De grootste zoekactie van Overijssel
gezocht Guusje Mascotte

Speur mee en win een prijs t.w.v. € 150,-!

Guusje dwaalt rond in Overijssel

Ondertussen slentert Guusje door een prachtig veld vol bloemen, langs de oevers van de IJssel. De zon schijnt op Guusjes bolletje. “Wat is het hier mooi", zucht Guusje, met een koffertje in de hand en een knapzak op de rug. Op reis door Nederland zag Guusje al heel veel mooie plekken. 


Maar nu is het tijd om weer terug te keren naar Guusjes favoriete plek: speelboerderij De Flierefluiter van Opa Anton en Oma Toos. Het SuperZomerFestival staat namelijk voor de deur. En dat wil Guusje echt niet missen. Het is ook zo’n leuke tijd van het jaar! 

 

Alleen… Guusje is verdwaald en dwaalt al dagenlang rond in Overijssel.....

Zoek de happy stones en help Guusje

Zo doe je mee!

Op woensdag 5 juli, zaterdag 8, zondag 9 juli en woensdag 12 juli posten we op onze instagram en facebook pagina foto's van Guusjes zoektocht naar de speelboerderij. De foto's zijn hints die leiden naar de plek waar Guusje de Happy Stone heeft achtergelaten. Weet jij als eerste de steen te vinden? Dan win jij een jaarkaart voor het hele gezin t.w.v. 150 euro! 


  • Per dag zullen er 4 foto's gepost worden, de eerste 3 foto's zijn een hint richting de vindplek, de 4e én laatste foto is de plek waar je de steen vindt.
  • De hints worden vrijgegeven om 13:30 uur - 14:30 uur - 15:00 uur - 15:30 uur

De derde steen is gevonden!

Het was een zeer zonnige en warme dag, maar toch werd er opnieuw flink gespeurd! Dit keer lag de steen in het mooie Deventer, in het centrum, achter De Waag. Na de derde hint werd de steen gevonden! Een knap staaltje speurwerk, want de steen lag goed verstopt onder een bankje.

Gefeliciteerd met de gezinsjaarkaart 2023 t.w.v. €150,-


Zoek jij de volgende en tevens laatste zoektocht mee op woensdag 12 juli?

Gefeliciteerd!

De tweede steen is gevonden!

Na regen komt zonneschijn! Na de eerste stormachtige zoektocht was het zaterdag 8 juli volop zon. Er werd door velen gezocht naar de steen en na alle 4 hints werd hij gevonden! Deze keer lag de steen in het Kabouterbos in Nijverdal (Sallandse Heuvelrug) op een hele grote boomstam.

Gefeliciteerd met de gezinsjaarkaart 2023 t.w.v. €150,-


Zoek jij de volgende zoektocht op zondag 9 juli ook weer mee?

Gefeliciteerd!

De eerste steen is gevonden!

Het was een stormachtige dag, maar toch wist iemand al na 2 hints de happy stone te vinden op het terras bij Ekkelenkamp in Ommen! Hij lag verstopt in deze mooie palmboom. Gefeliciteerd met de gezinsjaarkaart 2023!