Een compleet verzorgd Sinterklaasfeest organiseren? Bij De Flierefluiter is dat in 1x geregeld!

Dit jaar organiseert De Flierefluiter wederom het grote Sinterklaasfeest zodat u met uw personeel en collega’s een gegarandeerd gezellige middag heeft! Wie wil er nou niet met Sinterklaas op de foto of een cadeautje ontvangen van de Kadopiet? Wie weet welke feitjes de Gluurpiet het afgelopen jaar over de kinderen en de volwassenen heeft verzameld. Wie zal Sinterklaas naar voren roepen?

Reserveer uw sinterklaas feest

Wat kunt u van ons verwachten?

Tijdens het grote Sinterklaasfeest zullen er een aantal Zwarte Pieten zijn die de boel flink op stelten zetten. Voor de kinderen en de ouders is er een Pietenparkoers waarbij er een heus Zwarte Pietendiploma behaald kan worden.

De Flierefluiter is deze dagen speciaal geopend voor het Sinterklaasfeest. Het indoorspeelparadijs, de buitenspeeltuinen de kinderboerderij zijn dan speciaal voor jullie geopend! De Zwarte Pieten zullen overal te zien zijn, of misschien hoor je ze alleen maar?

In het basisarrangement is naast het spelen en vertoeven op De Flierefluiter het drinken en de patat ook al geregeld. De kinderen krijgen onbeperkt ranja en de ouders een echte koffie uit Spanje. Voor iedereen zal er patat met mayo zijn. Dit arrangement is altijd uit te breiden met onbeperkt koffie, frisdrank en alcoholische versnaperingen.

Daarnaast is er ook een speciaal Sinterklaasfeest. Dit kan apart worden gereserveerd. Sinterklaas zal hier met zijn Pieten zijn om er met iedereen een heel mooi feestje van te maken. Er worden kinderen (en ouders) naar voren geroepen en dan zal de Sint kijken wat er over hem of haar in het grote boek staat. Het leuke is dat Sinterklaas persoonlijke aandacht geeft aan de kinderen tijdens de voorstelling. De groepen zijn niet te groot zodat Sinterklaas en zijn Zwarte Pieten veel kinderen en volwassenen naar voren kunnen halen. (als ze dit willen) Liedjes zingen, cadeautjes uitpakken het hoort er allemaal bij!.

Reserveer uw sinterklaas feest

Wanneer komt de Sint naar De Flierefluiter?

In 2018 komt Sinterklaas door omstandigheden helaas niet bij De Flierefluiter. In 2019 is dit wel weer de bedoeling!

Reserveer uw sinterklaas feest

Gastbeoordelingen van afgelopen jaar

Familie Hendriks

Bedankt voor de gezellige middag de kinderen en wij hebben erg genoten,

Compliment voor de sint en zijn Pieten, jullie waren geweldig.

Tamara Damman

De mooiste dag van het jaar, dát is wat mijn zoon zei. Hij is jarig op 26 november en viert zijn kinderfeestje graag bij speel- & recreatieboerderij De Flierefluiter. Want daar kun je altijd zo leuk spelen: in de binnenspeeltuin, in de buitenspeeltuin, op het voetbalveld of bij de kinderboerderij…er is zoveel te doen! Nog mooier werd het toen bleek dat o.a. op 26 november een Sinterklaasfeest gevierd werd bij De Flierefluiter. Mijn zoon, een groot fan van Sinterklaas en zijn Pieten, maar ook zijn vriendjes (en papa en mama stiekem ook) hadden de tijd van hun leven. Want naast al dat spelen bij De Flierefluiter was het nu helemaal één groot feest! Met grappige Pieten en Sinterklaas! En heel veel pepernoten! Wat heeft onze zoon zich speciaal gevoeld, want hij mocht bij Sinterklaas komen en naast hem gaan zitten en ze hebben gepraat over van alles en nog wat. Ook zijn vriendjes werden erbij geroepen. Samen liedjes zingen en als een echte piet met een kadootje in de hand een parcours lopen in de geweldige (nieuwe) binnenspeeltuin om zo je Pieten diploma te halen. Aan het eind van de dag was iedereen het er over eens: we hebben nog nooit zo’n leuk kinderfeestje beleefd! Dus tot volgend jaar!!

Voor wie?

Het Sinterklaasfeest is natuurlijk voor iedereen, van kinderen tot volwassenen. Het is een leuke gelegenheid voor een bedrijfsuitje of met de buurtkinderen. Reserveren voor het Sinterklaasfeest is wel gewenst, dit om teleurstellingen te voorkomen.

Reserveer uw sinterklaas feest

Daarnaast is het mogelijk het basisarrangement uit te breiden met het volgende:

Snacks € 1,50 per snack
Slagroomgebak, appelgebak, gesorteerd gebak of een luxe cupcake € 1,75 of € 2,- vraag naar de mogelijkheden.

* Neem zelf cadeaus mee voor de kinderen, zodat iedereen een cadeautje krijgt van Sinterklaas en Zwarte Piet!