Binnenspeeltuin en buitenspeeltuin De Flierefluiter
Lammetjesdagen bij Speelboerderij de Flierefluiter

Lammetjesdagen

Lammetjes bij de Fleirefluiter
Lammetjes knuffelen

Lammetjes op De Flierefluiter

Van 27 april tot en met 31 mei vieren we het voorjaar met een overvloed aan activiteiten. Bekijk het hele programma hier. Natuurlijk draait alles om onze schattige lammetjes en andere jonge dieren, maar er is nog veel meer te ontdekken.


De eerste lammetjes zijn al geboren. In de week van 15 april verwachten we praktisch elke dag een geboorte van 1 of 2 lammetjes. (maar ja, de natuur blijft onvoorspelbaar he ;) ) 

De lammetjes lopen direct in de weides. Eerst nog even apart waar je ze wel mag zien. Je mag ze na een paar dagen ook al aaien, dat vinden ze fijn. 

Je mag zelfs met ze op de foto, je kunt vast hele mooie selfies maken ;) 

Kom jij ook lammetjes kijken in de meivakantie?  Het is verstandig om vooraf te reserveren, want vol=vol

Lammetjes op De Flierefluiter

Van 27 april tot en met 31 mei vieren we het voorjaar met een overvloed aan activiteiten. Bekijk het hele programma hier. Natuurlijk draait alles om onze schattige lammetjes en andere jonge dieren, maar er is nog veel meer te ontdekken.


De eerste lammetjes zijn al geboren. In de week van 15 april verwachten we praktisch elke dag een geboorte van 1 of 2 lammetjes. (maar ja, de natuur blijft onvoorspelbaar he ;) ) De lammetjes lopen direct in de weides. Eerst nog even apart waar je ze wel mag zien. Je mag ze na een paar dagen ook al aaien, dat vinden ze fijn. Je mag zelfs met ze op de foto, je kunt vast hele mooie selfies maken ;) 

Kom jij ook lammetjes kijken in de meivakantie?  Het is verstandig om vooraf te reserveren, want vol=vol

Rondje rijden met de fuifkar

Rondje met de Fuifkar

In de meivakantie rijden we bij mooi weer met de Fuifkar door de boerenvelden! Hoe cool is dat? Op het terrein staat aangegeven wat de precieze tijden zijn. Maar meestal is dit vanaf 14.15 uur. Een ritje duurt ongeveer 15 minuten. 

Kom jij ook een rondje rijden in de meivakantie op De Flierefluiter? 

Houtzaagkunstenaar

Houtzaagkunstenaar

Op dinsdag 30 april komt een getalenteerde houtzaagkunstenaar naar onze boerderij om ter plekke ware kunstwerken te creëren uit hout. Laat je inspireren door zijn vaardigheden en bewonder de magie van het ambacht. Enkele van deze beelden gaan we gebruiken voor onze nieuwe attractie de Adventure Golf!
De schapen doen hun jasje uit tijdens het schapenscheren

Schapenscheerdersdag

Op maandag 29 april is het tijd om onze wollige vrienden te verwennen met een verfrissende scheerbeurt. Kom kijken hoe ze hun winterse vacht afschudden en zich klaarmaken voor de warmere dagen die komen gaan. Je mag ook voelen aan de wol van de schapen. Weet je wat ze allemaal maken van de wol? 
Ben jij al een echte boer of boerin? Ontdek het op de kinderboerderij van speelboerderij de Flierefluiter

Ben jij al een echte boer of boerin?

Elke ochtend en middag kun jij mee doen aan een leuk wedstrijdje koe melken! Trek je laarzen aan en ga naar de boerderij om te ontdekken hoe het voelt om een echte boer of boerin te zijn. Pak de emmer, zoek je plekje bij de koe en melk erop los. Ben jij de winnaar van de ochtend of middag? Dan verdien jij een leuk prijsje.
Ambachtmarktje bij speelboerderij de Flierefluiter

Ambachtmarktje

Verlies jezelf tussen de kraampjes van ons gezellige ambachtsmarktje, dat plaatsvindt van 29 april tot en met 3 mei en op 6, 7 en 8 mei. Hier vind je mensen die op een heel bijzondere manier met hun handen werken! Denk aan wol spinnen (net als in sprookjes), glas graveren (net als tovenaars dat doen) en manden vlechten. Neem een stukje van hun magie mee naar huis!
Ontmoet Guusje en ga met hem op de foto

Een meivakantie vol entertainment!

Natuurlijk kun je de hele dag door binnen en buiten spelen, maar er is nog meer:

- Guusje verwelkomt jullie om om 9.30 uur en opent de deuren

- Laat je schminken

- Ontmoet mascotte Guusje tijdens de meet & Greet

- Sluit de dag af met een spetterende Flierefluiter Parade. Een feestelijke afsluiting van een geweldige dag vol avontuur en plezier!

Lammetjesdagen 2023

XXL Blokkenschuur!

Dit mag je niet missen!!

Ook in de meivakantie is deze attractie natuurlijk geopend! Een XXL Blokkenschuur voor jong en oud. Bouw samen met je broertje en/of zusje een hoge toren met super grote lego blokken! Wil jij het ook ervaren?

Lekker buiten spelen bij het Leukste uitje van Overijssel 2024

Buitenspeeltuin

De leukste speeltuin van Overijssel. Dat zijn we nu al vijf jaar achter elkaar volgens de ANWB, en daar zijn we super trots op! :) Je kunt van alles doen, in onze nieuwe XXL blokkenschuur, skelteren op de skelters en dwalen door het doolhof. Ponyrijden op echte pony's. Roetsjen op de kabelbaan, schommelen, glijden van de glijbaantoren, springen op de airtrampoline en gewone trampolines en nog veeeeeeel meer! 

Er is heel veel plek voor jou om te spelen en voor jouw ouders om te zitten en te genieten van al het lekkers wat de horeca te bieden heeft. 

Lekker apenkooien bij het Leukste uitje van Overijssel 2024

Binnenspeeltuin

Slecht weer? In de binnenspeeltuin is er altijd wat te doen! Er is wel ruimte voor 500 kindjes om te spelen (maar wees gerust, zoveel laten we niet tegelijk binnen hoor). De nieuwste attractie is de augmented reality-trampoline, Maar allerlei glijbanen, klimparcoursen en skelters staan op jou te wachten!
Heerlijk knuffelen op de kinderboerderij

Kinderboerderij

Kom jij ook knuffelen met alle dieren op de kinderboerderij? In de meivakantie zijn er allemaal jonge dieren te bewonderen op de kinderboerderij. Van kuikentjes tot lammetjes. Misschien mag je zelfs de fles geven aan lammetjes. 

Ponyrijden is ook elke dag. Klim jij ook in het zadel bij Bob, Twix, Wendy of Talin?

Lammetjesdag vierkant
Winters speelparadijs bij de Flierefluiter