De voordelen van een kinderfeestje bij de Flierefluiter:

Het leukste kinderfeestje vier je bij de Flierefluiter in Raalte. Duizenden kinderen hebben hier reeds met veel plezier hun verjaardag gevierd. Een veel gehoorde reactie van ouders is: 'Ik heb nog nooit zo'n makkelijke kinderverjaardag gehad.' Het enige waar je voor moet zorgen is dat de kinderen opgehaald en weggebracht worden. De rest volgt vanzelf.

  • Geen rommel in huis
  • Entree vanaf € 3,50, kijk op deze link voor de actuele tarieven.
  • Bij mooi of slecht weer
  • Van A tot Z geregeld
  • Reserveren niet nodig

Neem contact op voor meer info

Wilt u meer weten over een kinderfeestje bij de Flierefluiter? Bel ons dan op 0572357756. Wilt u direct reserveren klik dan op onderstaande knop.

Direct uw kinderfeestje reserveren

Wat is er te doen op de Flierefluiter?:

Kinderen op de Flierefluiter kunnen gebruik maken van:

Eten & drinken

U mag bij de Flierefluiter uw eigen eten en drinken meenemen. Maar wij kunnen u ook alles uit handen nemen tijdens het kinderfeestje. Daarom bieden wij ook arrangementen aan inclusief ranja, patat + snack en een lekker ijsje. U kunt voor uw reservering een keuze maken tussen één van onze 3 arrangementen.


Speurtocht op De Flierefluiter

Het is ook mogelijk om met de kinderverjaardag een foto-speurtocht te gaan doen. In een setje zitten foto's die over het hele terrein van De Flierefluiter gemaakt zijn. Aan jullie de taak om deze plekken op te zoeken!

Per groepje krijg je 1 setje met foto's. Je mag zelf weten hoe groot de groep is. Per setje betaal je € 10,-.

Heb je meer dan 5 groepjes? Dan betaal je maximaal € 50,-

Uw kinderfeestje reserveren? Neem contact met ons op.

Reserveren voor een kinderfeestje is niet verplicht. Maar als u zeker wilt weten dat er plek is raden we aan om dit wel te doen. U kunt dit doen door op onderstaande knop te klikken

Kinderfeestje reserveren!