluiter Raalte

Welkom bij de allerleukste speeltuin van het Oosten. Je vindt ons in Raalte - Salland. Met een binnenspeeltuin, buitenspeeltuin, kinderboerderij, waterspeeltuin en mini-camping hoeven jullie je hier geen moment te vervelen.


Check de filmpjes hieronder en ontdek het leukste dagje uit!

Familie

Ontdek het leukste dagje uit!

Welkom bij de allerleukste speeltuin van het Oosten. Je vindt ons in Raalte - Salland. Met een  binnenspeeltuin, buitenspeeltuin, kinderboerderij, waterspeeltuin en mini-camping hoeven jullie je hier geen moment te vervelen.


Check de filmpjes hieronder en ontdek het leukste dagje uit!

Een dagje Flierefluiter

Kinderboerderij

Op onze kinderboerderij vind je allerlei bijzondere boerderijdieren. Van het grootste konijnenras tot het kleinste koeienras van de wereld. Bij ons kun je tussen de dieren lopen en mag je een konijn of cavia aaien in de knuffelschuur. En om het (dieren)feest helemaal compleet te maken is een ritje op een pony ook mogelijk! 


(Water)speeltuin

Buiten zijn er diverse trampolines, speeltuinen en een gave skelterbaan. Maar ook een peuterdoolhof, kabelbaan en een overdekte biggetjespoel met zandbak met overalletjes en een springkussen. Bij mooi weer kunnen de kinderen spetteren in het zwembad of roetsjen van de waterstormbaan. Vergeet dus vooral om zwemspullen niet mee te nemen!


Indoorspeelparadijs

Onze speelzolder is een waar indoorspeelparadijs met glijbanen, een skelterbaan en natuurlijk verschillende trampolines. Wist je dat we 2 Augmented Reality trampolines hebben waar de kinderen tot leven komen op een scherm?


All in prijs

Inclusief toegang tot de kinderboerderij
Inclusief toegang tot de buitenspeeltuin
Inclusief toegang tot het indoorspeelparadijs
Dagje uit herfstvakantie

Beleef het leukste dagje uit!