Binnenspeeltuin en buitenspeeltuin De Flierefluiter

Ga samen met je vader op speurtocht

Ook met papa’s is het genieten geblazen op de speelboerderij! Speciaal voor het Vaderdag weekend hebben wij bijzondere activiteiten gepland zoals een speciale Vaderdag speurtocht over ons park! 


Door de speelboerderij heen doen jullie samen leuke opdrachten met het behulp van een vooraf uitgestippelde route. Denk aan een TikTok challenge die jullie ergens in het park moeten opnemen en bij het volbrengen van de tocht genieten jullie samen van een ijsje (voor de kids) en biertje (voor papa)!

Meer activiteiten samen met papa

  • Skelter- en crossbaan race; Neem het op tegen je vader!

  • Strobalenfestijn; Bouw samen met je vader een mooi fort of doolhof of daag je vader uit te klimmen op een super hoge toren!

  • De buitenspeeltuin heeft een speciaal watergedeelte met nieuwe waterspringkussens, hoe goed is papa met water?

Zien we jullie ook met Vaderdag?

Ontdek de speelboerderij

Binnenspeeltuin

Kids kunnen de hele dag op de speelzolder klimmen, klauteren en glijden. We hebben zelfs 3 schuren waar wat te doen is! Voor de kleintjes is er een aparte speelhoek te vinden.

Buitenspeeltuin

Beleef de grootste pret in onze buitenspeeltuin. Hier kun je je uitleven op de cross- en skelterbaan, Swing je met de kabelbaan door het park en dwaal je door het doolhof.

Kinderboerderij

Op de kinderboerderij zijn heel veel verschillende dieren te vinden. Veel van deze dieren mag je onder toezicht ook knuffelen. En boer Harm? Hij vertelt je alles over dieren!