Kinderfeestje met Boerenfratsen?

Dit is er allemaal mogelijk:

kinderfeestje, kom bij de Flierefluiter

Alleen entree?

Het meest basic is om alleen de entree te betalen. Je hebt dan toegang tot alle faciliteiten van De Flierefluiter. Zowel de buitenspeeltuin, binnenspeeltuin, kinderboerderij en (van mei tot en met augustus) het buitenzwembad. Je kunt dan de hele tijd onbezorgd genieten dat de kinderen spelen met het kinderfeestje. Eigenlijk geniet dan iedereen! :) 

De prijzen zijn voor volwassenen € 3,50 en kinderen € 5,- in het laagseizoen. In het hoogseizoen is dit € 5,- voor volwassenen en € 7,- voor kinderen. 

Vulle Wille arrangement

Wil je ontzorgd worden? Geen gedoe meer om te bedenken wat de kinderen allemaal willen hebben? En dat voor een betaalbare prijs? Kies dan voor het Vulle Wille arrangement. Hier is de entree, 1x patat mayo, 1x ijsje en 1x ranja bij inbegrepen. Voor volwassenen is er in plaats van ranja 1 maal koffie/thee of cappuccino. 

De prijzen zijn in het laagseizoen voor volwassenen € 7,50 en kinderen € 8,- 

In het hoogseizoen is dit voor volwassenen € 9,- en voor kinderen € 10,- 

Oma Toos arrangement

Wil je helemaal ontzorgd worden en niet meer hebben dat het de kinderen ook maar aan iets ontbreekt? Kies dan voor het Oma Toos Arrangement. Hierbij zijn de entree, onbeperkt ranja, 1x keuze uit het grote ijsarrangement, en patat mayo en een snack bij inbegrepen. Voor volwassenn is er ook 2x koffie/thee/cappuccino. 

Oftwel, het ontbreekt jullie aan niets! :) 

In het laagseizoen zijn de prijzen voor volwassenen en kinderen € 11,- 

In het hoogseizoen is de prijs voor volwassenen € 12,50 en voor kinderen € 13,- 

Reserveer uw kinderfeestje hieronder:

[gravityform id="3" title="false" description="false"]

Waarom naar De Flierefluiter?

Entree vanaf € 3,50 in het laagseizoen en vanaf €5,- in het hoogseizoen. Daarmee heb je entree tot alle faciliteiten van De Flierefluiter. Dus zowel de binnenspeeltuin, buitenspeeltuin, kinderboerderij en het zwembad (deze alleen vanaf mei t/m augustus)

Altijd feest, want er is zowel binnen als buiten genoeg te doen voor kinderen en volwassenen! Dus slecht weer? Geen probleem! 

In de zomer is er ook een zwembad! (50 cm diep en veilig omheind)

Met een arrangement heb je alles bij de hand voor de kinderen en voor jezelf. Je hoeft (bijna) nergens meer aan te denken. :) 

Laat de kinderen los in de buitenspeeltuin, binnenspeeltuin en kinderboerderij en geniet zelf ook van het feestje van je kind! 

Kinderfeestje bij De Flierefluiter

binnenspeeltuin met kinderfeestje

Binnen spelen met slecht weer

buitenspeeltuin kinderfeestje

Buiten spelen zoveel je kunt!


kinderboerderij hangbuikzwijntje

Kom ook kijken op de kinderboerderij

kinderfeestje binnenspeeltuin

Reeds vele kinderfeestjes gingen u voor

kinderfeestje zonder zorgen

Keuze uit zelf eten en drinken meenemen, of alles in 1

goedkoop kinderfeestje

Al vanaf € 5,- per kind


kinderfeestje overijssel

Missie van De Flierefluiter

We willen graag dat kinderen weer kind kunnen zijn. Ouderwets kunnen spelen op een actieve manier. Lekker vies worden in de zandbak, met rode wangen van de inspanning weer terug komen bij pa & ma voor een ijsje, en vooral samenspelen met andere kinderen. En dat allemaal op een laagdrempelige manier zodat het voor iedereen leuk blijft! 

In 1 handig overzicht:

entree 

€ 3,50,-

 vanafprijs per volwassene

Vulle Wille

€ 7,50

vanafprijs per volwassene

Oma Toos

€ 12,50

vanafprijs per volwassene

Plenty of space for a smooth sub-title!

This area can be filled with loads of content. Make sure you don't use too much text, keep it clean and simple! Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat.

Veelgestelde vragen

Is reserveren verplicht?

Nee, dit is niet meer verplicht. Maar met een online reservering ben je wel verzekerd van plekje. Het komt namelijk soms voor dat we al een dag van tevoren zijn volgeboekt.

Maakt de aankomsttijd uit?

De aankomsttijd op jouw ticket is een indicatie. Dus het is niet erg als je eerder of later komt.

Hoe reserveer ik een kinderfeestje bij De Flierefluiter?

Je kunt het beste online reserveren (via online kaarten of via het online formulier) voor een kinderfeestje. Dan staat het direct geboekt en ben je verzekerd van een plek.
Weet je niet zeker of iedereen komt? Reserveer dan gewoon voor een aantal personen minder. De rest kun je bij aankomst bij de kassa bijbetalen. Dat is geen probleem :)

Mag mijn hond ook mee als we naar jullie toe komen?

Zeker mag dat, we zijn gek op dieren! Zorg je er wel voor dat hij/zij aangelijnd blijft? Dat is voor de rest van onze gasten wel zo prettig.

Mag ik eigen eten en drinken meenemen?

Dit is geen probleem. Oma Toos heeft in haar keuken ook een heel assortiment aan eten en drinken, dus ook hier kun je gerust wat bestellen.
Alcoholische dranken zijn helaas niet toegestaan om mee te nemen. Je kunt hier wel een flesje bier of wijn kopen.

Mag je op het terrein roken?

Vanaf heden is het niet meer toegestaan om op het speelterrein van De Flierefluiter te roken. Zowel binnen als buiten. Er mag nog op één aangewezen plek gerookt worden, buiten het terrein.

Vanaf wanneer betaal je entree?

Iedereen van 2 jaar en ouder betaalt bij ons entree. Wel is er verschil in het tarief voor volwassenen en kinderen. Vanaf 16 jaar rekenen we iemand als volwassene mee.

Is alles geopend?

Ja, momenteel is alles geopend. Het buitenzwembad is geopend van ca. april tot ca. september. En natuurlijk kun je buiten spelen, naar de kinderboerderij of spelen op onze zolder (indoorspeelparadijs). Ook is onze horeca geopend voor de lekkere trek!

Is er een eindtijd?

Nee, niet anders dan sluitingstijd van het park om 1730 uur. Ongeacht hoe laat je komt ben je dus de hele dag van harte welkom!

Kan ik een plekje (stoelen) reserveren?

We kunnen tafels en stoelen reserveren op een plek naar keuze voor € 1,- per stoel/persoon. Jullie mogen dan zelf je plekje uitzoeken. Let op! Dit is alleen niet mogelijk in de schoolvakanties.

Ik ben mijn jaarkaart kwijt. Wat moet ik doen?

Ben je je jaarkaart kwijt of heb je hem verloren dan bedragen de kosten € 15,- voor een nieuwe kaart.